Звездни компромати - Август' 23

• 364 047
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 895
Мила Михова.  Не знам оземпик ли е, що ли е, но е много добре
Скрит текст:
Дали в действителност изглежда така ? Някой дали я е виждал наскоро ?

# 2 896
  • Glasgow
Урсула🤣🤣🤣той като мъж беше симпатяга.

# 2 897
  • София
Помним го, той и сега си е симпатяга и добър фризьор. Хич не прилича Мила на него, много е отслабнала наистинa.

# 2 898
  • София
Урсула🤣🤣🤣той като мъж беше симпатяга.
И все още е. Най-добрия колорист в София. Може би само Димо Златаров може да му е конкуренция, а и като визия е много добре, но е много по-млад, разбира се.

# 2 899
На оземпик+глюкофаж е. Редовно снима как яде десерти със захар, плодове и пие алкохолни коктейли. Преди време беше писала, че не обича да спортува, така че не вярвам да е кой знае колко стегната.
Инсулинова резистентност така НЕ се контролира и който я има, знае какъв бич е за тялото да се консумира всичко изброено. Може и да е инфлуенсър госпожата, но е посредствена. За мен примерът, който дава е жалък, защото всеки, който я следва ще реши, че с хапче и инжекция може да е здрав, слаб и да яде каквото си поиска.

# 2 900
Помним го, той и сега си е симпатяга и добър фризьор.

Сравнително наскоро гледах интервю с него. Определено е симпатяга.
А някой знае ли какво се случва със сценичната му от онеЗ времена партньорка (забравих ѝ името).

# 2 901
Мила Михова изживява мечтата си да е слаба. За мен е тотално различен човек сега.
Има талант да пише и да разказва истории. Животът й в Инстаграм е като олицетворение на съвременния бохем.
За певческите й умения не съм компетентна да пиша, но казват, че има голямо развитие, особено след мастър класовете на Райна Кабаиванска.
Надявам се да е здрава и щастлива с новия си външен вид.

# 2 902
Мила Михова ми е като по-грозната сестра близначка на Мона ГочеВ.

# 2 903
  • Rock & Roll feeling ...
Мисля, че при Жаси дразнещото не е, че тренира или изглежда така.
А един напън за показност и  някак да е на всяка цена... " Казах си, че ще тренирам до планувания термин.
Треньорката ми вече дигна ръце, но аз не спирам " ... Друго е да каже " Чувствам се страхотно, в еди кой си месец съм и имам толкова сила да поддържам тялото и духа"  или нещо подобно.
За мен лично начинът на комуникация с публиката и напънът са дразнещите.

Някой който не се споменава също тренираше до късни месеци, но в това отношение, при все че не съм й фен, никога не ме е дразнила как поднася бременните си рутини. (не я следях редовно)

# 2 904
Ева Л с много хубава рокля

# 2 905
  • София
Кание Уест и жена му
Скрит текст:
Дженифър Анистън
Скрит текст:
Кейт Бланшет
Скрит текст:
Гуинет П.
Скрит текст:
Джейми Фокс
Скрит текст:
Робърт Де Ниро
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:

# 2 906
Това за тренировките по време на бременност, което някои момичета изказаха са глупости. Ако една жена е тренирала преди да забременее и се чувства добре - най-лошото е да спре да тренира, да се тъпче с боклуци и да лежи по цял ден и да се оправдава, че е бременна, яде за двама или че всички изглеждат така и после ще му мисли.

Две деца имам, нямам ресурсите на Жаси и Маси, готвя сама, чистя сама, баби не ми гледат децата. С второто дете тренирах СИЛОВО във фитнеса до 9ти месец и после само лека активност до термин. Е, не знам кога съм влязла в ХС, защото ние тия неща не ги следим и виждаме, просто си върнах бързо предишната форма, бебето ми е на 4 месеца и имам коремна преса. Не защото се напъвам да парадирам, а защото през цялата бременност и след нея се храня добре и тренирам. Тези неща колкото и ресурс да имаш - ако те мързи, те мързи.
Относно силовата тренировка - за мен може клек с 20кг да е нищо(защото клякам със 150), а за друг клек с 20кг да е прекалено много, защото не е вдигал щанга през живота си. Всичко е относително и не може да се генерализира колко е безотговорно силовото трениране, защото е спрямо всеки човек.

# 2 907
Не е въпросът само до мързел. На мен ми се появи ишиас, който се оказа, че няма друго лечение, освен да се освободи притиснатият нерв при раждането. В добро общо здравословно състояние бях, но със засегнатия крак не можех да стъпвам от болки. А има и бременни с по-тежки проблеми.

# 2 908
Но никой не говори за противопоказания и проблемна бременност. Визирахме нормална бременност и навиците на бременните. Разбира се, че при противопоказания и проблеми не е редно.

# 2 909
  • София
Марго Роби
Скрит текст:
Кортни Кокс с дъщеря си
Скрит текст:
Бионсе
Скрит текст:
Бийбърови
Скрит текст:
Хелън Мирън
Скрит текст: