Пазаруване от answear.bg - Тема 3

• 91 208
  • 790
  •   1
Отговори
# 780
  • Sofia
Не съм имала дреха с дефект, но може би обработват по друг начин рекламациите. Пишете им.

Да похваля тези дънки, които се оказаха от приятна, лятна материя (по-тънички) и с много хубава кройка:
https://answear.bg/p/danki-guess-sas-standartna-taliya-w5ga15-d5b43-1515398

# 781
Здравейте! Върнах някои дрехи от голяма поръчка. Онлайн като причина посочих, че не са точния размер, като за една от дрехите само маркирах “дефект”. В харитения формуляр няма опция да се посочва причина.

Сакото имаше скъсан шеф на ръкава, освен че беше и голямо. Не съм го скъсала аз. Не съм го и носила. Реших да посоча дефекта, за да не възникнат после въпроси, а и щом го има като опция. Недоглеждането си е тяхно, че са пратили такова сако. То реално е трудно и да се види, като закачено някъде е. Може да не пробутват нарочно дефектни стоки. Но….

Върнали са ми парите, НО без тези за сакото. Хем сакото е при тях, хем парите за него…
Ще трябва да се говори с обслужване на клиенти…. Често пазарувам от тях и съм разочарована, че трябва да водя допълнителни разговори за това, вместо всичко да е коректно от тяхна страна.
На някой случвало ли му се е?

Здравейте, за инфо:

Върнаха ми парите.

Вчера сутринта звъннах на Центъра им за обслужване на клиенти. Жената беше мила и каза, че веднага им пише коментар. Аз обясних, че подозирам, че това с “дефекта” е проблемът, но според нея не би трябвало и че вероятно просто е съвпадение и че може да не са догледали колко артикула с получили.

Вчера говорих с тях. Днес парите вече са по сметката ми. Simple Smile

# 782
  • София
Дали сте поръчвали маратонки на Adidas originals Samba? Дали си отговарят на номерата?

# 783
Дали сте поръчвали маратонки на Adidas originals Samba? Дали си отговарят на номерата?
За мен са една идея умалени. По принцип нося 39 1/3 от Adidas, но пръстите ми опираха в този размер и си взех 40-ти, за да ми е по-комфортно.

# 784
  • София
Питам, защото си поръчах 38 и половина (аз нося 38) и са ми малки. Ходих сега в магазин да меря и 39 номер, но пак ми опира пръста…

# 785
Аз нося обувки 38 номер, но всички маратонки на Адидас са ми 39 2/3.

# 786
  • София
Нямам проблем с други модели, а конкретно със Самба. Явно са умалени, благодаря

# 787
  • София
Нямам проблем с други модели, а конкретно със Самба. Явно са умалени, благодаря
Аз нося 37 номер всякакви обувки, но на Адидас тези за бягане и тренировка са ми 38 или 38 1/2. Самба, Суперстар и Кампус са ми 37 1/2. Може би просто не е вашият модел. Аз съм така примерно на Nike Air Force - 37 1/2 са ми малки, а 38 големи и явно не е за моя крак. Така че много зависи Simple Smile

# 788
  • София
Много ама много ги харесва и на всичкото отгоре гледах на намаление да ги хвана. Уви, може и просто да не са подходящи за моят крак

# 789
  • София
Много ама много ги харесва и на всичкото отгоре гледах на намаление да ги хвана. Уви, може и просто да не са подходящи за моят крак
Пробвайте и модела Spezial. Те много си приличат. Аз имам и тях и са също много удобни Simple Smile

# 790

Общи условия

Активация на акаунт