Пазаруване от HМ, тема 64

• 56 700
  • 781
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, знаете ли дали са спрели ваучерите за намаление от 10% при абониране за бюлетина? Направих абонамент, но нищо не ми изпрариха. И втори въпрос - приемат ли още дрехи за рециклиране, че съм подготвила една чанта Simple Smile

# 676
Според мен тези -10% ще са с персоналния код за абонирането за бюлетина. Изпращат го по мейл след известно време. Вижте си и спама, да не попадне там.

# 677
Това намаление вече не излиза ли в профила, без код? Аз отдавна не правя нови профили, но последно така беше. Като този за РД. В секцията с моите оферти.

# 678
Скрит текст:
Търся тези ботуши в 37 номер от студио колекцията, както и роклята в ХС. Идея къде мога да ги намеря, изчерпани са в сайта.

потърсих, но като гледам студио колекцията е изчерпана почти и тези размери не ги намерих налични
това дизайнерски неща ли са?

# 679
Здравейте, знаете ли дали са спрели ваучерите за намаление от 10% при абониране за бюлетина? Направих абонамент, но нищо не ми изпрариха. И втори въпрос - приемат ли още дрехи за рециклиране, че съм подготвила една чанта Simple Smile
Вчера за една рокля, за която не ми се плащаше редовна цена направих нова регистрация и кода беше автоматично в полето, където се добавят ваучерите за 5лв или другите кодове.

# 680
Благлдаря, върнах дрехи и взех 10% , че и бонус 5 лв. получих по същото време. Доволно Simple Smile

# 681
Скоро не бях връщала неща.
Сега виждам, че  на товарителницата, готова разпечатана която трябва да се залепи, няма телефоните за контакти нито моя, нито техен на нея.
Мислех да върна по еконтомат, но ме притеснява, като няма телефони дали ше е ОК?, както и, че моя адрес ще е различен.?!
Връщали ли сте така през еконтомат с тяхна разпечатана товарителница и има ли проблем?

# 682
  • Варна
Дали ще има скоро ново намаление? Sad

# 683
И аз чаках днес, последна надежда другия петък Simple Smile

# 684
Другата седмица ще има. Всеки ден различни неща. И Cyber monday, на 27.11.
Така мисля. Simple Smile

# 685
  • sofia
Здравейте,
Някоя от вас да се е сдобила с леопардовия шал от мъжката колекция на Рабан и да ѝ е излишен?

# 686
Скоро не бях връщала неща.
Сега виждам, че  на товарителницата, готова разпечатана която трябва да се залепи, няма телефоните за контакти нито моя, нито техен на нея.
Мислех да върна по еконтомат, но ме притеснява, като няма телефони дали ше е ОК?, както и, че моя адрес ще е различен.?!
Връщали ли сте така през еконтомат с тяхна разпечатана товарителница и има ли проблем?
Някой, нещо по въпроса с връщането, може ли да отговори?

# 687
В офис връщах мин.седмица, изобщо не гледам на етикета какво пише, лепвам и нося. Върнаха ми парите бързо.
От години връщам с техен етикет.

В еконт имат телефоните на хм и вашия. Моят със сигурност също го имат.

# 688
В офис връщах мин.седмица, изобщо не гледам на етикета какво пише, лепвам и нося. Върнаха ми парите бързо.
От години връщам с техен етикет.

В еконт имат телефоните на хм и вашия. Моят със сигурност също го имат.

Да, прява сте,
благодаря!

И аз съм носила в офиса, но там май дават  документ, че са приели пряткатата или не дават?
На еконтомат не знам, за това по-скоро ми беше питането, да не се загуби по трасето?

# 689
Аз гледам да ми сканират пратката. С Еконтомат не съм връщала.

Общи условия

Активация на акаунт