Звездни компромати - Август' 23

• 364 207
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 740
  • София
Боже, вярно, че тази песен беше хит. Понякога се радвам, че дойдоха времена на политкоректност.

# 1 741
Скоро от някаде ми излезе стааааро видео от "Острова на изкушението" и не знам как се сетих да видя какво правят някои от героите. Андрей го помня преди години, че се раздели с майката на децата си, която е една много красива жена и нещо се дракаха. Отварям Фейсбук..то е страшно. Няколко години по-късно тоя психопат, защото съм убедена, че е такъв, води дела с нея, беше писала тя, че около 2500+ дела на дете...тормози нея и близките ѝ като води дела срещу всички за лъжесвидетелстване, пише под нейни публикации, за мен тоя е тотално куку. Направил фейсбук на двете деца и ми стана тъжно от един коментар на майката, че някои хора ще оставят след себе си нещо, ще построят къщи, ще направят нещо достойно, а тоя ще остави фейсбук публикации. И държавата спи за такива изроди. Беше писал коментар под публикация за една майка, която скърби за детето си на гроба му, убит в катастрофа, че била лицемерна, понеже мъжът ѝ бил с отнета книжка. И този коментар от профилите на децата...

# 1 742
  • Glasgow
Андрей вярно, че някакъв гларус беше.. те дори в тази тема две мацки щяха да се изтрепят заради него навремето. Той ни беше "съфорумка' по едно време, едни драматични ги пишеше

# 1 743
Адрей даже май не ѝ даваше да вижда децата.

Помня, че ги беше остригал с голи глави, не даваше да се ваксинират, да ходят на лекар, някакви епикризи разнасяха във фейсбук, пълен психар.
Жена му май Калина се казваше, много красива наистина, но и нея не я слушаше главата.

# 1 744
  • Glasgow
Тя на него не му ги даваше, но може да има развитие, той се жалваше от всичките си профили (а той има доста)

# 1 745
Много преди Надето беше “ти си само 8ми клас”.

# 1 746
Гергана се казва майката на децата му. Калина му беше гадже на Острова.

# 1 747
Май Кики беше гаджето му, а Калина е Калина Паскалева с която се закачаше там.

# 1 748
Да, Надето се появи в някаква друга тъпотия А-У, където Коцето в ролята на изпаднал чичак заедно май с Влади Въргала заграждаха някакви ученички.

# 1 749
  • на пистата
Скоро от някаде ми излезе стааааро видео от "Острова на изкушението" и не знам как се сетих да видя какво правят някои от героите. Андрей го помня преди години, че се раздели с майката на децата си, която е една много красива жена и нещо се дракаха. Отварям Фейсбук..то е страшно. Няколко години по-късно тоя психопат, защото съм убедена, че е такъв, води дела с нея, беше писала тя, че около 2500+ дела на дете...тормози нея и близките ѝ като води дела срещу всички за лъжесвидетелстване, пише под нейни публикации, за мен тоя е тотално куку. Направил фейсбук на двете деца и ми стана тъжно от един коментар на майката, че някои хора ще оставят след себе си нещо, ще построят къщи, ще направят нещо достойно, а тоя ще остави фейсбук публикации. И държавата спи за такива изроди. Беше писал коментар под публикация за една майка, която скърби за детето си на гроба му, убит в катастрофа, че била лицемерна, понеже мъжът ѝ бил с отнета книжка. И този коментар от профилите на децата...
Гергана(бившата му)беше публикувала публикацията на жената с починалия мъж.Едрев беше атговорил,че Гергана е лицемерка,защото сегашния и мъж е с отнета книжка за наркотици и алкохол,пък Гергана шервала такива неща.
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 17:47 от NaM

# 1 750
Калина Сакскобургготска в катастрофирала на Боровец след употреба на алкохол.
Не знам останаха ли трезви шофьори.

# 1 751
Rimmona въпреки новината ме развесели коментара ти

# 1 752
  • Варна
Аз харесвам Едрев и в спора с жена му съм на негова страна. Той я хваща в крачка и така се разделят.

# 1 753
1.6 промила, добре се е почерпила...

# 1 754
Преди около два месеца видях Калина в Царска Бистрица. Седяха на пейка с още хора и имаше бутилки вино. Явно не и е за сефте.

Общи условия

Активация на акаунт