Тренировки в домашни условия - 120

• 65 083
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Абсолютно си права, Звездичке. Роксан со много ми хареса. Кликвайки на нейния канал намерих и други подобни на нея и ще правя и техните тренировки.

Между другото намерих и тази: https://youtu.be/zSA5AG78swU?si=D6H9Uznn4Sx3spkk

Тази жена има страхотно тяло според мен. Heart Eyes Днес направих тази тренировка. Не съм тичала сутринта, мъжът ми излезе за работа много рано. Вчера също не правих силова.

# 301
Аз продължавам със сплитовете на пени. Днес беше за бицепс, гръб и много рамо. Беше сложила и малко коремни упражнения. Много не ми хареса(бицепсите практически не ги усетих, а все пак беше 30 минути), но ще направя и трицепс + гърди утре.
https://youtu.be/lZraa1DkVTY?si=GJa_N_mkmTLhKolz

# 302
  • 1st floor
Аз завърших трета седмица от 4wfe. На места има тъпи упражнения, които без капка срам модифицирам, но като цяло ми харесва. Към края съм и на предизвикателтсвото за корем, но не го правя всеки ден, а само когато  тренирам. Даже вчера пропуснах, защото вече не ми стига времето сутрин...Интересно, че не ми докара нито веднъж мускулна треска на корема, а очаквах. Тази мускулна група ми е най-трудна и най-нелюбима за трениране.

# 303
Аз бях в отпуск тази седмица и ходих на пилатес редовно в една близка зала. Толкова много да ми харесва инструкторката, но се ядосвам, че в работно време рядко ще успявам. Всеки ден съм различни смени, а тя винаги прави тренировките от 9. Там има много неща, но досега само при нея много ми е допадало.

# 304
Днес: сутрин 31:10 мин тичане, 6.28 км, 156 ср пулс. Нещо май часовникът ми играе игрички. Според мен не е възможно да съм минала тези км, не беше много по-различен теренът. А може и така да ми се е сторило...

Довечера ще има кондиционна тренировка, умувам каква точно. Може би нещо с пудовки на Роксан.

# 305
Днес - крака с coach Ali. Хубава тренировка, но почти без почивки. Едно упражнение смених просто поради липса на време за наместване на тежестта. Две други - защото не ми харесаха особено (предно бедро и прасци).
https://youtu.be/xcmiRWPheO8?si=dSMMRd77mfeeXbDf

П.п. и се допълвам с тренировката за днес - гърди, трицепс и рамо с пени Брадшоу. Не е лоша, добре натоварва трицепсите, които при мен са слабо място.
https://youtu.be/4okFTbw2RMk?si=Rb-mVDV6VYXifKHm

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 20:39 от zvezdi4ka14

# 306
Аз продължавам с Ignite - Coach Ali. Определено ми харесва. Помага ми, че обяснява техниката за всяко упражнение в почивката преди самото упражнение. Може би ще продължа с друга негова програма след като приключа тази. Добавям и бягане 3 дни в седмицата с идеята през пролетта да съм готова за половин маратон. Изкушавах се покрай намаленията да се запиша на един маратон, но реших догодина да е годината на половинките.

И на танци ми се ходи 🙄 и на ски ⛷️ При нас вече заваля сняг, ни на ски едва ли ще отидем преди края на декември.

Гледах едно видео с Боховците - те в момента  живеят в Прага.

СпорТна седмица на всички. Тренирайте и споделяйте 😘

# 307
Аз да благодаря за предложението за Ignite - Coach Ali Simple Smile След 3 години с Каролината, мисля, че това ще е новият ми любим треньор. Даже след малко ще направя поредната тренировка с него. Дълги са, факт, но си заслужават да се отдели време. Сутрин съм с него, вечер съм на йога или пилатес. Малко прекалявам тия дни, но сега имам толкова време. Освен това и енергията ми е доста висока, та се възползвам колко мога преди Коледната щура лудница Simple Smile Весел, топъл и усмихнат ден момичета.

# 308
Привет -мривет! Не съм писала отдавна...бях малко във Виена с приятелки и сега го подхващам бавно и славно...че се одървих без тренировки...
Вчера някаква рандъм тренировка цяло тяло с минимални тежести 5-ци за горна част ,а за долна една петица.
Днес ходих на мобилност ,както всяка сряда ...по_лъсно,след работа ще направя някакво кардио във фитнеса комбинирано и утре продължавам с Айряна и джиу джицуто...това е ...

# 309
Аз също си карам по старата схема с три силови за горна и три силови за долна част. Правя леки промени тук-там, защото с горната част се стигна до привикване. Днес напр.- ръце с Дан, които броя и за гърди, тъй като имаше четири упражнения, в които участваха. Утре ще е гръб и крака пак с него. Получава се известен превес на горната част, но няма как. Не искам да елиминирам изцяло някоя мускулна група.
Иначе препоръчвам днешната тренировка, идеална е за ръце при липса на време + Дан е в обичайния си екип, т.е. къси панталонки и мускули.
https://youtu.be/XPU1Xl6nZXI?si=AfR9J3OaYbPA7uei

# 310
Днес цяло тяло Iron ,отново с минимални тежести,за дч даже почти без ...пред цикъл съм и ми е тегаво...задържала съм вода ,понаболява ме тук там...кръст ,корем..
Добавям към сутрешната си тренировка от днес и фейс йога   + 20 -30 Мин взема да става голяма занимавка 😂🤣😂

# 311
Днес - долна част с Роксан. Доста ме измъчи с дългите интервали (минута) и като цяло интензивните упражнения (към края полегнахме малко на пода, но преди това бяха клек-отпад и пак отначало). Препоръчвам, ако някой иска да разнообрази малко Керълайн. Разликата в нивото не е голяма.
https://youtu.be/KFc745fcD88?si=Vpn1hQeHvbTifPTk

# 312
Днес Джиу джицу семинар  и втори страйп 🤘😁  💪хохо
В цикъл съм едва издържах ...утре продължавам с Iron ,мисля да почвам Коледната на Карълайн и да го карам с нея ,че почват коледните купони 🤪

# 313
След слаба 3та тренировъчна седмица с 2 силови и 2 тичания, започнах Beast mode на Caroline в началото на тази, и съм много доволна. Ще я завърша до края на януари, 10 седмици е. Никога не съм правила цяла програма на Каролин, все не ставаха заради маратонски подготовки. Ще сменя брояча, и от утре ще съм на седмица 2.

Тук е навалял страшно много сняг, тича ми се в гората, но този уикенд ще изпусна светлото на деня заради други ангажименти.

# 314
Аз продължавам с Ignite - Coach Ali (3-4 дни на седмица) +бягане (3 дни), йога (2 дни), гребане (2 дни). Храната за пореден път се заричам да я изчистя. Не се чувствам комфортно с толкова мазнини по тялото си ... Бих обвинила ЕГН-то, но знам какво ям и ЕГН-то (макар и фактор), не е проблемът 😞

Като наказание/стимул, съм решила да не си купувам нови дрехи докато не видя прогрес в огледалото ☺️

Пробвах примерната тренировка от новата програма на Шон Т. От примерните не може да се получи добра представа за самата програма, но някак си не ме грабна. Променил се е Шон доста като държание (в сравнение с Инсенити), иначе добре обяснява.

Непо - какво решихте с танците?

Фрейм, много вдъхновяващ с Джиу Джицу-то.

Звезди, благодаря, че все споделяш нови треньори ☺️

Дез - какви маратонки използваш за зимно бягане?

Общи условия

Активация на акаунт