Отговори
# 90
На-добрите шарани са дунавските ща ма прощавате. Пържен дунавски не твърде тлъст шаран е муцинка неземно вкусна. Толстолобец си е най. Риба сладководна и в бързо течащи води предпочитам аз. Морски дарове не понасвам, освен скаридки може би от време на време.

# 91
А за сом какво ще кажете? Скоро пробвах, пържен, Дунавски, хареса ми.

# 92
Е, също класика дунавска. Че и кости няма много. Но и той не е добре да е твърде голям, че е яко мазззз. Сладководните риби са вкусни!
Сега в жегите внимателно с рибаците, че бързо се развалят. Да не им се чудите много.
//
Френски филм си избирам за тази прекрасна лятна вечер. HBO са се постарали, еваларка.

# 93
Най любимата ми риба евър е каята. Или както по варненски му казваме попчето. Евентуално лихмуса (с уговорката, че не обичам големи риби с изключение на риба тон). Бяла, нежна, много кости, че и тънки и дребни, но месцето, месцето, ех... А, малките дунавски попчета са най глупавите и лакоми рибки. Те са само глава и опашка, като налапа кукичката, няма спасяване, гълта я до опашката. Абе рибка - чипс, ако имаш нерви. Миличките.
Пп Ха, то ще се окаже, че все пак обичам риба. Joy

# 94
Риба почти не ям. Но на море винаги ми се ходи.

# 95
  • Далечният изток
Не обичам костеливи аз. Тия чипс дето им викаш, Джасте, са костеливи и трябва да се препържат, че да стават за ядене. Баща ми обичаше костелива риба.
Базе, скоро ядох дунавски сом в Белене. От бързане го бяха оставили леко суров. Иначе обичам и сом.
А най обичам морски дарове... Ммм мога да ям денонощно.
РЗИ ходят по заведенията тези дни и предупреждават да не продават черноморски миди, че имало натровени хора. Колко е вярно, не знам. Аз на Ахтопол ядох всеки ден миди, нищо не ми стана...

# 96
То само тия дет сме по морето не ни се ходи на море, щот ни е до д-то.

# 97
И аз не обичам на море. Нито ме влече, нито се захласвам. Ако съм на самотен плаж и за малко – супер. Не обичам морските ветрове и мирис. Де капризи де.

# 98
Планина, планина.
Морето е хубаво, но...ми е на една ръка разстояние, а го гледам основно на картинка.
Виж, климата по морето е друга бира. Бива. Бива.

# 99
  • София
Планина, планина.
Морето е хубаво, но...
Обмен на къщи за отпуските искаш? Laughing

# 100
  • Далечният изток
Аааа не, море!

# 101
Гордж, искам.Heart

# 102
  • София
Сериозно предложение си е, тук защо не се практикува - не знам…

# 103
Ще се договорим. Само да му дойде времето. Hands Thumbsup

# 104
  • София
И котка има, като вкъщи, ама в планината Joy

Общи условия

Активация на акаунт