История с бивша колежка

• 17 888
  • 516
  •   1
Отговори
# 465
Ми като не я е канил колегата, как да пие?!

# 466
  • Далечният изток
Ако беше пила, щеше да каже - нямаше нищо между нас, само пихме кафе...
Ох, ши ме уморите с тия кафета Joy

# 467
Аз пия късо с мляко. Ако някой иска да почерпи…

# 468
  • Далечният изток
Правя ти, идвай. Grinning
Моето чисто нес.

# 469
Супер, идвам!☕
Готова ли си за последствията от нашето кафе!😁😁😂

# 470
  • София
Аз се изненадвам, че някои хора възприемат толкова двойнствено общуването с други хора и явно дори не разговарят с хора от противоположния пол.
Не мога да повярвам, че се изненадвам точно аз, която от години е почти 24/7 със съпруга ми, понеже работим заедно и то основно от дома, излизаме с удоволствие заедно и с компания, и без, нощните ни излизания са винаги заедно. И все пак през деня си излизаме поотделно и се виждаме с други хора (насаме даже), а това излезе някакво огромно престъпление. Освен да слагаме бурките.

# 471
Забравяте, че това е бивша колежка, не настояща. Може да е имало някакъв интерес някога и да е преминал и да е останало само приятелството.

Ма тя авторката още в началото каза, че мъжа й и бившата колежка са приятели още откогато са работили заедно. Явно са били по-близки, а не му е просто "бивша колежка".

# 472
Мъжът сигурно вече е забравил кафето, ние тук още го дъвчем 😃

# 473
  • София
Добре, спал е с нея.
Какво правим сега, м?

# 474
Добре, спал е с нея.
Какво правим сега, м?
Ееееее, стига де! Сега какво ще обсъждаме! Тц,тц,тц

# 475
На мен пък ми е забавно как изкарахте мъжа й чист и невинен в цялата ситуация. Не съм прочела темата за колегата, но пък прочетох, че Габонка е споделила за някакъв приятел на мъжа си, който открито говори за любовници и колко тъпи са мъжете без любовници. Двамата били често заедно, излизат, пишат си в социалните мрежи. Със сигурност има някакво влияние върху мъжа й, че може и дори да го е подтикнал за срещата с колежката.

# 476
Мъжът й да не е дете, какво означава да има влияние върху него? Възрастен мъж е, трудно ли е сам да взима решения и защо непременно трябва да се влияе от приятели? Ако не иска да прави нещо, просто няма да го прави.

# 477
  • Далечният изток
Е, сега пък го изкарахте, че няма и мозък в главата...

# 478
Мъжът й да не е дете, какво означава да има влияние върху него? Възрастен мъж е, трудно ли е сам да взима решения и зашо непременно трябва да се влияе от приятели? Ако не иска да прави нещо, просто няма да го прави.

Да, да, нищо не прави, само тайни срещи. Ясно е, че повечето си поддържате тезата за невинно приятелство с колежката, но моето мнение е, че ако не е залитнал още по някоя скоро ще го направи. Нали има един лаф "с какъвто се събереш , такъв ставаш". С такъв приятел какво да очакваме. Ама хайде, продължавайте да си дъвчете вашето, май друго мнение не приемате.

# 479
На мнение съм, че ако залитне по някоя, ще е защото той самият иска, а не защото негов приятел му вкарва мухи в главата.

Общи условия

Активация на акаунт