История с бивша колежка

• 17 897
  • 516
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Ама тя си падаше по колегата, а дали мъжът й си пада по колежката го знаем само от нейното въображение.
Да го пита директно и ще разберем дали историите им са равнопоставени.

# 451
Пада си той - дръжки. Явно са били по-близки колеги и като са имали възможност да изпият едно кафе след толкова време, са се разбрали и са се видели. Нормално да не й каже на жена си - вече 30 страници стана тази тема…

# 452
И все пак не е сигурно, че Габонка е щяла да спи с въпросния колега, ако и той е имал интерес към нея. Някои хора просто не биха поддали.

# 453
  • София
Е, не е сигурно, ама за мъжа й сигурно ли е, че е спал или иска да спи с колежката?

# 454
Абсолютно не е сигурно. Дори смятам, че няма нищо там, няма и да има.

# 455
  • Далечният изток
Да бе, за нея нищо, тя сълза на сърна, чиста и бистра.
Обаче за мъжа знаем, че е виновен...
Линда, ти откъде знаеш какво реално мисли мъжът?

# 456
Аз никъде не твърдя, че знам. Точно затова не ги сравнявам кой е по-палав.

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 23:44 от Linda*kiss

# 457
От тая тема ако не друго, то поне сценарий за едно сериалче по Нетфликс може да излезе одма. С еднопластови, многопластови и изненадващо пластови образи. За правата на жените в семейна, интимна и под 60-дневна връзка. Точно както е модата в момента.

# 458
Вие никога ли не сте имали "crush" на работа бе, хора?
Тя се е възпирала, значи в какво точно е виновна?
Не можеш да си контролираш чувствата и това, кой те привлича.Можеш да си контролираш действията спрямо него.
Излизане на кафе с колега, който те привлича = лош контрол.

# 459
  • Далечният изток
И теб да питам - от къде знаеш, че колежката го привлича?
Знам отговора де - от Габонка.
Не е сериозно това, нали разбирате колко е нелепо да повтаряте нейните.... щуротии.

# 460
Имали сме "crush" на работа, даже единия ми е мъж в момента. Но въпросът е, че съм пила кафета с колеги и колежки, ама само към един е имало чувста и действия. Т.е. с другите просто съм пила кафе. И сега въпросът е мъжа на Габонка пил ли е кафе с колежката или е "пил кафе". Защото не винаги да пиеш кафе с някой значи, че имаш задни мисли. А авторката проектира своите страхове върху него.

# 461
  • София
То ако имах нещо към всеки човек, с който пия кафе, не знам.
Аз редовно пия кафе с хора. Познати, приятели, съседи, бивши колеги, с брата на мъжа ми, с мъжа на сестра ми, със сватовете (добре, че никой не е толкова луд, че от едно кафе или чаша вино да създава сценарии) и т.н., но никога не ми е минавала някаква друга мисъл и е очевадно, че и на тях.
Дали мъжът на Габонска си пада по колежката или за него е "едно от момчетата" знае само той, другото са си нейни интерпретации.

# 462
Е да, само той си знае дали е от хората, които пият кафе със всички или с определени колеги.
Но тя каза, че той е не-инициативен  и по интровертен, затова ми се струва любопитно това излизане и лъгане по въпроса.

# 463
Забравяте, че това е бивша колежка, не настояща. Може да е имало някакъв интерес някога и да е преминал и да е останало само приятелството.

# 464
И все пак Габонка нищо не е правила, дори кафе не е пила с колегата. А мъжът й се е видял с друга жена. Дали има мераци към нея - ако нищо не е направил и не смята да прави, значи все тая. Не е такава драма това кафе. Премълчал е пред жена си, за да няма купища въпроси и панаири най-вероятно.

Общи условия

Активация на акаунт