Звездни компромати - Август' 23

• 365 783
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 745
  • Варна
И аз гледах снимките и видео на Клаудия.
Супер свежа..За какво ѝ е на Клаудия да се надига на пръстета,та тя си има краката на Клаудия Шифър Grinning
Скрит текст:
Все едно новата Мис Варна да си сложи сини лещи Grinning
Има натурално красиви жени .

# 2 746
Unpopular opinion, но Моника Белучи нещо не остаря като катедрала. Изглежда уморена, и с тоя черен грим, черна коса и черни дрехи…

# 2 747
  • До морето
Не знам Моника Белучи как остарява, но Джесика Алба не остарява.
Дъщеря й каква женшина е станала, а тя си е все същата.

# 2 748
Мис Варна 2023 е много красива, но дъщерята на моя приятелка, която стана Мис Варна 2020 не отстъпва по красота https://lifeonline.bg/bg/mis_varna_2020__cvetelina_markova_snimki_i_video/22.

# 2 749
Били Айлиш, но не както сме свикнали да я виждаме...
Скрит текст:

# 2 750
Видях малко повече, отколкото бих искала 🤪.

# 2 751
  • София
Лили Джеймс
Скрит текст:
Анджелина и Салма Хайек
Скрит текст:
Ирина Шейк....заедно са с Брадли на почивка.
Скрит текст:
Брадли
Скрит текст:
Деми Мур
Скрит текст:
Чанинг Тейтъм и Зои Кравиц
Скрит текст:
Ким К. с дъщеря си Норт
Скрит текст:

# 2 752
Моника Белучи догодина става на 60. Когато лицето остарява неизменно изглежда малко по-изморено,
особено като е намусено. Според мен се опитва да остарява естествено що-годе, защото не личат крайни намеси.

Зендая и като модел и личи, че е лоша актриса, лично мнение. Иначе много хубаво момиче.

# 2 753
  • До морето
А според мен е останала в 1996та и се мъчи да излъже и себе си, и нас, че още е 25 годишна изкусителка.

# 2 754
Скрит текст:
Мис Варна 2023 е много красива, но дъщерята на моя приятелка, която стана Мис Варна 2020 не отстъпва по красота https://lifeonline.bg/bg/mis_varna_2020__cvetelina_markova_snimki_i_video/22.
Нищо лично, но не мисля, че е нещо особено момичето. Имали сме много по-красиви участнички.

Коментирахте ли, че Бритни и Сам са се скарали жестоко преди развода? Бритни се спънала на някаква маса, сцепила си главата и е трябвало да я шият.

За Бионсето гледах видео (клюки), че има проблем с алкохола и наркотиците, а Джей Зи само я тъпкал с тях, за да я контролира.

# 2 755
  • Бургас
Който на 60год. изглежда като Моника Белучи или познава много други така изглеждащи дами на зряла възраст  да хвърли какмък. Другите може само да се възхитим мълчаливо.

# 2 756
На Били Айлиш снимката мисля, че е генерирана от AI. Даже да, вижте пръстите на ръцете, слабо място ва AI -то.

# 2 757
За Моника и моето мнение е от непопулярните - просто наблюдаваме как остарява един бивш секс символ. Клаудия Шифър ми е по-интересна, вероятно защото рядко има публични изяви.

# 2 758
  • София
Лени Клум с баща си....явно са си оправили отношенията. Тя май е осиновена от Сийл. Thinking
Скрит текст:
Салма Хайек
Скрит текст:
Джейсън Момоа
Скрит текст:

с дъщеря му
Ева Лонгория
Скрит текст:
Джесика Симпсън
Скрит текст:
Джиджи
Скрит текст: