Искам да кажа... (209) през АВГУСТ 2023

• 42 830
  • 692
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Роди, много красиво!

Тит, дано бързо стигнеш до лекар, че и да предпише адекватно лечение!

Моите и двамата спят от мънички в майка, даже на по година и половина ѝ ги оставих и ходих да се вея из Испания, веднъж по Еразъм и веднъж на екскурзия. Племенниците ми едва това лято се отделиха за първи път, а са набори на моите.

Мони, дано се навият за Падуа. Базиликата Сан Антонио е много красива. Ние миналата година нали си тръгнахме по спешност от там заради коронавируса на шефа, та тази година ще направим нов опит да разгледаме града.

# 121
  • София
Да, в Гърция сме.
Тит, дано бързо оправят проблема. Heart

# 122
  • На брега на реката
Никой не иска да се разправя с нея. Остават и 3 г.до пенсия и си прави каквото иска.
За съжаление,  само двете работим е тази програма. Обучени сме и е доста сложничка, та наистина няма кой. Аз обичам да работя с програмата,  но двойна работа ми идва в повече, а имаме краен срок до 20-август.
Както и да е, ще мине, но е гадно!

Роди, весело да ви е! Много е красиво!

Тит, кво стана?

Але, избрахте ли плочки?

Моите внуци ми ги оставят от малки и то с преспиване и нито едно от тях, няма проблем.
На приятелката ми внучето, не са и го оставяли нито веднъж и то е залепено за майка си. Тя ходи почти всяка вечер у тях за да може да свършат нещо, а детето е на 2.5 г.

Савинче,  стискам палци,  за работата!

# 123
  • Бургас
С глупости се занимаваме досега с моя мъж. Като се прибрах от плажа ,той отворил навсякъде да стана течение,  че все му е топло. И понеже вратата на терасата не беше подарява и като се трясна....айде ,честито,счупено носи щастие Wink Сваляхме вратата, стъкла чистихме, закарахме я да и сменят стъклото и сега с помощта на един приятел ще я слагат.
Моите деца много исках да ги оставя на някой, но майка беше далеч, свекърва ми не и се занимаваше. Бяха все с мен, даже един комшия веднъж ме подмина,като го поздрави,че не ме познал без децата Simple Smile Сега децата са големи, могат да се оправят абсолютно сами. Баба им вече ги взима, щото вече е лесно

# 124
  • Euskal Herria
Бубе, а като всички виждат и знаят, поне има ли за теб някакъв бонус? Все пак ти поемаш цялата работа.
Аз искам да гледам бабиното злато, ама като сме в различни държави... Трудно става. Сега за лятото е при другите баба и дядо, доволен е. За пръв път го оставят съвсем сам за такъв дълъг период, няма проблеми.

# 125
Възпалило се е. Сега 5 дни на антибиотик

# 126
  • На брега на реката
Янче, до сега не е имало, но смятам този път да го поставя като въпрос пред шефовете! Винаги ме е било срам да говоря за заплата, пари и т.н., но на днешно време,  не се ли заявиш, се правят на луди!

Ей, Тит много неприятно!

# 127
Здравейте в август!
Здрави и щастливи да са всички празнуващи!
Направих една тава печени чушки с ориз и кайма.
Чакам разхлаждането довечера. Засега духа огнен вятър.

# 128
  • на Мелмак
Бубе, трябва да говориш и болничен да си вземеш след нейния. Както каза Селесте.

Мони, ама и късмет с вашето море!

Тит, дано мине за пет дни Joy

Лин, ще си го спомняте със смях, убедена съм Grinning

Аз трябва да сваля поне 3кг за 20 дни.
Започвам салати и сирена, да видим докога ще изкарам. После още пет кг, но тях след почивката.

# 129
Ети, надявам се да мине. Накара ми се сестрата, трябвало по-рано да отида. На въпроса ми дали всеки път като ме ухапе комар трябва да тичам до спешното, не можа да ми отговори.
Страшна организация в спешното, висят хората в чакалня, а по кабинетите няма никого. Когато припаднеш, карат те към шокова с носилки. А то възможност да припаднеш. В чакалнята няма климатик, кой киха, кой кашля, не се гледа. Половината седят вън на слънцето, в една синя тента и чакат охраната да се смили да ги допусне в чакалнята. Въобще чакат хората да си умрат от самосебе си?

# 130
  • Germany
Титина, ако е станало от комар, най бързо ще помогне крем с антибиотик и кортикостероид. Имахме такъв случай с малкия преди години.
Ние всъщност изкарахме чудесен ден. Дъжда спря още на обяд и даже слънце се показа. Мотахме из близкото градче до преди малко. Ядох чудна домашна паста със скариди и тирамису. Ще се отслабва явно друг път 🙂 До Падуа ще идем другата седмица,  че и големият иска да дойде, а той пристига във вторник.

# 131
Освен за ходене по магазините, за друго времето не става. Дано утре поспре дъжда, да може да видим някой набелязани нещица.
П.С. В любимия Тирол сме
Скрит текст:

# 132
  • на Мелмак
Любим, даже и мъглив Simple Smile

# 133
  • Germany
Рир, от утре го дават да се оправя. Към морето ще идвате ли?

# 134
Момичета, в София идва прохлада. На терасата е супер, подухва ветрец. В стаите не се диша.

Общи условия

Активация на акаунт