Звездни компромати - Август' 23

• 364 374
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 365
Гуен Стефани семейно
Скрит текст:
[/quote]

Няколко страници по-назад се писа, че Гуейн Стефани облича синовете си като момичета и дори работи по смяна на пола им. Очевидно е било някакво моментно увлечение и просто прищявка на хлапетата като малки. Съвсем нормални момчета тинейджъри виждам аз на тази снимка.

# 1 366
  • До морето
Редно е поне пред смъртта да замълчи човек и да не рови като кокошка по снимки и профили кой какъв бил. Че и теории за съвпадения се развиват. Не ви ли е малко неудобно?

Точно това се опитах да обясня, че това са просто теории от жълти сайтове, които въобще не ми се струват достоверни. Както и, че не виждам анорексичка на снимките, а млада суетна жена, която е ползвала повечко филтри и приложения.

Четенето с разбиране се учи до 4-ти клас!

# 1 367
Е, добре, де, майките се опитват да им сменят пола, ама къде са бащите им и те на какво мнение са!? Не вярвам някой баща с лека ръка да приема момчето му да се облича като жена и спокойно да гледа така отстрани, че и да позволява на жена му да насърчава такива неща.

# 1 368
  • Варна
Прочетох статията в Ева за страстта й към Египет на Деница Такева.

Толкова много ми хареса, че чак ми се приходи, макар че мъжът ми е бил там и не иска да стъпва повече и аз се влияя от мнението му, а тя с такава любов и страст говори за там.

# 1 369
  • Sofia
Бекъмови
Скрит текст:

Пипи,мъж и деца
Скрит текст:

# 1 370
На Пипи мъж (как беше името Blush, сега да не го търся) го харесвах преди, сега и той се очичкавил. Явно не само жените се олелчват като се сдобият със семейство, както ги набеждават Wink

# 1 371
Това е, защото малко е качил килограмите, те винаги правят разлика, особено и корем, ако пусне, съвсем.

# 1 372
Редно е поне пред смъртта да замълчи човек и да не рови като кокошка по снимки и профили кой какъв бил. Че и теории за съвпадения се развиват. Не ви ли е малко неудобно?
Какво обвинявате, след като медиите се скъсаха да пишат и да ровят?
Нормално е хората да се интересуват как така жена, права, здрава, на 40 години си отива за отрицателно време, а е била и сравнително публична личност, не е съседката от 2-рия етаж.

# 1 373
Харесва ми семейството на Пипи, децата са много сладички.

# 1 374
Мария
Скрит текст:

# 1 375
  • софия
Не мога да ѝ чета неграмотностите. Очевидно има проблем с бутона "точка", но ми се наби в очите

Дама да си в тоз живот!
А това

някак ми припомни

# 1 376
Мария
Скрит текст:
Скрит текст:
Леле, каква ди@рия! Лопедиум няма ли за това?

# 1 377
Oчевидно говори за Светлана, но не се разбира много

# 1 378
пахахах, Звънче и на мен на това видео ми напомни Мария… 🤣🤣🤣

Иначе, какво е казала Светлана?

# 1 379
Някаква словачка Божена се загаджила с гларуса Здравко - Биг Брадър - от Приморско и Христина я набила... дали е вярно?

"Снощи бях брутално нападната на алеята в Приморско от жена от ревност. Разминах се с доста количество изскубана коса, заплахи за живота, обиди от всякакъв род, но изпитах огромен страх за живота си в един момент."

Общи условия

Активация на акаунт