Дългото чакане след трансфер – тема 107

• 45 103
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, минавам да споделя и днешния резултат. На 9ти ден след трансфер ЧХГ беше 235, днес 11ти ден е 575.
Още не можем да се зарадваме спокойно, след един мисед и една биохимична, но искрено се надяваме този път да имаме щастлив финал Simple Smile.

Jalana,  стискам ти палци за теста, имай вяра!

# 616
  • гр. София
Напълно разбирам усещането, аз не смеех да се зарадвам доста време.
Хубаво е чхг-то, аз лично може би бих го изследвала още 1-2 пъти за мое успокоение. Кога те викат на преглед?

# 617
И аз мисля да го изследвам поне още един път!
От Мемориал искат преглед след 21 дни (28.10) за установяване на сак и пулс. Иначе още чакам отговор от Калчев, който ме следи тук в БГ.

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 13:58 от Lolita_758

# 618
  • гр. София
Значи нови 10 дни чакане. Помня и аз как живеех от преглед до преглед. Grinning

Ще чакаме следващата порция добри новини от теб, а до тогава - положителни мисли, спокойствие и почивка. Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 619
Здравейте,включвам се и аз в темата...След вчерашният трансфер на 2 геройчета,от днес вече броим дните.Това ми е втори трансфер...първият беше преди 2 години и от него се роди сина ми,та се надявам да имаме успех и този път!!! Притеснението този път е по-голямо,нямам идея защо,но ще се молим за положителен резултат!!! 🙏🙏🙏

# 620
Записвам се към дълго чакащите... На 5-ти октомври напраивихме първи трансфер след 6 направени пункции с единствените ни два 5-дневни ембриона.
Колкото и да се старая да съм с положителна нагласа, направо си откачам на моменти и се вглеждам във всеки един сигнал на тялото.
Виждам, че много дами започвате с тестовете по-рано. От кой ден реално има смисъл да се направи домашен ранен тест?
Искрено желая успех на всички Heart

# 621
При трансфер на 5 дневни ембриончета най-рано може да се направи кръвен тест на 8мия ден. Домашни тестове въобще не препоръчвам /намирам ги за изтормозващи емоционално/.
Желая успех на всички чакащи момичета! ❤️

# 622
Успех на всички чакащи! Flowers Four Leaf Clover Gift Heart

# 623
И аз се включвам към дълго чакащите, на 6-ти октомври направихме трансфер на 1 тридневен ембрион и аз като всички останали нямам никакво търпение! Броя дните до 20ти, защото съм се навила, че ще чакам дотогава за по-сигурно.
Стискам Ви палци и успех на всички!

# 624
Здравейте,включвам се и аз в темата...След вчерашният трансфер на 2 геройчета,от днес вече броим дните.Това ми е втори трансфер...първият беше преди 2 години и от него се роди сина ми,та се надявам да имаме успех и този път!!! Притеснението този път е по-голямо,нямам идея защо,но ще се молим за положителен резултат!!! 🙏🙏🙏

Нов опит или само ЗЕТ?

# 625

Нов опит или само ЗЕТ?

Само ЗЕТ ....след първия опит ин витро преди 2 год.имахме останали замразени ембриончета и сега пристъпихме само към трансфер,както написах .

# 626
Здравейте мили дами.
Включвам се и аз в дългото чакане. Трансфера ми беше на 09.10 на едно 5дневно ембрионче. Аз също като всички вас следя за някакъв симптом било боцкане, подръпване или нещо друго но уви няма нищо. Единственото нещо което бих казала симтом е някакво воднисто течение. На някоя от вас случвало ли й се е и имате ли някаква представа защо се случва.

Стискам палци на всички за положителни резултати и пухкав край. 🍀

# 627
Здравейте мили дами.
Включвам се и аз в дългото чакане. Трансфера ми беше на 09.10 на едно 5дневно ембрионче. Аз също като всички вас следя за някакъв симптом било боцкане, подръпване или нещо друго но уви няма нищо. Единственото нещо което бих казала симтом е някакво воднисто течение. На някоя от вас случвало ли й се е и имате ли някаква представа защо се случва.

Стискам палци на всички за положителни резултати и пухкав край. 🍀

Аз воднисто течение имах от Утрогестан. След като го спрях не съм имала проблем.

# 628
Здравейте момичета,
На 7.10-ти бях на трансфер на едно 5 дневно ембрионче и вчера 11.10 вечерта имах леко зацапване. Възможно ли е да е имплантационно кървене или просто ми идва по рано цикъла ? По принцип трябва да ми дойде на 14.10. Дали има надежда или просто не е станало ? Все още не съм правила тест за бременност ?

# 629
Със сигурност си на медикаменти, така че няма как да ти дойде. Звучи като имплантационно кървене. Ако се засили, звънни на лекаря.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт