Искам да кажа... (209) през АВГУСТ 2023

• 42 829
  • 692
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро от Кулата!

# 91
  • на Мелмак
Добро утро,

Роди, на почивка?

Станах преди час,
Вчера правих заявки онлайн, забравила съм да ги пусна, та сега свърших тази работа. Уморена съм.
Пия кафе на тишина и спокойствие, релакс ми е. Щом ММ не се е събудил досега, значи той е будувал през нощта.
Хубав ден ви желая!
За някои днес е истински петък Simple Smile

# 92
Добро утро!
О, Родива, по нашия край, а? Забавлявайте се!
Хубав ден, момичета!

# 93
Добро утро!

Доживяхме петъка 😆

Снощи си правихме вечерно басейн парти, че много жега. Ам изядоха ни комарите 😆

Спокоен ден,  банда!

# 94
  • при моите деца .....
Добро утро!
Али, и мен снощи ме наядоха комари.
Роди, приятна почивка!
Митето се събуди преди 7, че е гладен.
Мисля да минем през личната, и снащи се оплака от корем.
Винаги се притеснявам когато ще го оставям.
Няма повече от 20-30 дни в живота му да не е спал при мен...
Хубав ден!

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 09:07 от * Боби *

# 95
  • Germany
Добро утро!  Днес се събудих рано. Влажно и мрачно е навън, но скоро ще се покаже слънцето. До обяд май ще става за плаж, но аз ще трябва да пропусна, че ми се появи слънчевата алергия. Хем се мазах и основно под чадъра стоя. Мажа се с Фенистил, но на едната ръка много ме сърби. Ще трябва да идем до Аутлета да си оправя настроението 🙂
Роди, хубава почивка!
Лек ден на всички!

# 96
  • Бургас
Добро утро!

Снощи грам не се наспах, през час ставах, а изпих една чаша бира на вечеря, не съм се наливала. Днес няма плаж, Вики замина с майка на село, ние с Марто преди обед ще сме по срещи на хладно и по задачи, следобедът ще е работен.

Роди, приятна почивка!

# 97
Привет, ние снощи се върнахме от морето.Много хубаво си прекарахме, емоционално се заредих.Но физически се чувствам уморена- явно ме е надухало и сега и кръста и вратът ме болят.На терапия съм чак във вторник.Днес пране цял ден, и махане на гел лака.Хубава почивка на всички!❤️

# 98
Аз като казвам, че нищо не върви по план... Нямаме достатъчно топли дрехи за 15-те планински градуса🧣🧤
Скрит текст:

# 99
Страхотни снимки, Рир!

# 100
Здравейте банда!

Честито на новоприетите студенти! Прекрасни и успешни студентски години им желая и да натрупат хубави спомени!
Почиващите да се насладят на почивката си и да се заредят с много положителна енергия!

Много луди няколко седмици имах. След почивката веднага заминах за едно обучение в САЩ, вчера се прибрах и се захванах със задачи, от месеци планирам парти за днешния рожден ден на любимия, все пак става на 35, нещо като мини юбилей, ама кой да предвиди есенното време в началото на август, та звъннах сутринта в ресторанта дали ще има възможност да преместим партито на закрито, ако стане много студено или завали силно, за щастие успяхме да го уредим. Успях и да напазарувам, че уикенда при нас ще е дядовата ръкавичка. И от сега планувам другата седмица да си взема един свободен ден, който да прекарам в нищоправене и тишина. И въобще през целия август мисля да намаля темпото, обаче сега стискайте палци довечера всичко да мине добре и най-вече на рожденика да му хареса партито.

Ако Катето ни чете, да е жива и здрава и много щастлива! Запомнила съм, че с ММ са астрални близнаци.

# 101
Честит да ти е, Ем! Да има незабравимо парти!

# 102
  • Бургас
Привет и в новата тема!
Не мога да стигна до форума,много натоварено.
Честити да са новоприетите ни студенти!
Честит да е и рожденика на Ем!
Рир,разкошни снимки!
Тит,много хубави плочки!

# 103
  • Germany
Ем, честит да е мъжът ти!  Здрав и щастлив!  Весело празнуване!
При нас такъв дъжд се лее... Все едно сме си в Германия 🙂

# 104
  • при моите деца .....
Ем, да е жив и здрав.
Много да те глези!
Пожелавам незабравимо парти.
До 9.30 бяхме в парка....
Наядена съм от комари...
Бях купила пържоли от топлата витрина на Тмаркет (не го правя никога, но нямах кога да опеча) - сурови са....
Та съм на 2 парченца и на салата.
Чакам една перална и ще лягаме.

Общи условия

Активация на акаунт