Звездни компромати - Август' 23

• 364 026
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 070
Аз се зачудих нещо, за Калина. Съпругът й твърди, че чашата вино е изпита след инцидента, поради стреса от него. Преди сблъсъците, Калина не била близвала.
Мой познат, преди 20-25 г., с гордост разказваше как карал пиян, но винаги с шише водка в скута. Когато искат да го спрат за проверка, подминавал патрулката, спирал малко по-надолу по пътя, излизал от колата, сядал с шишето в канавката и започвал да пие.
Когато дотърчат полицаите, той твърди, че се е притеснил, отбил е и е започнал да пие от стрес, ако може да се обадят на близките му да го приберат... Реално не можело тогава да се докаже от кога са му промилите - той седи в тревата и дъни водка.
За киселото мляко - едно време, за "наш човек" даже служители бегаха да купят, сваля промилите при кръвен...

# 2 071
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Снимки на много младата и прекрасна Джейн Сиймор.
Доктор Куин си е била красива като млада, такава ще си остане
завинаги. Ако и следите фейсбук и инстаграм-а ще ме разберете за какво
ви говоря. Пример за жена, която не е прекалила с корекциите и остарява
с достойнство, грация и финес. Слага в малкия си джоб един куп актуални,
млади звезди от холивудския /и не само/ небесклон.

Скрит текст:

# 2 072
Джейн Сиймур ми е пример за остаряване и как искам да изглеждам на нейните години.

# 2 073
Чашата на Калина е била Мега Пайнт, и Джони има такава. Smile

# 2 074
Жената с приюта, снахата и английския не е българка. За това пише на английски.

"Заформя" се нещо махленско и тъпо според мен. Даже скандал не мога са го нарека.
Бившата на Халваджиян го раздухва.
Глория снимала клип в Рим някога. И екипа й не платил за разрешителни за снимане по емблематични места, които са наречени "култови" и с тази дума има заигравка от човека който е пуснал поста.
Скрит текст:

Аз позагледах видеото. И се чудя дали е възможно кадрите от "култовите" места да са любителски и после просто да са монтирани. Предаването от което е извадено интервюто е старо , в момента ги повтарят. Малко ми е гонене на сензация.

Зъбките на Златките са подигравка с тези на Благой сякаш.

# 2 075
  • Rock & Roll feeling ...
Ай, бившата на Джуди как й сипва Popcorn

Не знам Глото, дали е евтина, но че надменността и е повече от хитовете е факт. ( които макс да са 5-6 и то от толерантност към това, че е някак си са й сложили прозвището " Кралица " , защото въпреки затишията и липсата на хитове не е слизала от сцената от миналия век) . Харесва ми как остарява и че поддържа добра форма, че не си е подмушила лицето и не е станала от отбора на котките, но правения й бюст намирам за ужасен - вимест, провиснал, нищо общо със секси.
Секси е Камелия за моите разбирания - тяло, бюст, дупе - тази хубава "българска дума" тамън. Но новия й нос я съсипа.

# 2 076

Дженифър Лопес и Бен Афлек имат годишнина

# 2 077
Аз гледах това интервю сутринта по БТВ и наистина Глория малко се позамисли преди да отговори, че не са имали проблем да снимат с разрешителни във всички локации. За разрешителните не изглеждаше много убедително.

# 2 078
  • Rock & Roll feeling ...
В очакване съм на световна шампионка, тук на живо : https://www.youtube.com/watch?v=WInhsLtQTTk&ab_channel=chess24

# 2 079
Не мога да гледам, преди ремито днес щях да получа нервна криза. И аз като треньора ѝ - ще чакам резултата по новините, за по-спокойно.

# 2 080
Загубила е.

# 2 081
Но въпреки това Браво!.
Дано се развият нещата в положителна посока за нея.
Млада е, изглежда мило и добро момиче, тепърва много врати ѝ пожелавам да се отворят за нея.
А тя да прави все така добри ходове в живота.

# 2 082
Това по- разрешено ли е ?
Скрит текст:

# 2 083
Глория може да е всякаква, но точно евтина в никакъв случай не бих я нарекла! На мен ми харесва като поведение, не съм чула за скандали около нея. Засичала съм я няколко пъти в последните години и се е държала съвсем нормално. Последно я видях с внучката и кучето й, много добре изглеждаше на живо, устата малко са в повече за моя вкус, но това си е мое мнение.

# 2 084
Поздравления за шахматистката ни!

Защо бубетата- Лора, Калина, Андреевата жена и т.н. не се притесняват и си лочат млякото без притеснения от погледите на околните? Такива снимки- доказателства не могат ли да им навредят в съда? Много искам да се вземат под внимание.

Общи условия

Активация на акаунт