Звездни компромати - Август' 23

• 364 141
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 980
Ох, аз пък си мисля, че ако имах парите на тия чучела Биометови или на онова безносово емоджи Кнагинята, нямаше да ходя да си купувам пияна боб чорба от хотел Мура на Боровец, а щях да си купя билет за уикенд турнето на Адел в Лас Вегас - цените са между 700 и 7000 долара.
Скрит текст:

# 1 981
Има товарен транспорт в България и в чужбина. Автобуси също. От соларите печели повече.

# 1 982
1 милион е била за 2019г. Сега може и да са много повече. Нямаше данни. А и не забравяйте, че той като заплати и бонуси на самия себе си в неговата си фирма може да е превел и много повече от 1 милион, за да се формира тази печалба.Къщата не знам на ФЛ ли е или на ЮЛ.

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 23:05 от *Ягодка*

# 1 983
Таман да извадя 10 млн и да купя къщата и видях, че няма къде да поставя шампоана, балсама, маската, душ гела, сапуна и 345те ми други козметики. Сакън, ще си хубавея в панелката!

Харесвам бяло, харесвам изчистено, но това е прекалено аквариумско и стерилно. Според мен въобще не живеят там. То няма никакви удобства...

# 1 984
Изключително съдържателна снимка
Скрит текст:

# 1 985
Смисълът е твърде дълбок наистина.

# 1 986
  • Враца
Къщата на Биометови е супер инвестиция, ако желаеш истински блясък и лукс, а не живуркане на непрестижни локации като Тоскана, Ривиерата или Миконос, примерно  🤓
Следвам едно руско дизайнерско студио в Инстаграм studio 54,техните неща са лукс. Биометовата къща е просто кич,ултра скъп,но кич.

Ченето ми увисна с тия дизайнери!
Хем е прекалено, изопачено, и хем е на ръба на кича, а си мисля "ама егати, очи не мога да откъсна"!

Къщата на Биометови е аматьорска работа. Взети бели лъскави мебели от една серия и- воала!
И аз мога толкова!
Не се заблуждавам, сигурно е ползван дизайнер/и, но желанията, с които са се съобразявали, са тяхни. Затов а и резултатът е скууукааа!

# 1 987
Мария наистина е предобрила с отслабването
Скрит текст:

# 1 988
  • Rock & Roll feeling ...
Мария с костюмче на педофилската марка ли е ?

# 1 989
А, тая къща, мине-не мине пол’вин година и някой пусне тук линк. Вече и аз мога да я продавам.
Не продаваха ли дълго предната къща в Рибарица след която се изместиха в тази? И сега и тази да продават, но от скоро?
Не е от скоро, от поне година. Те и другата бая време я продаваха, а тази ми се струва направо непродаваема предвид цената и локацията.
Като им гледам клипа, сякаш София продават, не някакъв си куб от стъкло и бетон.

# 1 990
Скрит текст:

И Мария сигурно въобще не е опитала от тази джънк фууд?
Въобще храни ли се, не знам, сигурно е 40кг. Sad

# 1 991
  • Viena
Скрит текст:

И Мария сигурно въобще не е опитала от тази джънк фууд?
Въобще храни ли се, не знам, сигурно е 40кг. Sad
Като Буба Мара Калина е....😆😆😆

# 1 992
На Биометови доходите неведнъж сме ги чепкали тук - пренасят нещо и неофициално с тези камиони, тъй си мисля аз, де.

# 1 993
  • гр.Пловдив
Какви са тези цигарки на Марийка-доста луксозни изглеждат ,или само кутията е такава?

# 1 994
Според Нова Тв относно Калина и катастрофата:

"Наемателят на хотела, на чийто паркинг се случва катастрофата, подава сигнал до полицията. Обадили му се негови служители, че жена се е ударила два пъти в бариерата и в кашпата и се е опитала да избяга. „Тя беше боса и се разхождаше така по паркинга. Говореше си сама. Нямаше документи. Не знаела как се казва, би трябвало да има ЕГН, но не помнела кое е”, разказа мъжът в ефира на „Здравей, България”. По думите му през цялото време след катастрофата служителка на резиденция "Царска Бистрица" тъпчела Калина Сакскобургготска с кисело мляко. Донесла ѝ между 6 и 8 кофички.

Появиха се твърдения, че служител на паркинга се е държал агресивно с княгинята, изтръгвайки ѝ ключа за колата. По думите на наемателя на хотела обаче агресията идвала точно от участничката в пътния инцидент. След катастрофата тя подгонила негов служител и го ударила с телефона си три пъти по скулата."

Общи условия

Активация на акаунт