Звездни компромати - Август' 23

• 364 038
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 085
Това по- разрешено ли е ?
Скрит текст:
🤭🤭🤭 за тях всичко е разрешено.
А тази роднина /не съм сигурна каква е точно- сестра, братовчедка../ преди беше по скромна някак си. Скоро се е омъжила и в профила й е пълно с подобни нелепи снимки.

# 2 086
Каква е историята с жената на Андрей?Не  съм чела нищо по случая.

# 2 087
Е, загубила, достигна до финала и игра абсолютно достойно! Пожелавам й много успехи! И на нея, и на всички, които ни представят и се трудят толкова много!
Прекрасно момиче!

# 2 088
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Прясно родила, не спряла на пешеходна пътека, но човека, който е ударила не е пострадал тежко, уж...

# 2 089
  • София
Браво на момичето. Има време и първа да стане.
На Андрей жената не е била пияна.  Не че не е кофти, но поне не е след употреба на алкохол.

# 2 090
Глория може да е всякаква, но точно евтина в никакъв случай не бих я нарекла! На мен ми харесва като поведение, не съм чула за скандали около нея. Засичала съм я няколко пъти в последните години и се е държала съвсем нормално. Последно я видях с внучката и кучето й, много добре изглеждаше на живо, устата малко са в повече за моя вкус, но това си е мое мнение.
Само е била любовница на Жоро Илиев и той ѝ финансира най-успешния албум и клиповете. 😁
Между другото са се разделили още преди смъртта му. Злите езици говорят, че тъкмо бил дошъл ред на Мария да намаже, когато са го убили.

# 2 091
Може ад е глупаво ,но спортистите ни печелят, вземат да доближат върха, разкряка се всеки, и  лош късмет.
 дали го казвам правилно - сякаш ги урочасваме  като се  раздуха.

# 2 092
Прясно родила, не спряла на пешеходна пътека, но човека, който е ударила не е пострадал тежко, уж...

И или тя, или Гномчето слезнал от колата и започнал да се обяснява как е прясно родила, недоспала и заради това случилото се не трябва да се взима под внимание.

# 2 093
Нургюл се представи повече от достойно и според мен, второто място, не е провал, за да се чува тръшкане, а супер успех.
И то нейн, личен успех, не на България. Много ме дразни как всякакви политици се залепиха за името й, да напишат и те нещо във ФБ, да яхнат вълната. Грозно и недостойно поведение - спортът е наврян в миша дупка и който успява, успява въпреки държавата и благодарение на роднини и близки, тук-там някоя фондация.

# 2 094
Само отбелязах резултата, защото се очакваше всеки момент, за мен също се представи повече от достойно. Съперничката ѝ е доста по-опитна и с много по-висок рейтинг, така че след някоя друга година ще чакаме нашето момиче да гази наред, включително и баш на върха. Ако дотогава не са я прилапали да се състезава я за Турция, я за Азербайджан. За което ще я позлатят, а няма да ѝ се налага да си поема разходите от наградния фонд.

Днес ми попадна някаква статия, че треньорът ѝ се бил превърнал в оплаквач и че тя не била сама, защото той се включвал по скайп. Стана ми много тъпо.

# 2 095
Аз го слушах по радиото, Дарик, мисля.
Изобщо нищо оплакваческо не чух от него. Разказа как са се намерили на някакъв турнир, когато е била още много малка, каза, че ѝ знае възможностите и вярва в нея. И, да, от както е в Баку се чуват по скйп.
Не ми звучеше като оплакване.
Браво на Нургюл!

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 18:41 от *Биле омайно

# 2 096
За мен също няма как треньор, който търси финансиране, да се характеризира като оплаквач. Толкова е тъжно, че млади и талантливи хора нямат никой зад гърба си (няма да коментирам онази личност, която днес е отишла да обира лаври). И за скайп е гадно - не е сама, говори по скайп. Баш си е сама.

# 2 097
* редактирам се, че прозвуча странно 😁Понеже често виждам майката на Мария, впечатление ми направи рязкото отслабване.
Явно и двете са се подложили на нещо или взимат “модерното” лекарство.

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 19:16 от Ellinor*

# 2 098
Да си го слагат, не завиждам.

# 2 099
Шиши е занесъл лош късмет на момичето!

Общи условия

Активация на акаунт