Звездни компромати - Август' 23

• 364 069
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 130
  • Пловдив
Aма хора какво става! Три часа ме няма и кучето станало… на папагал 🤣🤣🤣🤣🤣???

Мани, мани 😂 Разказват сега по Нова Тв, че била боса, обикаляла около колата и твърдяла, че не знае как се казва 😂 Става все по забавно. И естествено, тези, които говорят така им имат зъб на хората, те нищо не са направили, една бариера леко са бутнали 😂😂😂 папагали, кучета, всички ще се включат в защита.

# 2 131
Най-важното не казахте - промилите са от люти чушки и чаша вино! От мъка по папагала!
Наглеци! Отговарят си на всички, уж аристократични, стереотипи.
Важното е, че папагалът се намерил Animal Speak No Evil
Не каза ли, че едното куче е загубила ?!
Оказало се, че не бил разбрал Муньос като му звъннали, папагалът се бил запилял, но после се върнал.
Мале-мале … стана по-заплетено и от Престъпни намерения Simple Smile

# 2 132
За съжаление накрая вероятно няма да я санкционират, защото е било на паркинг, а не на улицата, и толкоз...
Добре, че са я спряли, че можеше да изтрепе някой Sad

# 2 133
Да влезе Хорейшио.

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 22:09 от #RAngelova

# 2 134
Още един смешен факт. "Служителката" на Калина твърди, че ѝ занесла кисело мляко, защото нищо не е била яла цял ден, не знаела, че влияело на промилите. Joy

# 2 135
Другият път да й занесе дюнер!

# 2 136
Чак пък и секретар си имат, за какво им е като не са действащи.

# 2 137
Очаквам утре да кажат, че всъщност е имала рожден ден и по традиция дрегерът рязко е станал дефектен. Изпила е една чаша, ама от черепа на Никифор. Joy

# 2 138
Цигани ,царски.

# 2 139
Нали чушки е хапнала жената в хотела. Аз се обърках вече.

# 2 140
  • софия
Дано някъде излезе рецептата на тези царски чушки.

# 2 141
Люта чушка, къпана в четири големи водки.

# 2 142
Люта чушка, къпана в четири големи водки.
Ами да, то като ти залюти и във водка най-добре се гаси пожара. Simple Smile))

# 2 143
Сутринта наемателя на хотела говори подробно и обясни, че Калина е взела кутии с храна от ресторанта за да си ги носи в резиденцията. Явно редовно го е правила, но защо не са изпратили някой служител, след като тя е била видимо неадекватна. Как се шофира бос? И законите в БГ не я ли задължават да има лични документи със себе си? Тя за английската кралица ли се взе, че ходи без тях?
Същият човек обясни, че единият от полицаите я е познал и тогава са се усетили с кой си имат работа. Преди това изобщо не са подозирали, човека на бариерата е бил афектиран от малоумното й агресивно поведение.
Придошли били и други служители от обкръжението на княгинята и единия я подучвал какво да обяснява. Опитала се даже да натопи въпросния наемател(сегашния управител на хотела), че я е наранил. Естествено, полицаите изобщо не й повярвали защото те дошли по същото време когато и той. Постоянно крещяла, че сега ще се обади някой за да я освободят.

# 2 144
Много са странни Калина и Муньос. Той е на 64 г., някъде излиза даже 68 г., бил е почти 50 годишен като се жени за Калина. И тя не е била първа младост, явно малко като за пред хората е цялата работа. Той мореплавател, с какви пари поддържа лодките, Калина надали е многоимотна щото и аз съм го чувала това за хазартните увлечения на Симеон.
Тя не е нормална, има й нещо. Бях пускала едно интервю с нея в сп. Ева, пет въпроса, на които тя отговаря с по една или две думи.
Чак се чудя детето на кого е такова хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт