Звездни компромати - Август' 23

• 364 044
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 055
Златкини се напъват да затъмнят зъбите на другия.

# 2 056
Тя Златка не е млада вече . Само е с млад мъж , но има и пари .

# 2 057
Изглежда добре Златка. Наскоро роди и бързо влезе в почти същата форма от преди раждането. Не знам на колко години е, прилича като да е на 38-39г.
Помня нейни снимки преди интервенциите, ами няма нищо общо със сега, но е в положителна посока. Пример е за доста сполучливи корекции, само бюста ѝ е твърде голям, тъй като е по-нисичка и придава повече обем на фигурата.

# 2 058
Златка е супер на живо, не знам защо слага тези грозни филтри, явно така е свикнала. Аз като се снимам коригирам само светлината, за да се вижда, че съм аз, а не някоя друга. Ама динозаврите сме така, няма какво да крием. Най-безумно е да се направиш на това, което категорично не си.

# 2 059
въобще не ми изглежда в положителна посока промяната на златка. преди ми изглеждаше доста по-добре на мен.

# 2 060
Хората наистина не могат да се възприемат без филтрите. Имам приятелки, които са много красиви на живо, но в социалната мрежа се правят като анимационни герои.

# 2 061
Здравейте, момичета и момчета.
Влизам леко изумена (не намирам друга дума) от един факт, слагам го в темата, защото макар да говоря за реклама, то в нея участват известни лица.
Та, нали помните преди 10-ина дни видеата на един младеж с дрифтове с Порше по жълтите павета в София и колко възмутени хора имаше, органите се самосезираха уж, момчето си предаде доброволно книжката и т.н. Е, да, ама не бил само той. Ако изгледате промото за новия сезон на Гласът на България, приликите са очевидни - гонки по жълтите павета и софийските улици с мега скъпи автомобили между Миро, Дара, Мария И. и Лечев! Ч-У-Д-Е-С-Н-А реклама на общия фон на загиналите по пътищата от последните месеци и години!!! Чудя се СЕМ къде спи...

# 2 062
В периода на Благо и ВБ беше много хубава и ако имало поправки бяха приемливи. Сега качва супер нереалистични снимки и даже не знам как изглежда.
Скрит текст:

# 2 063
Миро, Дара и Мара са ми ясни, чудя се Лечев с кой акъл е в тая групичка.

# 2 064
Калина всъщност говори ли български? На какъв език е комуникирала на паркинга? И явно не й е било толкова до загубеното кученце, след като приоритет й е било да си вземе кутиите с храна от ресторанта, макар и пияна.

# 2 065
  • Glasgow
На мен ми харесваше по време на ММА-ца, когато стана известна ми беше малко малцинствена. После пък не знам филтър или процедура, една издължена брадичка направи. То има филтри и филтри, такива като нейния с тези зъби и като анимация не съм виждала, може да бутнеш цветове, контраст, светлина без да си сменяш генерално физиономията...

# 2 066
  • София
Златка с доста "мащабна" гръдна обиколка.
Скрит текст:

Калина говори български, тя си живее от много години в Царска Бистрица.

# 2 067
  • София
Миро, Дара и Мара са ми ясни, чудя се Лечев с кой акъл е в тая групичка.
Пари. За какво друго да е там? Както и на Стоичков рекламите на хазарт. Както и на Азис и Геро “колаборацията” … парица царица са казали старите хора.

# 2 068
  • в пералнята
Преди време бях споделила за една дама от нашия край, собственик на най-големия приют за кучета Lucky Hunt. А мъжът ѝ е собственик на завод наоколо.
Та тя е винаги на първите редове на Шанел ревюта, а Ана Уинтър често присъства на нейните фотоси.
Като цяло интересна персона, допада ми че осигурява хубави и добри условия за животинките и при нея са наистина гледани.
Биометка да вземе пример.

https://instagram.com/svetikhunt?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Обаче има някаква драма в семейството им, публикувала е това. Доста грубо от страна на бившата снаха
Скрит текст:

Не знам коя е тази, нито снаха й, но ми се струва поредният неграмотен клонинг. Защо се пънат всички толкова да пишат на английски, след като и на български не могат да съчинят 2 изречения? Отделно цялото това публично развяване на чаршафите е толкова __________  работа.

# 2 069
  • софия
Преди време бях споделила за една дама от нашия край, собственик на най-големия приют за кучета Lucky Hunt. А мъжът ѝ е собственик на завод наоколо.
Та тя е винаги на първите редове на Шанел ревюта, а Ана Уинтър често присъства на нейните фотоси.
Като цяло интересна персона, допада ми че осигурява хубави и добри условия за животинките и при нея са наистина гледани.
Биометка да вземе пример.

https://instagram.com/svetikhunt?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Обаче има някаква драма в семейството им, публикувала е това. Доста грубо от страна на бившата снаха
Скрит текст:

Това не е ли бившият мъж на певицата Ирра - Явор Георгиев ?
Май е той.
Когато беше известна не я харесвах, но последните години попадам на нея (основно като ко-водеща в Преди обед) и ме кефи. Има чудни деца, тя изглежда щастлива, спокойна. Абе готина е.

Общи условия

Активация на акаунт