Звездни компромати - Август' 23

• 364 209
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 905
Софка отменила сватбата на Лоренцо. Булката не била честна! И търсела пари...

Е нали като правиха годеж имаше една баба с белия чаршаф пред къщата на булката и танцуваше с доказателството, че е била честна? Сега пък не била 😀

В друг смисъл го казва Софи.

# 1 906
# 1 907
Вчера беше 1.6, по новините казаха 1.2, сега пък 1.5...

# 1 908
Никъде не го дават 1,2. Казват: "Над 1,2", а може да е вече 1,6 или 1,5.

# 1 909
При Софкини нищо ново, винаги е много шум за нищо. Голяма любов, годежи, сватби и на края ...... работа.

# 1 910
  • Glasgow
'Обезчестиха' момичето за няма нищо, вече няма да се котира така на сгледите. Не могат ли да си правят секс без цялата тази дандания:))) Кюрдите тук такива 'сватби' през няколко месеца вдигат, че явно иначе няма как да правят секс, nikkah - сватба по мюсюлманските традиции, брак дето няма легална стойност по нашите стандарти, 2 дни аху иху, след месец два се разтурят, ама не са живели в грях:))))

# 1 911
Никъде не го дават 1,2.
Вчера по БТВ съвсем ясно чух като казаха, че е хваната с 1.2 промила. Не под, не над, а точно с толкова. Вече ако са променили версията в следващи емисии, не съм разбрала.

# 1 912
  • Sofia
Бекъмови
Скрит текст:

# 1 913
Бекъмката с тези цветове ми навява асоциация с Коледа.

# 1 914
  • Sofia
Тая къща-мавзолей има ограничен контингент за продажба. Кой ще живее в това, напълно нефункционално хале? И е някак насред полето.

# 1 915
Никъде не го дават 1,2.
Вчера по БТВ съвсем ясно чух като казаха, че е хваната с 1.2 промила. Не под, не над, а точно с толкова. Вече ако са променили версията в следващи емисии, не съм разбрала.

1.2 промила е супер много алкохол в кръвта. Спомням си на шофьорките курсове ни се обясняваше, че 0.5 промила са грубо казано около две бири.

# 1 916
Бекъмката веднъж да не е изцяло в черно.
Харесва ми тази комбинация.

# 1 917
Ние на предишната работа имахме дрегер, веднъж пих две чаши бяло вино и духах да проверя какво ще стане, отчете ми 0.3. Запомних го, защото ми се стори малко. Не искам и да си представям колко е 1.5...
Аз лично на толкова не бих издържала. Трябва си системно пиене, според мен, особено за жена, за да е дори и малко адекватна при 1.5-1.6.

# 1 918
Тая къща-мавзолей има ограничен контингент за продажба. Кой ще живее в това, напълно нефункционално хале? И е някак насред полето.
Насред полето, ама съседите от другите къщи като излязат на терасите си и могат да видят какво става в спалнята им.
Много гадно е да имаш толкова близко съседи.
Изобщо не мисля че ще се продаде.
Да, отвън е готиното с зеленото и басейна, ама вътре - пълен абсурд.
Те сега още си продължават да живеят там, нали, Цвети си качва сторита как готви смутита вскеидненво.

# 1 919
  • София
Не е насред полето, де да беше. До или по скоро под пътя за Панчарево е най- буквално и има съседи от всякъде, които са на по- високо ниво и имат пряк изглед.

Общи условия

Активация на акаунт