Искам да кажа... (209) през АВГУСТ 2023

• 42 830
  • 692
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Ем, здрав, щастлив и обичан да е рожденикът! Надявам се, че партито протича повече от чудесно.

Рир, пожелавам ви повечко слънце и топли почивни дни!

Ние с Марто днес добре се помотахме из мола: видях се със съученичка, която живее в чужбина и не съм виждала повече от 15 години, после с него в зоната за игри, уредихме и подаръците за племенниците и се прибрахме доволни, понеже и за него имаше.

Затварят ми се вече очите, но ако заспя сега, ще кукна пак по никое време.

# 106
Слънцето във вторник ще го водим на море. Утре по магазините за дрехи, че го дават 12 градуса и дъжд. А сме само на 800 м. надморска височина. И като си помисля, че тръгнах от 40 градуса, то и за това само по един суичър взех - да не е без хич.

Здраве и късмет за рожденика на Емили! Хубав празник!

# 107
  • София
rire, страхотни снимки! В България ли отбелязваш тези температури?
ем, желая здраве, щастие и прекрасно парти!

# 108
  • На брега на реката
Добро утро

Ем, честита да е ТМ! Да е здрав, щастлив и много да те глези!
Надявам се, че партито е било чудесно!

Така ми се спеше, а долните кученце и петел ме събудиха. Нищо де, остава им още една възможност и утре дим да ме няма!
На работа ми изпиват соса! Сега сме в тежкия период на планиране на всичко нужно, за следващата година и моята колежка, пак е в болнични. Това е за трета поредна година! И да, съвсем умишлено си е, защото правела напук на шефовете.  Е да де, ама всичко е на моята глава! Идва ми да й звънна и да я навра някъде си. И с цялата си наглост ще иска и отпуск след това, че не била ползвала!
Думи нямам!

На почиващи момичета, приятна почивка и хубаво време.

# 109
Буб, така да те разбирам и съчувствам за събуждането с куче и петел.
Шефовете не виждат ли какво прави колежката за поредна година? Защо тази година ти не се "разболя" преди нея?
Хубав ден, момичета!

# 110
  • при моите деца .....
Добро утро!
Днес планът е оправяне на багажи....
И парка.... и перални....
Ходи ми се на море....
Утре пътувам за Хисаря.
Не знам как ще оставя Митето....
Това е минусът, че летата не ходи на село...
И не се е делил от мен....
Под 30 дни в целия му живот не е спал при мен....
Хубав ден!

# 111
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Ем, честит да ти е рожденника, много да те глези.

Бубе, съчувствам Hug

Аз малко дойдох на себе си, доволна съм. Даже мога да направя пълнени патладжани с кайма и кашкавал днес, ако ми остане време, разбира се после, че ММ иска да ме води на пазар. Децата обаче не знам дали ще ги ядат.

Боби, лека полека го оставяй, за добро е и за двама ви. Simple Smile

# 112
  • Бургас
Боби, от сега съчувствам на бъдещата ти снаха!
Отивам на плажа след малко.
Мен ме събуди заека, който искаше да излиза от клетката и се опита да я събори.

# 113
  • На брега на реката
Мари, виждат разбира се, но нищо не могат да направят или не им се занимава с проверки, комисии и т.н. Знаят, че могат да разчитат на мен и така!
А за болничен, имам пълното основание, защото едва ходя. Възпалени са ми ахилесите и на двата крака, след Таваник и ходя като пате, но като няма кой...?

# 114
  • Canada
Добро утро!

Ем, честит да ти е любимият, здрав, щастлив, успешен! 🥳🎁🎂

Бубе, ако си вземеш и ти болнични бързо ще се намери кой, сигурна съм! НОИ могат да извършват проверка при сигнал за съмнения за фиктивен болнични, но трябва да се подаде при депозирането му.

Боби, най хубавият подарък, който можеш да направиш на детето си, а и на себе си, е да го научиш на самостоятелност. Не сме вечни.

Рир, страхотни снимки, чакаме още 🤩

Разходих куч, изпих си кафето, ще подхващам задачките. Хубав да е денят ви!

# 115
Бубе, много се ядосах и аз на колежката ти.🤗 И аз съм с болки, отделно и кихане, явно от морето нещо.А трябва да почвам почасовата работа тази седмица, чудя се дали да отложа с няколко дни...Ще подавам и СВ на едно място, пък да видим.Утре имаме среща с нашите приятели, да им разказваме за морето.❤️

# 116
  • Бургас
Добро утро!

Бубе, много се ядосах с тази твоята колежка, но приказката за баницата всички я знаем. Как точно прави напук на шефовете, като работата очевидно си върви и без нея, и единствената, която го отнася, си ти. Я преди да е поискала  отпуска, я превари ти с един болничен, че да ги видя тогава и нея, и шефовете, как ще се оправят.

Боби, а Мите как се чувства, докато те няма? Какво казва? Той всъщност си остава вкъщи с някого, или отива на гости при баба си?

Рир, някъде из Хърватска ли сте?

# 117
  • София
Ем, честит да ти е рожденика! Heart
Такава колежка е добра идея наистина да се нагласи по предложението на Селесте.
Доволни сме от колата. Екстра се пътува с нея на дълъг път.

Влюбена съм в комбинацията от море и планина. Heart Eyes

Сави, дано всичко се подреди!
Голямата ми дъщеря я оставях при нашите за по 1 вечер от 6 месечна. Малкия за пръв път го оставих у тях на 2 години. Скъса се да реве за 2 часа и се наложи да го прибера. Все още е като гербова марка залепен за мен.
Прекрасен ден ви желая!

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 10:57 от Rodiva

# 118
Чакам в спешното (ухапало ме е нещо и кракът ми стана на самун) и съм на път да го вкарам в резонанс.
Трябва да колабирал, за да те вкарат да те види лекар

# 119
  • Germany
Титина, стискам палци да те прегледат скоро!
Роди, в Гърция ли сте?
При нас стана студ. Днес и утре ще е есен, после се оправя. Лошото е, че ще изстине морето... Навивам ги да идем до Падуа, ама нещо се опъват.

Общи условия

Активация на акаунт