Звездни компромати - Август' 23

• 364 195
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 755
Видях доста коментари за Серина Уилямс и мъжа и,
само бърз коментар - той си е бил доста богат и преди да се запознае с нея, един от основателите на Редит.

# 1 756
Новия мъж на жената на Едрев е осъждан престъпник. Аз също не бих искала децата ми да живеят при такъв човек. Делата им са основно за нейните откази до му ги дава да ги виждат, разни други вече сигурно хиляди, кое от кое по-лични неща. В емоциите няма факти, фактите в случая са присъдите на новия мъж.

# 1 757
  • Варна
Абсолютно.

# 1 758
Аз харесвам Едрев и в спора с жена му съм на негова страна. Той я хваща в крачка и така се разделят.
Преди следях доста историята и тогава аз също бях на негова страна. И крачката дето е хваната Гергана май не е била само крачка,  а дългопродължила паралелна връзка. 
Против съм такива публични линчове и разправии. Явно им липсва зрялост за да решат цивилизовано конфликта си. От нейна страна също имаше много помия тогава. Не съм ги проверявала от много време.
Кики беше Кристина ,тогавашната му приятелка и тя се беше изказала в негова подкрепа в някакъв момент.

# 1 759
  • София
Ама тези хора са наистина без мозък. За 10-20 лв. За такси ли са? Ясно ми е, че алкохолът действа на преценката и си казват, че са ок, но близки нямат ли.
Ние като излизаме един от нас не пие, а ако ще пием си взимаме такси. Надали имаме повече пари от тях.

# 1 760
  • Варна
Даа, точно паралелна връзка е имала. Не обичам прелюбодейци. Като не ти харесва човека, кажи чао и толкова.

# 1 761
  • на село
Ми защо да не кара пияна Калина? Какво ще ѝ направят? В България толерантността към пияните шофьори е голяма - малко се е почерпил, голяма работа. Всички сме много възмутени във фейсбук, после си грабваме децата и се качваме подпийналият татко да ни кара. В бг мама и във фейсбук всички са изключение, разбира се.

# 1 762
  • Glasgow
Дали ще и вземат колата сега?
Погледнах Едрев във фб, явно са се разбрали, има видеа и снимки с децата.

# 1 763
  • Варна
Това е добре. Дано така да останат нещата.

# 1 764
Аз дето не знаех кой е Едрев доста неща съм прочела по едно време.
Няма как да симпатизирам на болен човек.
А жена му къде е ходила и какво е правила, няма никаква връзка с децата им.
Той пък се е държал безумно с нея и децата, което е също недопустимо.

И на мен ми е чудно дали ще вземат на Калина колата сега, след като е в сила новият закон.

# 1 765
Калина Сакскобургготска в катастрофирала на Боровец след употреба на алкохол.
Не знам останаха ли трезви шофьори.
И аз идвах с този компромат
https://www.bgonair.bg/a/166-kriminalno/316408-dashteryata-na-si … WdQ4cDVstzODIH6Ao

# 1 766
Доколкото разбрах отнемат след трето провинение май ,не на първото. Жена ,княгиня, публична личност,  с възможности,  и ето.
 Никога не е карал пил мъжът ми, за синовете - не знам да са, надявам се не.
 Това е игра с животи, твоя , на близки и  непознати.
 Нямаше толкова коли, нямаше такива мощни,  пътищата - май са  по лоши с някои  изключения. То и магистралите им на бабуни.
 Война по пътищата не е   изразно средство

# 1 767
  • на пистата
С теб сме,Бубе!Дали сега ще има и при Калина?

# 1 768
…и се качваме подпийналият татко да ни кара. В бг мама и във фейсбук всички са изключение, разбира се.

Кои са тия, които разчитат на подпийналия татко? Сигурно 99% от жените с малки деца в наши дни шофират. Друг е въпросът, че жени, също както и мъже, къркат и карат.

# 1 769
Ще и вземат колата, защо да не я вземат, като такъв е законът?

Общи условия

Активация на акаунт