Звездни компромати - Август' 23

• 364 085
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 115
Какво работят Китин и Калина?
Княз и княгиня, какво друго.

# 2 116
Най-важното не казахте - промилите са от люти чушки и чаша вино! От мъка по папагала!
Наглеци! Отговарят си на всички, уж аристократични, стереотипи.
Важното е, че папагалът се намерил Animal Speak No Evil
Не каза ли, че едното куче е загубила ?!

# 2 117
Най-важното не казахте - промилите са от люти чушки и чаша вино! От мъка по папагала!
Наглеци! Отговарят си на всички, уж аристократични, стереотипи.
Важното е, че папагалът се намерил Animal Speak No Evil
Не каза ли, че едното куче е загубила ?!
Оказало се, че не бил разбрал Муньос като му звъннали, папагалът се бил запилял, но после се върнал.

# 2 118
А жена му така се притеснила, че изяла една люта чушка. И осем кисели млека.

# 2 119
  • софия
В Испания нашето царско семейство и без това не се слави с особено добро име. 😕
Защо, има ли нещо конкретно, причина или общо?
Испанци са ми го казвали. С половин уста са намеквали разни неща, но да не пълня жълтите страници.
Не са голяма тайна интересите на т. нар. цар. Освен това той продължава да се държи все едно е такъв и всички нещо му дължат. Айде холан!

# 2 120
😂😂😂
Тези кралски особи съвсем станаха за резил!

# 2 121
Испанци са ми го казвали. С половин уста са намеквали разни неща, но да не пълня жълтите страници.
Не са голяма тайна интересите на т. нар. цар. Освен това той продължава да се държи все едно е такъв и всички нещо му дължат. Айде холан!
Аз съм чувала за тръпката му към хазартни игри и натрупани дългове по тая линия.

# 2 122
Какво работят Китин и Калина?
Как какво !?!? Аристократи! Плебсът си е плебс! Не ги разбираме извисените люде и това е!

# 2 123
  • Варна
Познахте я, нали ? Smiley
Скрит текст:

Честит рожден ден на Ким Виктория Катрал. Wine Glass Родена на 21.08. 1956г. в Мосли Хил, Ливърпул, Великобритания. От канадско- английски произход, като дете е живяла и в Англия и Канада, а на 16 г. заминава за Ню Йорк да учи актьорско майсторство. Има няколко номинации на наградите "Еми", носител е и на "Златен глобус" 2003г. Снима се в множество филми сред които са: " Безбожно богати", " Кошмарно татенце", " Свидетелят по обвинението", " Да срещнеш Моника Велур", "Писател в сянка", " Ледена принцеса", " Кръстопътища", " Реквием за вампири", "Бебета гении", " Голи момичета на живо", " 15 минути " , " Сексуален интелект" и др. Разбира се, няма да пропусна сериалът и филмът " Сексът и градът" и ролята на зашеметяващата Саманта Джоунс. Simple Smile

3 брака/3 развода.
Една издадена книга: " Изкуството на оргазма".
Скрит текст:

Някои от превъплъщенията и:

"Безбожно богати".
Скрит текст:

" Моето момче Джак", с Даниел Радклиф и Дейвид Хейг.
Скрит текст:

"Завръщането на мускетарите", 1989г.
Скрит текст:

Големи неприятности в Малък Китай. 1986г.
Скрит текст:

"Стар Трек6 - Неоткритата страна", 1991г.
Скрит текст:

Полицейска академия ", 1984г.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 22:04 от floren

# 2 124
Муньос, не е аристократ. "Княгинята" да го играе каквато иска, но муню, доколкото аз знам, не е със синя кръв.

# 2 125
Дано да спре да наглее Симеон след резилите на Калина. Скоро пак беше съдил държавата за имоти-гори, дворци.Така и не се наситиха. 🤑🤮Харесва ми, че медиите я разнасят всеки ден новината. Нека не се потулва, а да се следи случая.

# 2 126
Както писах почти съм сигурна, че живеят в БГ да не се излагат на друго място. Но ми е неприятно, че си измиват ръцете, особено с персонала на хотела. Кой знае на какво са ставали свидетели служителите. Дай за да се измъкнем, да стъпчем другите се получава. И както си е търсела папагала, какво е правила в хотела, той там ли е бил 😁

# 2 127
Aма хора какво става! Три часа ме няма и кучето станало… на папагал 🤣🤣🤣🤣🤣???

# 2 128
До утре може да се превърне и в златната рибка.

# 2 129
  • При семейството си

Ясно. ЕЖК.

Общи условия

Активация на акаунт