Звездни компромати - Август' 23

• 364 160
  • 3 257
  •   2
Отговори
# 1 950
  • In The Middle Of Nowhere
Може ли линк кън този профил, защото като напиша студио 54 други неща ми излизат.

На мен пък ми е много любопитно къде ще отидат като/ако продадат тая къща? На по-добро място, на по-лошо място 🤔... Какво ли са измислили. Цвети не мога да си я представя да слезе ниво по-надолу.

# 1 951
# 1 952
  • При семейството си
Биометови колко кучета отглеждат в тази къща?
Сигурно обслужващият персонал е повече от обитателите и’.

# 1 953
5-6 някъде.

# 1 954
  • При семейството си
Някои от бизнеса имат поне 2-3 деца и 5-6 внуци.
Приоритети!

# 1 955
Studia_54 са интереорните дизайнери.

# 1 956
Чудна е къщата, ако нямате нищо против да прекарвате вечерите си в лобито на хотел.
Аз ожалвам тези които чистят тази къща!Направо не мога да си го представя,то е препарати ,то е чудо

# 1 957
Не ми хареса къщата, направо е ужас за мен отвсякъде да са стъклени стени.

# 1 958
Или да си сложат фолио за прозорец, като на колите😁😁

офффф, фолио за стъкла....аз имам в кенефа на прозореца, представи си тая ми ти мастодонстска къща с фолио за стъкла JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

ма пък аз имам три спални, точно колкото и тия, но ми липсват къмто 3 и половина бани ImpRolling EyesFlushedJoyJoyJoy

# 1 959
Може ли линк кън този профил, защото като напиша студио 54 други неща ми излизат.

На мен пък ми е много любопитно къде ще отидат като/ако продадат тая къща? На по-добро място, на по-лошо място 🤔... Какво ли са измислили. Цвети не мога да си я представя да слезе ниво по-надолу.
studia_54 е профилът,малко ми е трудно с телефона да дам линк

# 1 960
Добре, че Цветито е блондинка, че само си представям аз, с моята дълга черна коса, как ще изкарам там дори един ден Sweat Smile Ще трябва поне 3,4 прахосмукачки роботи да обикалят постоянно.

# 1 961
Благодаря, намерих ги👍

studia_54 е профилът,малко ми е трудно с телефона да дам линк

# 1 962
  • София
Фолио за стъкла е хит!

Мен ми беше най-забавно как виното не било алкохол. Страшна забава. То и с шампанско може да се натряскаш, ако се постараеш от закуска. Представям си как живеят тия хора. Друго си е.. винце.

# 1 963
Аз пък съжалих служителката, която е била в колата с Калина Сакскобурготска. Много притеснена изглеждаше жената. Какво ли е да седнеш до пиян шофьор защото службата ти го налага? Със сигурност са я емнали да търси кученцето из гората заедно с княгиня К.

# 1 964
Добре, че Цветито е блондинка, че само си представям аз, с моята дълга черна коса, как ще изкарам там дори един ден Sweat Smile Ще трябва поне 3,4 прахосмукачки роботи да обикалят постоянно.

Моята баня е модерна и лъзгава...в светли тонове, да не обяснявам за какво чистене става въпрос. И аз брюнетка, коса до кръста.

Общи условия

Активация на акаунт