Звездни компромати - Август' 23

• 364 094
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 040
  • София
Някак ми се струва, че жената май има и някакви психически проблеми.
Явно неглижирани от близките й са и може би някакви проблеми свързани с алкохол и каквото там.
Странно е, че хора расли в аристократична и пълна с всякакви порядки и протоколи среда,  си говорят ей така, без мисъл, без схема. Каквото му е в главата си праска мъжът й.

# 2 041
Кои са зъбатковците?

# 2 042
  • Sofia
Кои са тия фосфорисцентните?

# 2 043
  • Брюксел / София
Странно е, че хора расли в аристократична и пълна с всякакви порядки и протоколи среда,  си говорят ей така, без мисъл, без схема. Каквото му е в главата си праска мъжът й.
Правят каквото искат и говорят каквото искат защото са в Бг и могат да си го позволят без последствия. Спомена се вече, че на друго място сигурно по друг начин би протекла тази случка.

# 2 044
Дъщерите на Бил Гейтс
Скрит текст:

# 2 045
Златка Райкова и новия и мъж.

# 2 046
Дъщерите на Бил Гейтс не са ли чували за кубици за сисите, кубици за джуките, тонове грим и изкуствени ченета? Тюх да му се невиди. 🤪

# 2 047
Калина с крехка физика?
Стояла съм редом с нея, хич не ми се видя крехка. Ся, вЕрно, че беше приди 15 години, но все пак...

Относно киселото мляко- има "изтрезвителен" ефект. Забравихте ли, че и Лора Караджова след като блъсна човек първото нещо, което направи, бе да си купи няколко кофички кисело мляко? И снимки имаше даже как клечи и го пие.

По повод жълтата преса в Испания. Помня, как Мика Стоичкова обясняваше, че там такава няма. Grinning Имало само розова и тя те показвала само в най- добрата ти светлина.

# 2 048
  • Glasgow
А баш само в розова, не следя испанска преса, но помня преди няколко години на някакъв празник в църквата, дето свекито искаше да се снима с децата и Летисия как я бута и ги пази:))) имаше и видеа и снимки.

# 2 049
И аз се сетих за случая с Лора Караджова как нагъвала киселото мляко до някакви контейнери.

Силно се надявам на Калина да не й се размине това нагло и арогантно поведение. С ирония, но тази държава не й е бащиния, че да си прави каквото си иска безнаказано.

# 2 050
Златка Райкова и новия и мъж.
Никога нямаше да позная,че това е Златка Райкова.Имаше един период преди години през който ми харесваше как изглежда визуално.Вече няма нищо с предишната и визия.Защо така се загрозяват доброволно,а живеят със самочувствието,че са първи красавици.То всъщност не съм сигурна дали е самочувствие или комплекси,които имат.Толкова ли им е празно ежеднението и не могат да намерят с каква смислена дейност да го запълнят.

# 2 051
  • София
Златка и Златкин верно ли се одобряват на тази снимка JoyJoyJoy
Че и филтъра и него го е хванал..

Калина може и наистина ментални проблеми да има, по прочетеното дотук, но без реални доказателства, само можем да си чешем клавиатурите тук..

# 2 052
Според мен Златка в момента изглежда добре и с тези филтри само се излага. Тенът и зъбите им изглеждат комични. Поддържана е, изглежда щастлива - няма нужда от тези филтри, на аниме се прави.

# 2 053
Според мен Златка в момента изглежда добре и с тези филтри само се излага. Тенът и зъбите им изглеждат комични. Поддържана е, изглежда щастлива - няма нужда от тези филтри, на аниме се прави.
И според мен изглежда добре.
Но повечето млади жени, а и мъже, вече имат сериозен проблем да се показват без филтри. Просто им е много изкривено възприятието за себе си. Виждала съм хора, които изпадат в истерия, че е качена снимка/видео, в което те не са филтрирани или поне обработени. Това е много жалко и тъжно особено в свят, в който всеки държи всекидневно да уведомява останалите за невероятното си житие-битие, наричайки това "автентичност"

# 2 054
Преди време бях споделила за една дама от нашия край, собственик на най-големия приют за кучета Lucky Hunt. А мъжът ѝ е собственик на завод наоколо.
Та тя е винаги на първите редове на Шанел ревюта, а Ана Уинтър често присъства на нейните фотоси.
Като цяло интересна персона, допада ми че осигурява хубави и добри условия за животинките и при нея са наистина гледани.
Биометка да вземе пример.

https://instagram.com/svetikhunt?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Обаче има някаква драма в семейството им, публикувала е това. Доста грубо от страна на бившата снаха
Скрит текст:

Това не е ли бившият мъж на певицата Ирра - Явор Георгиев ?

Общи условия

Активация на акаунт