Пазаруване от HМ, тема 64

• 57 101
  • 781
  •   1
Отговори
# 510
  • Асеновград
И аз поръчах зеленото долнище и не знам с какво да го нося, то е много специфичен зелен цвят. Аз още си я чакам поръчката де ноо.😁

# 511
  • Пловдив
Има нови талони:
Скрит текст:
До -50% на модели за Хелоуин
Изтича на 22.10.2023 23:59
Подготви детето си за страховития сезон с нашите шапки, пелерини, маски, поли, блузи и множество актуални предложения за най-малките! Вземи до 50% отстъпка на избрани модели за Хелоуин при всяка покупка над 20 лв. в магазините и онлайн. Офертата важи, екслузивно за лоялни клиенти в периода 18-22.10.2023 г. H&M си запазва правото на разлика в намалените цените на моделите, достъпни на hm.com и във физическите магазините.

-20% за козметични продукти Oh Hey Hero
Специално за теб!
Изтича на 29.10.2023 23:59
Погрижи се за тялото си с новата ни селекция козметични продукти с веган формули - OHH! (Oh Hey Hero). В периода 16-29.10.2023 г. клиентите, регистрирани в лоялната ни програма, получават 20% на OHH! колекцията ни. Възползвай се без ограничения в броя на покупките ти в магазините и онлайн.

4 за 3 за купи, чинии и чаши
Онлайн оферта
Изтича на 19.10.2023 23:59
Придай стил на дома си! Добави към покупката си 4 продукта от избрани модели чаши, чинии и купи от H&M HOME, и с тази оферта вземи този от тях, който е на най-ниска стойност, безплатно. Офертата важи за онлайн покупки в периода 16-19.10.2023 г. за избрана селекция от продукти.

Цени за лоялни клиенти
Изтича на 08.11.2023 23:59
ИЗПОЛЗВАЙТЕ ВАУЧЕРИТЕ В МАГАЗИНА ЧРЕЗ НАШЕТО ПРИЛОЖЕНИЕ. ИЗТЕГЛЕТЕ ПРИЛОЖЕНИЕТО НА H&M СЕГА!

# 512
И аз поръчах зеленото долнище и не знам с какво да го нося, то е много специфичен зелен цвят. Аз още си я чакам поръчката де ноо.😁
Два светло лилави суичера и един бял му въртя, отгоре много бледо синьо дънкено яке, бели кожени кецове. Специфично е, да, но много свежо.

# 513
  • Асеновград

Пристигна ми пратката, много съм доволна, това боди е жестоко но ми е голямко, ще го пусна в групата за размяна за размер Л или дори М, имах някаква надежда все пак че няма да ми е голямо.
Другите неща са супер също

Много е приятна материята на блузката и май ще се върже и със зеленото долнище, и май имам няколко подходящи худита към него.
На малчо пижамка с цип, страхотни им са, нямам какво да кажа, само ги пера и му слагам едни и същи.

И на мъжа ми един суичър и долнище, много хубаво тъмно синьо са на живо, този път всичко си отговаря на размерите.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 13:49 от Yana.GG

# 514
Къде е Коледната секция, не я откривам.

# 515
Къде е Коледната секция, не я откривам.
Като напишеш Коледа в търсачката и избереш категория дом, ще ти излезе. Повечето неща се изчерпаха.

# 516
Дебна ги от известно време, но не мога да се вредя до чиниите и чашите с елхата, елена и зайчето. Ту се появяват, ту изчезват. Пишете, ако имате успех с поръчката.
Аз ги поръчах преди около 2 седмици - 6 чинии и една чаша.
Чашата я върнах - беше ми неугледна на вид - леко крива, много тежка и с поизбледнял принт.
От чиниите ми трябваха 3 - останалите три ги върнах, като преди това сравних принтовете и всяка от тях имаше лека цветова разлика с другата. Оставих си трите, които ми харесаха най-много.

# 517
Много готини са коледните калъфки! Ако пуснат някое намаление ще си взема и аз.

Между другото в Сенсей има страхотни коледни чаши, вчера ми пристигнаха два броя и съм приятно изнандана.

# 518
Дебна ги от известно време, но не мога да се вредя до чиниите и чашите с елхата, елена и зайчето. Ту се появяват, ту изчезват. Пишете, ако имате успех с поръчката.
Аз ги поръчах преди около 2 седмици - 6 чинии и една чаша.
Чашата я върнах - беше ми неугледна на вид - леко крива, много тежка и с поизбледнял принт.
От чиниите ми трябваха 3 - останалите три ги върнах, като преди това сравних принтовете и всяка от тях имаше лека цветова разлика с другата. Оставих си трите, които ми харесаха най-много.

Ако е удобно може ли да ги снимате? Simple Smile
Благодаря.

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1196675001.html
Сутринта в 8:38 , успях да поръчам тези чашки, дано на живо са хубави . Виждат ми се малки, но симпатични.Преди 10 минути получих мейл,че са изпратени 😱 .
Иначе и чинийте и чашата ми изглеждат да са си с по - блед принт и на сайта, вероятно са си такива.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 18:26 от danito921

# 519
Може ли все още да занеса във всеки магазин на H&M ненужни дрехи?!

# 520
При мен всичко от коледните прибори е на "Уведоми ме". Бих си поръчала комплекта чаши или един брой чаша и 2-3 чинии.

# 521
Може ли все още да занеса във всеки магазин на H&M ненужни дрехи?!

Може.

# 522
  • Mostly in my mind
Къде виждате, че са изчерпани? На мен ми дава,че са налични. Около 250 артикула ми излизат. Поръчах ето това килимче. Много добра цена.

# 523
Да, но не и тези, които искам. Не се изразих правилно, не всичко коледно.
Килимчето изглежда супер.

# 524

Ако е удобно може ли да ги снимате? Simple Smile
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт