Звездни компромати - Август' 23

• 364 182
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 920
  • Пловдив
Ние на предишната работа имахме дрегер, веднъж пих две чаши бяло вино и духах да проверя какво ще стане, отчете ми 0.3. Запомних го, защото ми се стори малко. Не искам и да си представям колко е 1.5...
Аз лично на толкова не бих издържала. Трябва си системно пиене, според мен, особено за жена, за да е дори и малко адекватна при 1.5-1.6.

А защо отказват кръвен тест. Нали докато иде да даде кръв и т.н. ще падне още. Къде е уловката?

# 1 921
Аз си мисля, че така ги съветват адвокатите, за да се мотаят после и да оспорват дрегера за невалиден.
Също и да не покаже повече промили и т.н.

# 1 922
Или може да излязат и други убавини?

# 1 923
По пътя за Бистрица е, от лявата страна малко в ниското. Вечер свети като летяща чиния от филм.

# 1 924
  • София
Кръвният няма да излезе повече промили, даже ще е по-малко, но ще отчетат и наркотици. Разбира се, някои не взимат, а си мислят, че в съда ще могат да оспорят дрегера или адвокатите ще изкарат доводи защо може да е толкова високо (тип вода за уста и тн.) Това обаче не е довод, точно затова за кръвните изследвания.

# 1 925
Ние на предишната работа имахме дрегер, веднъж пих две чаши бяло вино и духах да проверя какво ще стане, отчете ми 0.3. Запомних го, защото ми се стори малко. Не искам и да си представям колко е 1.5...
Аз лично на толкова не бих издържала. Трябва си системно пиене, според мен, особено за жена, за да е дори и малко адекватна при 1.5-1.6.

А защо отказват кръвен тест. Нали докато иде да даде кръв и т.н. ще падне още. Къде е уловката?
Кръвният тест показва по-висок процент алкохол от дрегера. Трябва да се направи в рамките на 40 минути (това по спомен) иначе е невалиден.

# 1 926
  • на село
Аз не бях се замисляла, ама що за човек се разхожда с 1,5 промила в 3 следобед? Айде, Бубето е бухала цяла нощ, ами тази?

# 1 927
Къщата на биметови наистина е като летяща чиния. Представям си каква акустика има вътре при толкова празни пространства.
И само с три спални.

# 1 928
  • Glasgow
Ами стресиран от загубата на кучето си явно:)))

# 1 929
Ами стресиран от загубата на кучето си явно:)))

Това щях да пиша- страдала е.

#сраммее

# 1 930
На кръв излиза по-малко, ако е непосредствено след запоя , ако е след време може да излезе и повече .

# 1 931
Къщата на Биомет при целия минимализъм си крещи кич и показва какво е в главите ви душите на собствениците - празно, студено и бездуховно. Обичам минимализма и ми харесва, но това тук дори не е минимализъм, а стъкло и мрамор, която цел е само да покажат вижте ни, колко сме богати.

# 1 932
Страхотна е къщата Биометова.

# 1 933
  • на село
Чудна е къщата, ако нямате нищо против да прекарвате вечерите си в лобито на хотел.

# 1 934
Това като вица:
Моля, джин с тоник.
Извинете, 8 часа сутринта е!
Ееее, добре хайде дайте и една мекица!
Та Калина е почнала с мекицата още, за да се докара в 15 часа така.

Общи условия

Активация на акаунт