Отговори
# 105
И у нас. Твърде антисоциална е, ама като огладнее се показва. Притичва на прибежки като партизанка, ръфва три до пет гранули, оставя подарък върху бентото и се врътва. Инак е като ловджийско куче. Дебне кой къде е, ма отдалеко. Joy

Инак ей тва виждам кат си легнем:

Joy

# 106
  • София
О, моята е много интерактивна, до досада.
Много е добричка и възпитана, как вика княгинчето на брат си - в къв дом живеем баси, даже котката не смее да мяука Joy

# 107
Не ям особено много риба. Нито пък обичам да я пипам.
Детето обаче яде всякаква риба, включително сафрид с главите и опашките, че си го и чисти ако е по-едър. Лови скачащи скариди с ръце и кепче разбира се. Сваля рибите от куката и не й пука.
Понеже не знае за моите особености си има собствени разбирания.

Домашно животно отдавна се съм имал.

П. П. Въпросът за променено отношение или тактика е по Езоп. Там целите на антагониста никога не се променят, колкото и да се оправдава протагониста и всъщност каквото и да прави.

Последна редакция: чт, 10 авг 2023, 10:14 от Тифи19

# 108
Аз първата си уловена риба я уморих зорлем. От ентусиазъм, че имам улов, така я стиснах, че.. не искам да си спомням звука. Съдистка. Обаче такова скачане от радост беше и цвърчане, че изплаших рибата и останалите нищо не уловиха. Joy

# 109
Кардинална. Инак не става. А при теб си трябва. Не го казвам с лошо. Ако играеш роля, ок, проучваш, синтезираш, нагласяш, но, ако си такъв в реала, ти трябва промяна. Wink

От две иляди години и кусур (кусура от вица) ено също нещо гледам.
Ена жена ше променя един мъж. Дори не се познават.
Как па не ви омръзна?

# 110
Ми природа, бе, Джейми, казал скорпиона и ужилил жабата дето го носила на гърба си. Wink

# 111
А аз се чудех защо мъжовете не си падат по природосъобразния живот ...

Добро утро! Четвъртък било, пък защо се усеща като петък?!

# 112
Добурето!
Мен целата седмица ми е некак крива и не знам кой ден кой е.
Сигур щот ми е първа следотпускна...

# 113
  • София
Аз съм на Музи на водата в Панчарево довечера, трябва да гледам Мамма Mia!, ама как ще стане - не знам. Потоп е тук, градуси 14.

# 114
Аз заподозрях промяна на тактиката в тази загриженост. При Езоп няма тинтири-минтири, агънцето се оправдава, оправдава, обаче накрая на вълка му писва и го изяжда.

Джаста се държи поразително като една моя съученичка от която съм сънувал кошмари. Единственото същество от което съм сънувал кошмари всъщност. Ако не е тя съм готов да се облагородим взаимно.

Как може нищо да не кажете за превозното средство. Да не мислите, че така идва от магазина! 6-7 дни в гаража, даже пердето е шито по моя кройка Grinning

Миналата година пролетта возих детето на багажника на електрическото колело два пъти. След това всеки ден говореше за това. Реших, че никой нормален не си вози детето на колело повече от два пъти.

# 115
Джасте, много е смешна тая Мая как спи с тумбака нагоре като пълен айляк..

оставих си сутринта колата за оглед и ремонт, сега стоя със свито сърце да ми звъннат за присъдата... уж за една крушка отидох, то стана пак една..

# 116
Отраснал съм заобиколен от котки, на моменти, докато раздадем котилото, 8-10 броя. Откак проимах куче на 17, забравих за котките.
Е, сега нямаме нищо, но временно.
Анонимче, напразни терзания желая! И аз съм на ТЮФ септември. Б@си, имам чувството, че преди няколко месеца бях, а то се завъртели две години...

# 117
  • София
Прегледа добре, ремонтите не съвсем.
Колкото - толкова, откак открих тоз превоз, не ща да помириша кракомобила Laughing

# 118
Оле, Тиф, ужас, чак толкова ли, бе, че и кошмари. Обещавам вече да не правя така. ЧеСно. Не искам хората да сънуват кошмари.
Пп Анонимче Joy, такваз е тя Мая, сал търси къде да вирне краците и съъън майка.

# 119
  • София
Звъняха ми от операта, няма да е на езерота, а в операта - нях.
Такъв ми бил късмета, бурите по мен си ходят.

Общи условия

Активация на акаунт