Звездни компромати - Август' 23

• 364 011
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 160
  • в пералнята
Тъкмо и аз щях да кажа, че и двамата явно ядат, защото то кой адекватен ще ги измисли такива обяснения.
Куче/папагал, чушки, чаша вино, торби, кисело мляко, боса княгиня...
Вярно като сюжет на Костурица.
Чак ме е яд, че никога няма да видим видеозаписите.

# 2 161
Аз ви казах, че тя си изглеждаше неадекватна, като я дадоха по телевизията да седи в колата. Слизаше боса.
Какво работят?
Поркат си и мезят с люта чушка.

# 2 162
  • На морето!
Да разсея малко пиянските истории с новите  зъби на Луиза Макариев. Много са смешни, не знам как им хрумна да се правят на гризачи.
Скрит текст:

# 2 163
  • При семейството си
Ужасно направени зъби. Имам предни фасети от 20+ години, заради счупени зъби. Никога не са изглеждали толкова нелепо.

# 2 164
  • España

Чаша за княгини …..🥴🤪

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 18:02 от Воден пъпеш

# 2 165
  • Sofia
Не са правени зъбите.
Такива са ѝ,заешки.

# 2 166
  • София
Супер нелепа става царската история, а ми бяха симпатични, въпреки баща и.
Винаги е по-добре да си признаеш, в крайна сметка, макар и престъпление, не е нещо нечувано, а и за късмет, няма пострадали. Поне достойнство да прояви.
По принцип дрегерът отчита много високи стойности, ако току що си пил, но се прави повторен след половин час и кръвен тест. Щом не желаеш кръвен, значи определено не си изпил едно малко.
Аз лятото редовно карам боса, не е проблем, но определено Калина е била в неадекватно състояние. При всичките им служители, защо си го причиняват тези хора.
Аз шофирам активно, но има моменти, в които съм уморена или изнервена и  усещам, че  реакциите ми са много забавени и нямам концентрация и избягвам да шофирам.

# 2 167
  • Rock & Roll feeling ...
Скрит текст:
Ай, бившата на Джуди как й сипва Popcorn

Не знам Глото, дали е евтина, но че надменността и е повече от хитовете е факт. ( които макс да са 5-6 и то от толерантност към това, че е някак си са й сложили прозвището " Кралица " , защото въпреки затишията и липсата на хитове не е слизала от сцената от миналия век) . Харесва ми как остарява и че поддържа добра форма, че не си е подмушила лицето и не е станала от отбора на котките, но правения й бюст намирам за ужасен - вимест, провиснал, нищо общо със секси.
Секси е Камелия за моите разбирания - тяло, бюст, дупе - тази хубава "българска дума" тамън. Но новия й нос я съсипа.

Кактус ,аз не съм й почитателка,но не са 5-6 хитовете,някъде към 15-20 са хитовите и доволно е изнасяла соло концерти от по 2-3 часа в пълна по шевовете зала 1 на НДК
Глория не е певица, която се разписва с хитове. Наблюдавам поп-фолка откакто съществува тв Планета. Оттогава по-популярни се сещам за 3 песни на Глория ,които са били във времето си многократно превъзхождани. Например " Феникс", да популярна песен, но когато излезна " Къв си ти бе " на Ивана и " Залеза и Зората на Камелия" бяха топа. Аз харесвам на Глория "Ако те няма" , но пак не беше някакъв главозамайващ хит.
Камелия има повече хитове от Глория, които и до ден днешен са топа на турбо фолк купоните. Но и тя имаше доста голям период без хитове и си го признава. Докато Глория яко се надува и завездее без реално да има покритие. В началото на хилядолетието истинската фолк кралица беше Ивана, после я измести Преслава и на техен фон Азис също беше хитов. Всички други са на приливи и отливи. Но Глория е повече претенция, отколкото фактически хитове.

# 2 168
Слушах разказа на хотелиера - ще ме извинява, ама егати фантасмагориите разказва! Не че няма нищо такова, но е яко преувеличено според мен. И защо се крие, сякаш никой не знае кой е. Ясно е, че Калина е била пияна и неадекватна, ама 6-8- млека  ѝ били донесли... Кой може да изяде толкова? 2-3 да беше казал щях да му повярвам.

# 2 169
Ооо, пък за баща й не ми се отваря дума: страшен наглец! Още помня интервюто на Кеворкян, което направи със Симеон в Мадрид, много преди Симеон да се върне, в което той заявява, че за имотни претенции и дума не може да става. Ще потърся линк да пусна. Язък му за осанката и образованието на Симеон, червив е отвътре…
Той обеща и за 800 дни да ни оправи …. ама ….

# 2 170
Оправи само някои...

# 2 171
Ооо, пък за баща й не ми се отваря дума: страшен наглец! Още помня интервюто на Кеворкян, което направи със Симеон в Мадрид, много преди Симеон да се върне, в което той заявява, че за имотни претенции и дума не може да става. Ще потърся линк да пусна. Язък му за осанката и образованието на Симеон, червив е отвътре…
Той обеща и за 800 дни да ни оправи …. ама ….
Че кой им е виновен на повярвалите? До последно си мислех, че народа е по-умен и няма да го избере. Предвид всичко, което съм чела за компетентността му. От тогава не гласувам.

Какво значение имат нелогичните неща в разказа на хотелиера. Един в тая държава да прояви съвест и милост към околните.
Китинчо да не би много логично да разказва и то пред испанската преса. Не пиели щото били спортисти, пък Калинка ударила чаша вино с печените чушки. Сигурно са били втасали, от там високия промил. Що не си за мълчат - да не се излагат. Или ни мислят хептен за малоумни аборигени.
Не, че сме им дали повод за друго мнение след два пъти избиране на дЕдо Симеон.

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 07:07 от dariVale

# 2 172
Доколкото ми е известно да шофираш бос е забранено, както и с джапанки.
Отделно тя може на паркинга да е събаряла бариери, но преди това е дошла от някъде в очевидно нетрезво състояние и е застрашила освен собствения си жалък живот и на други невинни хора.
Чушките не разбрах много в каква връзка са? Оправдание за киселото мляко ли?

# 2 173
Да разсея малко пиянските истории с новите  зъби на Луиза Макариев. Много са смешни, не знам как им хрумна да се правят на гризачи.
Скрит текст:
Аз като гледам това са ѝ естествените зъби Thinking
Скрит текст:
Или от мнооооого години е все с такива... За мен е малко кофти кадър.
Скрит текст:
Аз съм с такива от дете, почнаха да се поизравняват с "изпилване" възрастово. Не се поддадох на убеждаване да ги изпилим и сложим фасети на тях и на втори млечен, че да са равни Hands V

# 2 174
Бритни празнува развода
Скрит текст:

Някой поръча ли си картите на Венета Joy
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт