Стопански факултет към СУ или УНСС

• 1 016
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте. Бих искал да отворя тази тема по отношение на разликата между двете места за учене на икономика. Аз споделям непопулярното мнение, че в двата ВУЗ-а няма много разлика (поне що се касае до икономика) и даже в УНСС има много повече избор, защото в стопанския от всички 240 кредита само 18 са от избираеми дисциплини и нямаш никаква възможност сам да си избереш какво да учиш. Качеството на преподаване не искам да го коментирам, но са ми интересни вашите мнения.

# 1
Здравейте дали имате мнение към днешна дата. Предстои ми кандидатстване и се чудя къде да избера?

# 2
Здравейте дали имате мнение към днешна дата. Предстои ми кандидатстване и се чудя къде да избера?

Здравейте, ако се водим от Рейтинговата система (https://rsvu.mon.bg/rsvu4/#/), СУ е на първо място в направление “Икономика” през последните три години, а УНСС - все на трето. Личните ми наблюдения за Стопанския факултет на СУ са, че приемат малко студенти, а кандидатстващите са много, така че влизането е трудно (но не невъзможно при отлични оценки).

Общи условия

Активация на акаунт