Звездни компромати - Август' 23

• 364 085
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 995
Какви са тези цигарки на Марийка-доста луксозни изглеждат ,или само кутията е такава?
В табакера са.

# 1 996
Преди време бях споделила за една дама от нашия край, собственик на най-големия приют за кучета Lucky Hunt. А мъжът ѝ е собственик на завод наоколо.
Та тя е винаги на първите редове на Шанел ревюта, а Ана Уинтър често присъства на нейните фотоси.
Като цяло интересна персона, допада ми че осигурява хубави и добри условия за животинките и при нея са наистина гледани.
Биометка да вземе пример.

https://instagram.com/svetikhunt?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Обаче има някаква драма в семейството им, публикувала е това. Доста грубо от страна на бившата снаха
Скрит текст:

# 1 997
Марчето не знам как успява да е толкова слаба, имаше период в който сутрин качваше пържен бекон, пържени яйца, принцеси, бургери и наденици за обяд и вечеря. Дано не е залитнала и тя по лекарството на Галена. Не знам как се харесва така, дъщеря й Марая има по женствено тяло от нея. Тя е като 12 годишна!

# 1 998
Когато беше женена за Гущеров ядеше тайно и то много.

# 1 999
  • Sofia
Защо пък тайно?Забрана ли е имала?
Да не ощети дажбата на хррррис 😄

# 2 000
  • София
Ама лекарството на Галена не ти дава опция да се тъпчеш и слабееш, те слабеят от него защото им убива апетита и нищичко не ядът. Стига му приписвахте магически свойства, направо фалшива реклама му правите Grinning

# 2 001
  • София
Аз от месеци апелирам да се спре рекламата на Озимпик. Няма такъв ефект, но много могат да се подлъжат.

# 2 002
Мария - крака на анорексичка и стъпала на Доналд Дък.
Демонстрацията с храната е тъпа и повърхностна - вижте ме как ям и колко тежа! Вижте ми гена!
Аман от празноглавки.

# 2 003
https://nova.bg/news/view/2023/08/21/423011/само-по-nova-свидетел-на-катастрофата-в-боровец-тъпчеха-калина-сакскобургготска-с-кисело-мляко/

Ново 20, княгинята я тъпчели с кисело мляко.
Интересно дали баща ѝ и майка ѝ ще излязат с някакво съобщение.

# 2 004
  • Glasgow
Калина изобщо шофирала ли е или не е излязла от паркинга? Не искам да съм на мястото на служителката, Калина ще я отърват, ама тази жена трябва да лъже и маже. Te иначе в България ли живеят с Муньос? Вместо да си живеят тихо и кротко, никой не ги занимава...Имам колежка марокано-испанка и често си говорим за техните кралски особи, казва съвсем искрено, че не иска да е на тяхно място, и че испанската преса е отвратителна, всичко снимат, всичко публикуват. Аз не знаех, например че сестрата на Летисия се е самоубила, според колежката ми след черна медийна кампания, задето се е развела, че кралят, който абдикира са го преследвали и снимали в Мароко с любовницата му Корина, после той публично се извинявал с наведена глава. Даже коментарът на колежката ми "той е крал, не трябва да се извинява, не трябва да виждаме краля в такава позиция"...

# 2 005
Ясно е, че на Калина С. не са ѝ сложили бавачка за нищо. Обаче при толкова роднини наоколо, да я пуснат да шофира в такова състояние... много кофти.
-------

В България живеят, детето им учи в бг училище - частно де, но в София.

# 2 006
  • Glasgow
Хасанчо😊беше много сладко дете, сигурно е тийн вече

# 2 007
  • София
А киселото мляко каква роля играе?

# 2 008
  • Glasgow
Уж снижава промила, но дали е така не знам.

# 2 009
Хората които са спрели Калина са и направили услуга, кой знае какво щеше да стане. Евала за куража на персонала от хотела

Общи условия

Активация на акаунт