Звездни компромати - Август' 23

• 364 003
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 970
Баща ми - '54-ти набор, си асоциира Йорданка Христова със захар. Няма захар в България, отива Данчето в Куба, пее, идва захарта. В тоя ред на мисли, тя и Фидел били ли са заедно във физическия смисъл на думата?

Има такива слухове, да. Включително за неофициални посещения на Фидел Кастро в България заради нея.

# 2 971
  • Бургас
А знаете ли, че покрай топлата връзка Кастро - Христова в Куба има доста жени, носещи името Йорданка Smiley

# 2 972
От интервютата на Данчето Христова съм запомнила, че е била кръстница на много Йорданки в Куба.
Яна, писали сме заедно.

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 13:51 от #Frozen#

# 2 973
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
А знаете ли, че покрай топлата връзка Кастро - Христова в Куба има доста жени, носещи името Йорданка Smiley
И ний сме дали нещо на света!

# 2 974
Аз може да не се сетя за нейна песен, но майка ми и лелите ми сто на сто ще се сетят. За времето си е била звезда от А-листа на тогавашните певци, сега не произвежда скандали, не е източник на някакви негативни новини, така че за мен е съвсем ОК. Примерно една Марияна Попова (и муж) са ми супер анти - ако сравнявам певици, не че МП е някаква звезда.
Защото не е имало интернет и бързо разпространение на информацията Smile И защото всичко е било в сферата на "слуховете", които и без това се пречупват и видеоизменят като се преразкажат 100-200 пъти.
Целта на поста ми беше, че всяко време си има своите "звездни компроматки". Но възрастта и опита ги покриват с благородство, и остава само възхищението пред безспорния (или спорен) талант.

# 2 975

Знаем, знаем, Данчето го е казвала тук-таме по интервюта.

# 2 976
Аз може да не се сетя за нейна песен, но майка ми и лелите ми сто на сто ще се сетят. За времето си е била звезда от А-листа на тогавашните певци, сега не произвежда скандали, не е източник на някакви негативни новини, така че за мен е съвсем ОК. Примерно една Марияна Попова (и муж) са ми супер анти - ако сравнявам певици, не че МП е някаква звезда.
Защото не е имало интернет и бързо разпространение на информацията Smile

Затова съм написана "сега".
Сега има интернет, социални мрежи и пр., така и сегашни, и предишни случки има къде да бъдат споделени.

# 2 977
Данчето е чудесна за възрастта си! Чудесен ген, усмихната е, жизнена. Какво е правила на младите години тя си знае, но старее достойно, хубава жена. 
Добре е нямало ИС и интернет едно време, да се заснемат голите хора, за които се говори… Винаги е имало наши, ваши и прочее. Но тогава е нямало организации и права на жените, мълчало се е за всички издевателства на силните на деня, от страх. Винаги се сещам за филмът Маргарит и Маргарита. За да получиш трябва да дадеш. Гледала съм го 5 пъти и всеки път ми е гадно.
Добре че сега можем да кажем НЕ, без страх че ние или близките ни ще изгнием в някой лагер. “Сезонът на канарчетата” помните ли? Много показателен. Добре че живеем сега, а не тогава.
Каквото и да е имаме свобода и избор.

Катето Евро рекламира веро, ма яко е предобрила с филтрите :

Кайли Миноуг, нещо е променена, брадичката ли е пипала, не знам, по груба е някак

# 2 978
Катерина Евро  🤣🤣🤣 С тия филтри - пета младост кара 🤣

# 2 979
Евро-то няма никакво достойнство с тия снимки, всички я знаем с 1158 бръчки, защо се унижават така!?!?
Тя така не е изглеждала сигурно и през 2000 година.

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 14:11 от mardji1

# 2 980
Добре де, вижте Катето как чисти тиган, равномерно нацвъкан с кетчуп, с чистата си гъба... Joy

# 2 981
Аз много я харесвам Й. Христова. Жена пълна с живот(на тези години) и енергия. Приятно лудичка ми е и винаги ме усмихва. Ами за времето си каквото могла - облажила се, то кой не е.
На светлинни години ми е oт Лили. Която се изживява примадонски и много сериозно та чак скучно. А пък същевременно не ѝ се остарява, визирам нейните аутфити. Явно ѝ харесва да се обгръща в тайнственост и бла бла глупости.
Данчето е народен човек и винаги усмихната. Последно беше гост в Капките, че я имитираха и като взе микрофона да се изкаже накрая завърши с изречението"на който му трябва информация от миналият век, аз съм човека, питайте". 😁 Паднах да се хиля.
Марги Хр. също много я харесвам.

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 14:55 от Amber*

# 2 982
  • София
Катето Евро отпреди 4-5 дена
Скрит текст:

# 2 983
Катето Евро малко на Мадона се е докарала. Същото подуто лице.

Много харесвам Йорданка Христова, всеки път е удоволствие като я засека по тв.
Споделям мнението на Amber* за нея и Лили.

# 2 984

Общи условия

Активация на акаунт