Звездни компромати - Август' 23

• 364 052
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 145
Толкова им е скучно и се чудят какво да правят, че се напиват от обяд!  Да си намерят работа най-добре.

# 2 146
  • Sofia
Много е била люта чушката,затова е яла кисело мляко 🤔
Лютото само с мляко минава 🌶🥵🥛😮💨🤪

# 2 147
Старата версия по думите на Муньос беше, че Калина търси изгубеното си куче и е притеснена. 
Хората от хотела казват, че е паркирала на паркинга на хотела, но е отишла в съседно заведение да вземе храна за вкъщи. И в колата са били торбите с взетата храна.
В същия този момент служителката на двореца носи млека, защото нищо не е яла горката Калина. Нищо, че в колата има торби с ядене...
Днес излиза версията, че не е било изгубено куче, а папагал. Калина съсипана от търсене на папагала сяда да хапне традиционни, подчертавам традиционни! български чушки с чаша вино. Колко невинно като от пасторален сюжет, при това българският народ трябва да бъде дълбоко трогнат, че" княгията им" яде традиционни български чушки...
Хората от хотела със сигурност разполагат с видеоматериали на целия резил. А тези Китин и Калина копаят дъното, защото не са свикнали да бъдат хващани натясно.

# 2 148
  • Брюксел / София
Мен ме потресе, че Калинка е казала на охраната, че сега ще му се обадят по телефона да я пуснат. ‘Начи си живее със съзнанието, че са специални, за тях правила не важат и останалите с нещо са им длъжни. А, лелята, която е била с нея и й е донесла млеката доста неадекватно я защитаваше… Мън - мън, ама не били 6 или 8 млеката ‘щото тя Калина била 50-60кг, ама тя лелята не знаела, че млеката може да повлияят на дрегера, тя не била шофьор…
Изобщо историята смърди отвсякъде. Добре, че охраната е била с акъла си и са й взели ключовете, че мн по-голяма беля е можела да стане. И разбира се, всичко е станало защото просто не са я познали в началото.

# 2 149
Каква марка е вълшебното кисело мляко?

# 2 150
  • Брюксел / София
Мен ме интересува сорта на чушките Simple Smile

# 2 151
Мен ме потресе, че Калинка е казала на охраната, че сега ще му се обадят по телефона да я пуснат. ‘Начи си живее със съзнанието, че са специални, за тях правила не важат и останалите с нещо са им длъжни. А, лелята, която е била с нея и й е донесла млеката доста неадекватно я защитаваше… Мън - мън, ама не били 6 или 8 млеката ‘щото тя Калина била 50-60кг, ама тя лелята не знаела, че млеката може да повлияят на дрегера, тя не била шофьор…
Изобщо историята смърди отвсякъде. Добре, че охраната е била с акъла си и са й взели ключовете, че мн по-голяма беля е можела да стане. И разбира се, всичко е станало защото просто не са я познали в началото.
Калина се е държала като класическа мутреса - ей сега ще ти кажат по телефона, коя съм и да ме оставиш на мира! Бре!
Това поведение отива на Мара отварачката, не на една "княгиня". Ма тия верно са се самозабравили! Баща й се върна на бял кон, заграби каквото можа, тя демонстрира открито каква висока класа са. Егати шайката мошеници!

# 2 152
Поредната отвратителна история с пиян шофьор редом с нелепи оправдания наистина, но се посмях от сърце с духовите ви коментари по темата в последните страници 🤣

# 2 153
Куха тиква с куха титла. Защо очаквате да е  различна?

# 2 154
  • Брюксел / София
Ооо, пък за баща й не ми се отваря дума: страшен наглец! Още помня интервюто на Кеворкян, което направи със Симеон в Мадрид, много преди Симеон да се върне, в което той заявява, че за имотни претенции и дума не може да става. Ще потърся линк да пусна. Язък му за осанката и образованието на Симеон, червив е отвътре…

# 2 155
На мен ми е чудно - нямат пари за адвокат и/или ПР, който да ги посъветва какво да правят и какво да говорят, или просто не им се занимава

# 2 156
Някой в група за ресторантьори във Фейсбук се е оплакал от Д-р Денкова и син Joy
Скрит текст:

А доктор Денкова откъде е, не е ли от София?

Мисля че Радина е от Бяла Слатина.

# 2 157
Като чуя “Симеон Сакскобурготски” веднага за това интервю се сещам. И как после и към връх Мусала имаше претенции.

Сюжетът с накнягинилата се Калина, кучето и папагала е достоен за Костурица.

# 2 158
Начи, утре сядам и пиша писмо до законодателя. Трябва спешно да се преименува закона и вместо "употреба на алкохол" да се пише "употреба на традиционни български люти чушки". Тъй де, жената си хапнала, те ще ми я изкарват пияна. Под влияние на въпросните чушки явно е и съпругът Муньо, кучето се превърна в папагал. Ако и тази вечер и хапнат от гореспоменатите традиционни, не ми се мисли утре какви ще ги четем....
Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. На фона на безумната война по пътищата ни, на хилядите жертви на пияни и дрогирани шофьори, тези мунчовци да излизат и да говорят най - нагло глупост след глупост е обида за целия народ и обществото не трябва да ги търпи. Гади ми се от тях Rage

# 2 159
Тя добре че е яла чушки, щото се държи и изглежда като да прекалява с гъби.

Общи условия

Активация на акаунт