Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 69

• 37 805
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Шарпи, честита да си! Все така слънчева, позитивна, щура! Много здраве, хубави показатели, ниски килограми Stuck Out Tongue Winking Eye

Честит празник и на всички останали, без значение дали са именници Hug
Благодаря, Стелче! Purple Heart
Честита да е и твоята майчица! Здрава да е и още дълги години да си носи името Flowers Four Leaf Clover
Това е моя обяд днес, сега ям на бюрото дори и пиша. Питаха ме одеве що не ям, казах им, че снощи толкова съм яла, че още не съм гладна. Баницата свърши първа, както и предполагах.

Дисциплина следващия месец!

Шарпи, изчакай с този берберин за майка ти, да направя 2 месеца и да дам отзив.
За какво и е на нея?
Теб те чакам отдавна да пуснеш изследвания, трябва да си в графа " излекувани" 🥳
Ох, от твоята уста, в Божиите уши!
За барберина на майка си мисля, ако й е още висока КЗ и холестеролите. Нали помага да паднат. Нищо не съм й казвала де, просто си го мислих. Но звучи разумно да дадеш отзиви ти най-напред. Wink

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 21:49 от sharpy

# 511
Шарпи, твоят човек има солидни връзки на работното ти място!😃 А, като гледам, явно и добре развито шесто чувство...😉
Натка, и мен ме срази!😛 Днес празнуват "само" всичките с името Мария+ производните имена...😋 Никак не са малко и бих казала, че празникът не е по-малко популярен от Никулден и подобните.🙃
Стела, честит празник на майка ти! А и, ако имаме и други празнуващи в темата, нека също се чувстват поздравени!🙂
Кълновете ставали много добре в пластмасова бутилка, все се каня да пробвам...🙂

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 14:42 от dolce miele

# 512

Честит празник на всички.
Честит имен ден на Шарпи да си здрава ❤
И аз преди правех кълнове но ми мухлясват миришат и отиваха в.коша😃

Беки
Върнах се и видях рецептата за тортата. Не бях видяла линка💐
Чудо се тук какаова маса къде да търся. И друг път съм го казвала но в България е много лесно. Хиляди магазинчета за добавки. При нас 2 сайта на кръст с цени до небесата 😃
Моят шаро също ме чака за разходка 😃

# 513
Дара, вие нямате ли си Амазон?😃 За магазинчетата в България много зависи в кой град си. Аз какаова маса в нашия квартал не съм видяла...🙂

# 514
А аз даже и не съм търсила какаова маса Smile Използвах си черен шоколад 100 гр от Лидл.

# 515
Тъкмо и аз това идвам да кажа. Ще сложа черен шоколад. Оттам ще дойде някаква сладост, вместо мед както е в рецептата.

# 516
Благодаря, момичета, за пожеланията! Hug

Шарпо, каква си лъчезарна Grinning  Както се казва: "Като си най-зле, така да си" Grinning

Заинтригувах се от кълновете, но голяма играчка ми се струва.

# 517
Дара, вие нямате ли си Амазон?😃 За магазинчетата в България много зависи в кой град си. Аз какаова маса в нашия квартал не съм видяла...🙂
Е да де Амазон И Holland &Barret визирах Долче. И в 2та цените са високи . Аз съм от Варна иначе и има доста био магазини в града . Избор голям 😃

О Шарпи каква усмивка. Никога да не слиза от лицето ти❤💐

# 518
Шарпи, твоят човек има солидни връзки на работното ти място!😃 А, като гледам, явно и добре развито шесто чувство...😉
Връзки има солидни, да. Trollface
Ма и той тук на толкова много хора работа е вършел, че никой не би му отказал.
Скрит текст:
Помня един куриозен случай - имахме бременна колежка в 9-ти месец и в едно люто 45 градусово лято като каза тя: яде ми се мръвки с кисело зеле и ние Hushed Той беше за късмет тук, мисля че ме беше докарал, че колата ми беше за смяна на масло. И стои и й вика: маце, моля те, дишай дълбоко, ей ся ше намерим кисело зеле. Другите стоят в ступор - Какво кисело зеле сега бе човек?!? Той: абе като казвам, че ше има зеле, значи ше има. Само моля те не раждай! И диша дълбоко все едно той ще ражда. Обиколи града, звъня на 15 места и след час и половина се върна с топло кисело зеле със свинско. Аз бях също Hushed
След 2 дни момичето роди. Оттогава с нея са голяма партия. Тя вече не работи тук, но си се виждаме периодично. Паролата ни е: кисело зеле Stuck Out Tongue
Още веднъж благодаря за пожеланията! Blue Heart
Спирам да пиша, щото само спамя напоследък, нищо по темата не казвам Unamused

# 519
Гъзонабухватели😂😂😂😂😂 Таис😂😂😂😂 Уби ме😂
Шарпи, браво за волята 🌹❤️
Много интересна история в скрития текст ❤️

Чудя се дали да направя питките на Долче 😂

Сутринта си направих омлет с малко домат, пресен лук и гъби. Реших някакви закуски да правя. То сега съм отпуск и ми е лесно, но като тръгна на работа 😂
Огладнях чак към 3 и ядох от манджите дето показах онзи ден😂 По-късно евентуално ще хапна още едно телешко варено. Ако изобщо огладнея.

# 520
Аз ям много ядки. Сега съм си наложила забрана, но има периоди, в които мога само ядки по цял ден да ям Close
Не ме притеснява, че ще кача кг-ми (не ми се отразяват), а че ми раздразват много стомаха.

Иска ми се да продължа схемата на ядене, която приложих по време на ваканцията - 2 хранения, сутрин и обед. Като няма вечерно хранене, е по-леко на стомаха и сякаш се поприбира.

# 521
Шарпи, и от мен честит празник, да си здрава, все така духовита, всички да те слушат и обичат ти желая! Да имаш повече свободно време за приятни занимания и релакс. Heart Честит празник и на всички, които носят прекрасното име Мария!

Тайс, ще го изям твоя сладък френчи Heart

Големи ветрове в Бургас и действително  огромни вълни до три метра. Добре е, че не съм от леките, че да ме отнесе. Шарпи, за тебе е опасно такова време Simple Smile, но в началото на септември морето обикновено е спокойно вече.

# 522
  • София
Аз ям много ядки. Сега съм си наложила забрана, но има периоди, в които мога само ядки по цял ден да ям Close
Не ме притеснява, че ще кача кг-ми (не ми се отразяват), а че ми раздразват много стомаха.
И аз съм така с ядките, много ги обичам. Сега си поръчах и едни тахани, а те са пак ядки, но смлени, пък и хубави неща пише, специално за бадемовия тахан, ето: https://belun.bg/product/bademov-tahan/ , особено 2., 4., 5. и 8. точки.
И мисля, че точно като се опитах да намаля ядките пролетта се достигна до запека, тъй като преди това нямах проблеми на режимното хранене Thinking

# 523
Аз лешников тахан много харесвам и много ям 😀.
Купих един бадемов, но хич не ми хареса.
Чудя се какво да го правя.
Идеи с рецепти, в които да го включа?

# 524
Ураганче, не се чуди...а и щом имаш време за занимавки.😃 Поне ще знаеш дали са "твоето нещо".
Тайс, и мен ме разхили с "гъзонабухватели"!🤣🤣🤣 Понякога ме питат какво толкова се смея, докато си гледам в телефона...😆 Е, как няма да се смея?!😃 Кученцето е голям сладур и все е в позата на мислителя...🥰
Тахани не можем ли да си правим и сами или има някаква специална технология?🤔🤔🤔
Мен вятърът определено няма да ме отнесе😄, обаче просто много, много ненавиждам вятър да ми роши косата!!!🤪 Дъжд, сняг и студ не ме впечатляват чак толкова, ама нещо да ме прави рошава....🤐
Стела, не се лъжеш. Много добре се отразява ранното хранене на външния вид на корема (но и не само, на усещането също).🙂 Ето, аз снощи какво ли не ядох, че и доста вода пих в последните часове на деня, наистина си отрязах крилцата, които ми бяха поникнали напоследък, а днес съм с около +1,5 кг вода плюс. Тези неща, ако ги бях изяла до 16-17 ч, сега плюсът щеше да е примерно макс половин кило. Но ще се отводня с фаста.🙂
Сега съм на горчиво фрапенце с калиева сол- бива, явно съм започнала да свиквам доста с вкуса (иначе съм фен на бялото фрапе).🙂
П. П. Ако някой има излишни гривни, които мерят крачки, сън и прочие, да ме има предвид. Няма пък само Елора да е принцеса!😀

Общи условия

Активация на акаунт