Пазаруване от answear.bg - Тема 3

• 91 226
  • 790
  •   1
Отговори
# 765
  • Пловдив
Спиди идва при мен за връщане на пратките. Куриерите винаги имат пликове. Ако нямате на Ансуеър, искате от тях. Те принтират товарителница, лепят и вземат пратката. Дават и на вас бележка за връщане и чакате парите.

# 766
За връщане с куриер е така, но тези дни имам да ходя по задачи и не искам да седя да чакам куриер, затова най-удобно ми е шкафче...

# 767
Някой има ли код за ненамалени. Благодаря

Пишете ми на лично, ако все още търсите, ще ви пратя.

# 768
За връщане с куриер е така, но тези дни имам да ходя по задачи и не искам да седя да чакам куриер, затова най-удобно ми е шкафче...

Аз изпратих в кашонче от Озон.
Нямаше проблем.

# 769
Може ли код за ненамалени?

# 770
Споделям кодове за 20% на ненамалени:
140225EC8568
ACADF19EF
ACA1D3040
PDN867B75
ACAFA6DEC
140225F9B3D0
5122445A82A

# 771
  • София
Какво е условието на тези кодове? Пише, че не отговарят на услоявията...

# 772
  • Пловдив
Какво е условието на тези кодове? Пише, че не отговарят на услоявията...
Условията

# 773
  • София
Визирам на тази кодове, а не по принцип.

# 774
Визирам на тази кодове, а не по принцип.
Отстъпката е еднократна и не се комбинира с други промоции, промокодове и точки от AC клуб. Марки, изключени от кампанията:
adidas by Stella McCartney, adidas Originals, Armani Exchange, Coach, Coccinelle, Drôle de Monsieur, Elisabetta Franchi, Emporio Armani, Furla, Iceberg, JW Anderson, Kurt Geiger London, Lilou, Liu Jo, Luisa Spagnoli, Marella, Max Mara Leisure, Mayoral, Mayoral Newborn, MMC Studio, New Balance, Patrizia Pepe, Pinko, Proenza Schouler, Tory Burch, Tous, Twinset, UGG, Vanda Novak, Veja, Weekend Max Mara.

# 775
  • София
Ясно, благодаря. Пробвах върху продукт на Adidas и затова явно.

# 776
  • Пловдив
Ясно, благодаря. Пробвах върху продукт на Adidas и затова явно.
Погледна ли условията, които публикувах по-рано?

# 777
  • Все на втория етаж
Здравейте! Имам питане относно връщане. Искам да върна едно яке, за първи път ще връщам, обаче съм изхвърлила листа, който беше в плика с якето  Sad Има ли как да го принтирам онлайн някак или не мога да го върна вече? Иначе съм в срок,  не е пробвано дори.

# 778
  • Sofia
Отивате в профила си, в раздел Връщане, вдясно виждате всички продукти, които са в срок на връщане, маркирате и продължавате по стъпките, ще ви се генерира документ.

Използвам случая да похваля тази риза, харесва ми
https://answear.bg/p/pamuchna-riza-medicine-damska-v-byalo-sas-s … eska-yaka-1498889

# 779
Здравейте! Върнах някои дрехи от голяма поръчка. Онлайн като причина посочих, че не са точния размер, като за една от дрехите само маркирах “дефект”. В харитения формуляр няма опция да се посочва причина.

Сакото имаше скъсан шеф на ръкава, освен че беше и голямо. Не съм го скъсала аз. Не съм го и носила. Реших да посоча дефекта, за да не възникнат после въпроси, а и щом го има като опция. Недоглеждането си е тяхно, че са пратили такова сако. То реално е трудно и да се види, като закачено някъде е. Може да не пробутват нарочно дефектни стоки. Но….

Върнали са ми парите, НО без тези за сакото. Хем сакото е при тях, хем парите за него…
Ще трябва да се говори с обслужване на клиенти…. Често пазарувам от тях и съм разочарована, че трябва да водя допълнителни разговори за това, вместо всичко да е коректно от тяхна страна.
На някой случвало ли му се е?

Общи условия

Активация на акаунт