Искам да кажа... (209) през АВГУСТ 2023

• 42 825
  • 692
  •   1
Отговори
# 75
Селесте, ревокс е марка на ролкови магнетофони. Пейзаж на ММ, с такава гордост като се оженихме ми го домъкна един негов приятел, все едно ми връчи ключовете за света. Заради това чудо и още няколко подобни ММ е имал няколко оказиона за техника, само и само да си намери Ролс Ройс-а в групата. Че и големи Пити(ролки) му купи.....
Не знам дали съм казвала, но първото, айде второто нещо, което си купихме след като ни наводниха беше кариоки и микрофони. Първото беше първото издание в САЩ на Алиса в страната на чудесата. А не знаехме дали въобще ще можем да живеем в къщата. Абе луди хора.

Боби, браво на Марти. С Мони и двете споменавате желаните специалности, а може ли да кажете и специалностите. Знам че имаме 4 години до тогава, но знам и колко бързо лети времето.

2в1, тя къщата нагоре си е с естествен паркет. Че и стълбите и те да с паркет.

# 76
  • На брега на реката
Добро утро!

Кучето се е  разлаяло от 3 часа и няма спане. Още 3 дни и си тръгвам от "спокойствието на село". Нямам търпение!

Мони, Боби, много успехи, късмет и успешна бъдеща реализация, на децата ви! Много се радвам и за тях и за вас!
Боби, наистина ли няма как да отидеш? Толкова ли няма да ти влязат в положението?

Скоро и аз ще правя баня, та много се радвам,  че споделяте идеи!

Хубав ден,  момичета!

# 77
Добро утро. Какво да ви кажа ....вдишвах си инхалатора за сън и се "наспах", а до алармата има над час време ... Е, ще си го ползвам, де.

Последна редакция: чт, 03 авг 2023, 09:43 от mariat

# 78
  • На брега на реката
Мари, има ли някакъв ефект?

# 79
Буб, ще призная положителен ефект, ако се събудя с алармата, а не час по- рано. Но ще го ползвам, де.

# 80
Добро утро.
Не спахме добре тази нощ с детето, събудих се със странно усещане, но не успях да разбера дали е физическо или е нещо от съня. Реших да домакинствам и счупих купичка. Толкова неща съм чупила, но такова нещо не бях виждала. Даже ми проряза вената на китката и ми направи дупка на мивката. Ще приема, че е за добро.
Боби, честито и на Марти.
Хубав да е денят ви.

# 81
  • Бургас
Марѝ, хубавото е, че се чувстваш наспана. Дано е въпрос на време организмът да се пренастрои на спокоен сън- приемам, че такъв досега е липсвал,- и нов режим. 

Тази сутрин и аз скочих в 6 часа, а хем легнах късно и поне 2 пъти ставах през нощта. Поразтребих, пих кафе и сега ще поработя малко на тишина. После ще направим един плаж и следобед пак пред компютъра.

Още 3 дни и си тръгвам от "спокойствието на село". Нямам търпение!
Ох, милата! Hug Аз пък отивам с децата на село след 3 дни, но там наистина е спокойствие. Крайна къща сме, няма много хора, животни вече никой не гледа и наистина е абсолютна тишина.

Ех, Съни, ама че старт на деня! На добро ще е, нали счупеното носело щастие Simple Smile

Спокоен и усмихнат да е денят ви!

# 82
О, Съни, днес по възможност си почивай, моля те.
Селесте, хич не съм наспана, и знам, че повече за днес няма да заспя. Липсва ми качествен сън от доста дълго време- я децата ме будят, я кучето, я боклучиите, които си мисля, че нарочно вдигат повече шум, я някой се разправя под прозорците ми....

# 83
  • на Мелмак
Добро утро,

Ужасно е липсата на сън. Това и мен много ме мори, когато влезна в серия. Имам още само 9 дни без почивка. Уффф. Поне имам две помощнички, но трябва да съм там, не мога да ги оставя сами. Дано са свестни.

Честито на приетите студенти, и ние ще гледаме след 3г в тази част на Европа.

В момента не знам каква точно почивка искам, просто искам няколко дни където и да е.

# 84
Добро утро!

Честито на всички приети студенти!

И аз искам почивка, ама не се очертава скоро. Другата седмица Одрин не го броя, защото няма море 😆😆

Тит, много ми хареса как си направила банята.  Ма у дома не се одобри 😆

Оказа се, че майсторите започват от о другата седмица, така че всичко трябва да купим и изберем спешно 😆

Спокоен ден, банда!

# 85
  • София
Добро утро!
И аз не спах добре! Явно е от Луната. Blush
Днес плана ми е да раздам заплатите, да изпратя децата вечерта с влака и ние ако можем нанякъде да забегнем за малко.
Пазете се всички! Hug

# 86
  • при моите деца .....
Добро утро!
Преди спях дълбоко, поне като легнех, 2-3 часа... Вече трудно заспивам, минимум4-5 пъти ставам.
Днес се наспах.
Днес ден за разкрасявяне - педикюр и фризьор.
Специалността на Марти е "Индустриално инженерство и мениджмънт". (Ако точно цитирам превода).
Хубав ден!

# 87
  • Бургас
Марѝ, аз явно не съм те разбрала. Реших, че некачественият сън не е заради такива външни фактори и с инхалера ще го регулираш. Значи действай по посока на дразнителите Joy

Роди, много хубав план. Да се наредя за заплата и аз? Simple Smile

# 88
  • Germany
Титина, специалността на нашият е фирмен юрист - включва 60% право и 40 бизнес икономика.  След бакалавара може да продължи с правото и да стане юрист или да прави магистратура бизнес икономика.

# 89
  • гр.София
Привет!
Мони, Боби, честити студенти!
Спя като заклана 😁
Днес последни задачи да отметнем, утре към нашите и след това към морето 🏝️
Хубав ден момичета 🤗

Общи условия

Активация на акаунт