Звездни компромати - Август' 23

• 364 096
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 100
  • София
Днес четох, че за Баку отлетял спешно Д.ПееФски, за да я подкрепи. 😱 . Сега някои партии ще се сетят, че могат да освежат редиците и политическия октопод ще се задейства . Тя е малка де. Дано не поддаде на ухажорите.Rage

# 2 101
Някой в група за ресторантьори във Фейсбук се е оплакал от Д-р Денкова и син Joy
Скрит текст:

А доктор Денкова откъде е, не е ли от София?

# 2 102
Някакво село от северна България.

# 2 103
Някой срещал ли е публикации в испански сайтове с обяснения на Китин Муньос за случката?
БНТ преразказва - в общи линии Калина С. не си била изгубила кучето, а папагалчето ѝ излетяло от клетката си и тя тръгнала да го търси  в планината, така по някое време седнала в заведение, и изобщо не пиела, защото двамата с Китин били спортисти. Звучи абсурдно.

пп
Намерих го преразказано - той е говорил пред ЕФЕ, които са цитирани тук - https://sportsfinding.com/kalina-from-bulgaria-the-truth-about-t … he-police/184173/
Не била отказвала кръвна проба. Пила чаша вино и яла "typical Bulgarian pepper".
Досега никой не се беше оправдавал с чушка. Трябва да му признаем новаторството.

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 20:33 от EmmaT

# 2 104
Не било компютри, а компоти.
Не ги ли е срам да се излагат по този начин?

# 2 105
Дреме им на испанците за някакви изпаднали псевдобуржоа като Муньос и жена му... Тези двамата впрочем от какво се издържвт, кой им плаща разходите?

# 2 106
Най-важното не казахте - промилите са от люти чушки и чаша вино! От мъка по папагала!
Наглеци! Отговарят си на всички, уж аристократични, стереотипи.

# 2 107
В Испания нашето царско семейство и без това не се слави с особено добро име. 😕

# 2 108
  • При семейството си
Защо, има ли нещо конкретно, причина или общо?

# 2 109
Най-важното не казахте - промилите са от люти чушки и чаша вино! От мъка по папагала!
Наглеци! Отговарят си на всички, уж аристократични, стереотипи.
Важното е, че папагалът се намерил Animal Speak No Evil

# 2 110
Защо, има ли нещо конкретно, причина или общо?

Испанци са ми го казвали. С половин уста са намеквали разни неща, но да не пълня жълтите страници.

# 2 111
Браво на Нургюл! Достойно представяне и дано има сили и кураж да продължава. Попаднах на статия днес за нея в дир.бг, не знам кой е автор, но да вземе да се гръмне, отдавна не бях чела толкова снизходително и неприятно "текстче". Аман от гниди!

# 2 112
  • гр.Пловдив
Ай, бившата на Джуди как й сипва Popcorn

Не знам Глото, дали е евтина, но че надменността и е повече от хитовете е факт. ( които макс да са 5-6 и то от толерантност към това, че е някак си са й сложили прозвището " Кралица " , защото въпреки затишията и липсата на хитове не е слизала от сцената от миналия век) . Харесва ми как остарява и че поддържа добра форма, че не си е подмушила лицето и не е станала от отбора на котките, но правения й бюст намирам за ужасен - вимест, провиснал, нищо общо със секси.
Секси е Камелия за моите разбирания - тяло, бюст, дупе - тази хубава "българска дума" тамън. Но новия й нос я съсипа.

Кактус ,аз не съм й почитателка,но не са 5-6 хитовете,някъде към 15-20 са хитовите и доволно е изнасяла соло концерти от по 2-3 часа в пълна по шевовете зала 1 на НДК

# 2 113
  • Sofia
Китин и Калина често ги засичах в Бояна . И двамата имат изпаднал вид на клошари. Рошави ,  кожа и кости, с  раздърпани дрехи, не знам на какви вещества са.

# 2 114
Какво работят Китин и Калина?

Общи условия

Активация на акаунт