Звездни компромати - Август' 23

• 365 821
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 535
Защо е необходимо Черепът да обяви времето си на пристигане с точност до минути, освен за заблуда на нежелани посрещачи!?

# 2 536
Защо е необходимо Черепът да обяви времето си на пристигане с точност до минути, освен за заблуда на нежелани посрещачи!?

Или точно обратното, за да го пазят. Кой знае какво се върти в главите им. То като се замисля инфаркт може и в самолет да те сполети, или  да се спънеш по стълбичката, как да предвидиш всичко?

# 2 537
Браво, да си идва дубайския вожд !

# 2 538
Егати и интересното време, в което се случи да сме само наблюдатели, слава Богу!   И една бременна Любена, с уж откраднатото си от  Пепи Еврото дете, в кадър от морето. Естествено Лозенец, кръчма "Сезони". Няма охрана, няма никой. Няма и кой да зададе въпроса как това детенце се телепортира без баща си.   
Скрит текст:
[spoiler/]

# 2 539
Това са наистина огромни простотии. Аз даже й съчувствах на тази кукувица, че са й взели детето...

# 2 540
  • In The Middle Of Nowhere
В такъв случай може наистина да се е споминал Еврото, защото вчера /май/ казаха по тв, че след държавно запитване до Дубай от там са отговорили, че няма такъв човек на тяхната територия. Това относно съмнението за неговата кончина. И сега жив ли е, не е ли...

# 2 541
На Любена хич не мога да и съчувствам. Тая жена имаше властта да унижава хората и го правеше без да и мигне окото.

# 2 542
От Осемте джуджета освен нея съм запомнила и една много противна адвокатка, пълна. Направо да те побият тръпки от ужас.

# 2 543
  • София
Според тези жълтури, Демир и Памела са се разделили:

https://action-bgnews.eu/%d1%81%d0%b2%d1%8a%d1%80%d1%88%d0%b8-%d … m_medium=facebook

# 2 544
Те се бяха разделяли и когато беше бременна с първото им дете. Даже му изкарваше кирливите ризи в инстаграм сторита. Още тогава стана ясно, че човекът си гледа встрани.

# 2 545
  • софия
В такъв случай може наистина да се е споминал Еврото, защото вчера /май/ казаха по тв, че след държавно запитване до Дубай от там са отговорили, че няма такъв човек на тяхната територия. Това относно съмнението за неговата кончина. И сега жив ли е, не е ли...
Григор Лилов беше писал, че този има 3 имена и 3 ЕГН, та не е сигурно и ясно.
Скрит текст:
Няма да се учудя, ако това е било ход дълбоко да се покрие.

От Осемте джуджета освен нея съм запомнила и една много противна адвокатка, пълна. Направо да те побият тръпки от ужас.
Да. И все беше по разни светски събития с бг "хайлайфа" 🤮

# 2 546
Ето и един Ръмпелстилтскин, aka синоптичката Лора Георгиева.
Гледам я снощи и се чудя:
Аз ли съм прекалила с виното или главата й наистина се нанася три пъти на тялото.

Проблемът е в телевизорът ти. Тъкмо я коментирахме с мъжът ми - краката  ѝ са дълги и кльощави. И въобще не изглежда така.

Егати, тя на тия снимки на Жоро Софкин прилича с тази глава и къси краченца и ръчички.

# 2 547
Това са наистина огромни простотии. Аз даже й съчувствах на тази кукувица, че са й взели детето...

Аз също съчувствах за детето, колкото и тази жена да е ултра неприятна. Според мен са върнали детето, защото все пак около него може да има проблеми, а Еврото са го скрили дълбоко. Най-доброто решение за всички (ако изобщо може да се говори за нещо добро в тази тъжна и грозна ситуация).

# 2 548
  • София

Или точно обратното, за да го пазят. Кой знае какво се върти в главите им. То като се замисля инфаркт може и в самолет да те сполети, или  да се спънеш по стълбичката, как да предвидиш всичко?

Има полет от неговата дестинация, кацащ в обявеното време, така че по-скоро е това.

# 2 549
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Егати и интересното време, в което се случи да сме само наблюдатели, слава Богу!   И една бременна Любена, с уж откраднатото си от  Пепи Еврото дете, в кадър от морето. Естествено Лозенец, кръчма "Сезони". Няма охрана, няма никой. Няма и кой да зададе въпроса как това детенце се телепортира без баща си.   
Скрит текст:
[spoiler/]
Е нали от една година не го е виждала, и то е в неизвестност?

Общи условия

Активация на акаунт