Остров Тасос, Гърция /Тема 12 /

• 73 551
  • 807
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Плажът е много голям и има свободни зони по цялата му дължина.
На мен ми харесва по към северната му част.

И ние предлагаме свободна зона. Под северната час това ли имате в предвид? Защото точно тази част е близо до апартамента в който ще отседнем.

# 391
  • тук и там
Моите снимки са от тази част .Отседнали сме в Скала Потамияс.(май и на  Панагия плажът е Голден бийч,за това го пиша) .Перфектна беше и днес водата-чиста,топла и без вълни.В нашата част не е имало водорасли,не знам името на заведението,което обслужва тази част,но има едни апартаменти зад него- мисля Брадърс се казваха ,та в тази зона  се настанявахме ние да плажуваме.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 21:57 от Кайсия

# 392
Здравейте! От къде може да се наемат моторни лодки за разходка?

# 393
В края на септември ще посетим Тасос за първи път. Ще отседнем в  хотел Тасос гранд ризорт. Някой има ли отзиви за хотела?

# 394
  • Варна
Онзи ден в международната група за Тасос видях положителен отзив за лодка:
Скрит текст:

Общо взето стигнах до извода, че може да се наеме от различни части на острова. Интересно ще е да те сподели от хората с опит откъде най-много си заслужава като маршрут и достъп до плажове. Аз имах предни постове също за други отзиви от лодки и също други коментари от потребители имаше по темата.

# 395
Попаднах на информация, че има водопади на Тасос. Кой бихте препоръчали да видим?

# 396
Ще бъдем в района на Голдън бийч и сме с куче. Има ли ограничение къде можем да сме с кучето на плажа или е разрешена цялата ивица?

# 397
  • Варна
Здравейте, някой от последно питащите за наем на лодка дали използва и ако може да се включи с пресни отзиви и впечатления? Или въобще някой, ако има пресен опит за споделяне. 🌈

# 398
Обмисляме тази седмица да наемем, като ходим, но зависи колко е спокойно морето. Отзиви чак след това.

# 399
Здравейте, включвам се относно лодката. Ние бяхме отседнали в Лименас и си наехме лодка, тъй като искахме да отидем до Marble beach, но не бях сигурна доколко ще ми хареса и доколко си заслужава да се ходи с колата (заради пътя) + да се плаща за чадър/ шезлонг (разбрах, че е доста скъпо). Тааа, аз реших с лодката да отидем и да го включим в разходката ни, ако не ни хареса - да се махаме направо. Много сме доволни от решението си, защото не се бутахме на брега с цялата навалица и наистина като цяло не беше това, което очаквах плажът. Отчетохме се за 20 минутки там и си продължихме. Беше ни много приятно, ММ бързо схвана как се управлява лодката, че даже и аз пробвах. Като цена платихме 80 евро за 5 часа, отделно за гориво около 20 - 30 евро (те правят измерване колко е изхабено накрая и изчисляват сумата). Избрахме си най-простичката лодка, без излишни екстри, мисля че беше на Diamond tours. Готино преживяване е, съветвам ви да опитате. ✌🏻

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 07:40 от Vivvvs

# 400
  • Варна
Много благодаря за отзива. Аз точно си мислих, че ако се наеме от различните страни на острова, ще има достъп до различен тип плажове. А намерихте ли някои красиви места и интересни плажчета? Или си стояхте на по-дълбоко на котва?

# 401
Здравейте!
Ще бъдем на Тасос следващата седмица, но дават лошо време. Има ли някакви забавления за деца или нещо, което е подходящо да посетим?

# 402
  • София
Решихме след седмица на Скала Панагия да вземем няколко дни на Потос и за мен ще е нещо...айде не съвсем ново, но ще разчитам на препоръки, ако имате за там - ще си хапнем в Klimateria в района и в Стелиос в Теологос (там бяхме за няколко дни мин.година и ни е познато) В Потос сме се разхождали по главната и на пристанището само.

# 403
Шезлонгите и чадърите на Голдън бийч плащат ли се отделно, или са с консумация? Ще помоля и за цените им.

# 404
  • София
Ние сега бяхме пред El Cielo и пред ресторант Pefka. На El Cielo първите 3 реда са 30 евро за чадър и 2 шезлонга -тези 30 евро са за консумация.
Пред Pefka чадър и 2 шезлонга -10 евро и отделно си заплащаш поръчените напитки. Препоръчвам да идвате преди или около 10 часа да си намерите места, защото целият курорт е пълен в момента.
За шезлонгите пред други заведения не съм запозната, защото ние на тези двете си ходим основно.

Общи условия

Активация на акаунт