Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 69

• 37 963
  • 739
  •   2
Отговори
# 420
Е, то ти нямаш драма с това, та и затова не усещаш.

Иначе готвенето е изкуство.
Примерно сърмичките на баба ми. Зелевите. Тя ги правеше божествени. Гледала съм я години как ги приготвя и съм се мъчила като нея, същата поредица, същите подправки и не и не. Не стават като нейните. На вкус нищо общо.
И после я гледам, пак същото слага и уникални и ставаха.
Колко тона зелеви сърми съм изяла  по-добре да не разказвам.

Ние сега прибавихме и Ураганчето към секретния чат у вайбъра Rolling Eyes

А защо колата е в боя? Какво си и правила?

# 421
Да. Гледаш, слагаш 1 към 1 същото и накрая вкусът няма нищо общо с "оригинала".
Тва е.
Не е боя това, това е пяна за миене. Розовка за момиченца Smile

# 422
Ма тя и за момченцата е розъвка Joy
И ще дойда на срещата на върха Hug

# 423
Да знаете, че тези срещи стават регулярни.
Дойде ли средата на седмицата, се казва откъде се тръгва в събота и започва марш на стоп 😀
Шарпи, засега ми е добре с берберинчето, ако пък ми замести евентуалното лЮкарство, и само ме подпомогне, ще е супер.
Защото ми предстои челен сблъсък с ендо и не знам какво да очаквам.

# 424
Е, то ти нямаш драма с това, та и затова не усещаш.

Иначе готвенето е изкуство.
Примерно сърмичките на баба ми. Зелевите. Тя ги правеше божествени. Гледала съм я години как ги приготвя и съм се мъчила като нея, същата поредица, същите подправки и не и не. Не стават като нейните. На вкус нищо общо.
И после я гледам, пак същото слага и уникални и ставаха.
Колко тона зелеви сърми съм изяла  по-добре да не разказвам.

Ние сега прибавихме и Ураганчето към секретния чат у вайбъра Rolling Eyes

А защо колата е в боя? Какво си и правила?

Ооо и таен чат ли имате 🙄

Шарпи[/b] разбрах проблема ❤
Незнам как е изпратена пратката в см куриер или поща.
Ние от Англия само с куриер можем да изпращаме и то се броят на пръстите на 1 Ми ръка тези които са ми удобни. Има много, ама все в Лон7он. Пък аз не съм там 😃
Верно че се пулят като видят жена и да си обслужва колата. Тук при нас сами си ги зареждаме. В смисъл няма момчета. И аз така съм свикнала. И във Варна спирам скачам.хващам маркуча и гледам поне 10 човека опулени🤣
Мм вика какво им има на тези като омагьосани са😂
Ама той незнае какви порядки имаме в България. Винаги ме пита тези хора какво чакат на колонките🤣🤣🤣
Ех от кюфтетата на мама и гозбите на баба па-вкусно няма. С мил спомен съм вече аз в тази насока 🙄

# 425
Шарпи[/b] разбрах проблема ❤
Незнам как е изпратена пратката в см куриер или поща.
Ние от Англия само с куриер можем да изпращаме и то се броят на пръстите на 1 Ми ръка тези които са ми удобни. Има много, ама все в Лон7он. Пък аз не съм там 😃
Първият път като ми прати Омега 3, дойде с куриер Спиди. И дойде сравнително бързо. Предполагам, че и този път е било така, не знам. Но факт, че при първото изпращане, много се забави и тогава тя ми писа лично съобщение, с риск, че ще развали изненадата, да ме попита дали съм получило нещо. Аз останах като гръмната, защото не очаквах, че отново ми е направила подарък и то съвсем изненадващо. Та й писах, че нищо не е пристигало и след доста време тя ми писа, че пратката се е върнала при нея със становище " не намерен получател" Това много ме учуди, защото куриерът, който ни обслужва ме познава отлично и няма как да не ме намери. В последствие тя отново е пуснала пратката, този път обаче до домашният ми адрес и ... пак не дойде. И както вече писа по-рано, се е установило, че пратката е доставена. Само че на кой.... един Господ знае. Аз затова попитах, ако има някакви данни, номер товарителница, някаква следа тук за българския куриер, бих ги разцепила до дупка.
Cygnus_i, бързо оздравяване на цялото семейство Purple Heart Да не е новия щам на Ковид? Sad

# 426
Долче, благодаря за информацията, иначе сардини с маслини, горчица или майонеза не ям не защото не се сещам, а защото ми става още по- солено и много мазно. Обичам мазни риби, но такива по рождение, не накиснати в мазнина, затова ги и мия от олиото. Ще пробвам по- натам пак - с много лимон, защото имам запаси от консерви, вероятно ще е когато съм гладна до смърт Blush
При гладуване - през първите 24 часа имам тъпи болки в бъбреците, но се наливам с вода и  с чая на Ламбрев, ако продължава да боли- спирам, но нали пък гладуването мори бактериите, тъй като станах вече резистентна към повечето антибиотици - затова съм обнадеждена да продължа.

При пиенето на берберин разхлабването е страничен ефект, но го има. Той и кръвното понижава леко, Тайс, а като се има предвид, че лятото е и по- ниско , може би затова е ниско при тебе. А може да е знак за дехидратация.

И аз ще съм готова да се включа в групата на софийските резистентки  - вероятно след 6 септември, ако ме вземете Simple Smile

# 427
Шарпи, хайде сега нов Ковид? Има ли такъв? Егаси.

# 428
Шарпи, хайде сега нов Ковид? Има ли такъв? Егаси.
Има за жалост. Двама покрай мен го лепнаха. Имаха същите симптоми. Дано не е, но имай предвид, че има "нова версия".

# 429
Ще те вземем Росита, що да не те вземем.

# 430
Аз се наскитах добре и днес (напоследък ходя да се люлея на едни детски люлки- върнах се в детството😁, вчера на спортните уреди бях, като съчетавам и с разходка).😃
През деня на фрапе, но пък вечерята беше царска- свинска пържола, яйца с чушки, доматче 100 грама и пъпеш с прошуто.🥰

*Последното не е аранжирано много добре, но не ми пукаше, беше си вкусно.😅 Уцелих страхотен пъпеш от Кауфланд (за разлика от тъпите им недоузрели дини- и то в разгара на сезона им!🤬)- сочен, ароматен и не прекалено сладък.😍 И реших, че днес е време да съгреша със 100 грама пъпеш.😊 Че напоследък ми поникнаха много крилца...😁 Извън кадър имаше и малко заквасена сметана.🙂
Шарпи, и аз помислих, че колата ти е изцапана с розова боя.😅
Росита, аз нямам проблем с мазното или соленото. Нито със сардините де.😃 Със сос от зехтин и лимон/ябълков оцет стават много добре (аз понякога го избягвам, че неутрализира голяма част от вкуса на сардините).🙂
Сygnus, оздравяване по-бързо!
Аз за 19-ти съм зависима от Шарпи за транспорта. Ако тя може, и аз мога.🙂

# 431
Кажете нещо за пърхот. Купих шампоан за 25 лв на Юсерин и станах още по-зле. Низорала и той не помага особено 🙄 Направо ужасен ужасон🤦🤦🤦

# 432
Най-обикновените шампоани против пърхот от Лидъл и Кауфланд ми вършат страхотна работа.😉
Момичета, много важно за питките за бургер/хляб!!! Забравила съм да напиша, че в рецептата се добавят и 125 мл гореща вода! Редактирах вече назад.🙂

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 00:22 от dolce miele

# 433
Добро утро!

Чета ви, но нямам ред да се спра да пиша. Но ще се включа заради Ураганче. ММ имаше упорит пърхот и го туширахме трайно с масло от лавандула. Бях на едно изложение за козметика и купих от производител от Карлово или Казанлък.. няма значение. Едно шишенце с капачка-пипета. Капех по скалпа и втривах с лек масаж в корените. Така постояваше половин -един час и после се къпеше.

След баня не сме мазали, защото си стои мазно и на “фитили”.. Но може би можеш да си увеличиш престоя преди баня

Бонусът бе, че му посгъсти косата. Явно пърхотът е влияел и на по-нежните новорастящи или е задушавал растежа

Съвсем набързо сърчнах в гугъл
https://www.za-kosa.com/statii/kozmetichni-sastavki/5-prichini-d … slo-za-kosata-si/

# 434
Рядко имам пърхот, но на Здраве не е лош.
С две ползвания ме оправи.
Обливане с вода и оцет също помага.

Общи условия

Активация на акаунт