Звездни компромати - Август' 23

• 364 377
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
Гергана Стоянова
Скрит текст:

Малко й се е пооправил фейса, че по едно време устата й беше крива и нямаше мимики даже.
Гергана Стоянова е претърпяла мини инсулт, това е причината за изкривяването и липсата на мимика

Не знаех за това. Извинявам се тогава за коментара си, мислех, че е от интервенции, защото тя е говорила по интервюта за тях.

# 1 291
Със сигурност си беше пълнила и горната устна. Доста време й беше подута.

# 1 292
Да, за това също разказа в някакво интервю. Предполагам, че някои от интервенциите са били точно, за да се заличи асиметрията

# 1 293
  • До морето
Калоян Денков пуска същите сторита като описаните на жена му - той, лицето му, муцки, намига....или шофира над ограничението, снима таблото, себе си, пак муцка..... То за жена е смешно, пък за мъж....
По някаква причина ми излизат в Инстаграм без да го следвам. Адски неприятен ми е, абсолютна мъжка кифла. Дора не я чака нищо хубаво.

# 1 294
  • в пералнята
На мен Дора ми прилича на Дара.

# 1 295
Грам не са ми интересни да ги коментирам Дорите. Нямам представа кои са, а и не искам да придобивам Grinning
Идвам с прекрасното семейство на Сара Джесика Паркър.

# 1 296
Приличат ли си според вас?
Скрит текст:

# 1 297
Не,не си приличат.

# 1 298
  • София
Гледах в Инстаграм клиповете, които качва бившата жена на Бачорски- Емилия / майката на Емели/.

Доста се напъва да е забавна и интересна, но нещо не и се получава. Не я бива категорично. Дори вече не ми е симпатична.

Не знам защо, но много ми прилича като поведение на Вихра на Иван. И тя иска да е интересна, ама не става.

А Атанаска и Бачорски са любопитни за гледане. Не разсъждавам над елементите на простотия понякога, но като цяло са цветни, емоционални, забавни и интересни за следене.

А тая Емилия е като заспала лисица. И има същия заспал поглед като на Коцето. Simple Smile

# 1 299
Скрит текст:

Аз не виждам особена прилика.

# 1 300
Палома според мен ще изглежда като една Ивайла Бакалова на нейните години.

Съсухрена и пълна с какви ли не силикони и филъри, особено в устните.

# 1 301
Е , как Дара да е едра , много добре изглежда момичето .

# 1 302
Скрит текст:

Никаква прилика.

# 1 303
  • Sofia
Жената на Орлин Павлов прилича на ММ.

И други са го видяли..
https://novini247.com/novini/charovnata-mulatkata-diana-velikova … hari_2361946.html

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 16:31 от Doli

# 1 304
Жената на Орлин Павлов прилича на ММ.
Изби рибата!

Общи условия

Активация на акаунт