Звездни компромати - Август' 23

• 364 139
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 010
За изтрезняване, може би.

# 2 011
"Свидетелствата" на хотелския персонал приличат на ЕЖК...

# 2 012
На Андрей жената и тя се беше тъпкала с кисело мляко. Явно нещо помага.

# 2 013
  • Glasgow
Е какво да каже персоналът- видимо пияна и неадекватна, с дрегера ли да търчат

# 2 014
А камери там няма ли, не може ли да се Вие дали наистина е ходила боса, неориентирана, че е яла мляко….

# 2 015
Есил Дюран, абсолютно естествена
Скрит текст:

# 2 016
Една жена каза, една жена видяла...
Дано да не излязат записите от камерите, но вероятно вече са прибрани... И без това излагацията е огромна!
Мисля, че персоналът не лъже. Фактът, че не е направен опит да се замете на место е показателен. Мисля, че е била с над 1.6 промила.
Явно има и други упойващи вещества, вероятно и такъв тест е правен, но е "спестен" на обществеността. Знаем защо се отказва кръвна проба.

# 2 017
На всички в производства, работещи в отровна среда/оловно-цинкови,химически/ се полага кисело мляко, неутрализира отровите. Светнало им е, че може да помогне.

# 2 018
  • Sofia
Може би сваля промилите 🤔

# 2 019
А киселото мляко каква роля играе?

Най-вероятно детоксикираща

# 2 020
  • Glasgow
Единственото странно от показанията на персонала ми е, че не са я  разпознали. Тя е толкова разпознаваема

# 2 021
Е това за млякото е известен факт, намалява алкохола и е по лесно да приемеш по големи количества.

# 2 022
Според теб ако на бариерата са били 20 годишни младежи, те знаят коя е Калина ли?
Силно ме съмнява.
Изобщо не е чак толкова разпознаваема за по-младите поколения.
А собственика си казва, че е била с шапка и изобщо не изглежда така както на снимки..

# 2 023
Най-вероятно персонала е от украинци или молдовани. Може да са от два месеца и наистина да не са я познали. Може и за това да са проявили съвест да я спрат насила да не претрепе някого след бариерата.
6 - 8 кофички кис.млако е 3 - 4 кг. Твърде много за крехката физика на Калина. Не, че не е яла де. Сигурно и друго е "закусвала" щом отказва кръвна проба. Носеха се такива жълти и от времето когато живееше в Мароко. За тогава казваха, че била безобидна веселячка.

# 2 024
  • Glasgow
Аз съм чувала, че носът е такъв следствие тези весели години, но може би са слухове.

Общи условия

Активация на акаунт