Тренировки в домашни условия - 120

• 65 085
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
17.11., петък: 22 мин тичане сутрин
18.11, събота: 35 мин тичане сутрин, вечер долна част 15 мин с тежести
19.11, неделя: почивка
20.11, понеделник: 24.20 мин, 4.08 км, среден пулс 150 тичане сутрин, 15 мин горна част вечер с тежести

По-натам ще описвам и самите трен с тежести. Сега нямам време. Приложение за тичане не препоръчвам. По-добре часовник, дори и евтин. Аз ползвам полар.

# 286
Здравейте от мен!

В петък приключих IRON 2.0 App на Карълайн и сега продължавам със седмичните й календари. Наскоро тя публикува анонс, че от 1-ви декември започва 24 Days of CGXmas програма с кратки тренировки до Коледа. Подобно на програмата в YouTube и тук тренировките ще са с продължителност от 10 до 25 минути, като ще са насочени към определени мускулни групи (*2 пъти за горна и долна част/седмично). Аз смятам да я правя, като ще си добавям по някоя от "насипните" й тренировки от App-а.
Ето ме и мен след IRON 2.0:
Скрит текст:
Blush
Примък- примък след дълго отсъствие от темата (но чинно я следях).
Коя от вас беше правила програмата за начинаещи на Каролин от апликацията?
Може ли едно кратко резюме?
И въобще- заслужава ли си абонамента?
Предварително благодаря.
Както Vetrena е написала, аз правих програмата за начинаещи. На мен много ми допадна и я препоръчвам. Тренировките са с продължителност около 30 минути, има загряване и разтягане, Карълайн говори и обяснява техниката на изпълнение на всяко упражнение (което според мен е изключително полезно за подобряване на формата на движенията). Интервалите са по-кратки в сравнение с останалите й програми, а почивките по-дълги. Въпреки, че когато я правих аз не бях начинаеща, успяваше да ме натовари добре. Относно абонамента - за мен това е една от най-добрите "инвестиции" за здравето ми, които съм правила - съдържа огромно количество информация под формата на статии, видео обяснение на техниката на изпълнение на базовите упражнения, рецепти (макар и сравнително малко на брой) и разбира се тренировъчни програми - 3 броя засега, както и "свободни" тренировки с продължителност от 5 мин.до 1 час.

Поздрави и успешен ден от мен!

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 08:11 от dea76

# 287
Деа, в страхотна форма си, поздравления HugHeartKissing Heart
Ти си една от най-последователните и мотивиращи дами във форума, с удоволствие те следя и чета!

Аз все още правя IRON 2. Започнах седмица по-късно съвсем умишлено, за да съм няколко тренировки назад и да правя промени, когато се налага. Прекъснах за две седмици заради екскурзията в Япония и изостанах доста. Не съжалявам в никакъв случай, разбира се Blush
Приключвам програмата в четвъртък следващата седмица, след което следват 4 дни почивка и разтоварване по Коледните базари в Елзас. От 3 декември започвам Коледния календар, който и аз като теб ще допълвам с "насипните" тренировки (много точен термин Grinning).
Една от тях правих в събота - едночасова за крака и корем, много здраво натоварване беше, просто не знам как вчера успях отново да правя крака - с чист инат се справих!!
Днес беше горна част, нямах достатъчно време да добавя нещо 15-20-минутно, както обикновено, затова се ограничих с допълнителна суперсерия бицепс-трицепс, която изпълних 4 пъти. Толкова за днес, а за утре съм планирала ден 45 - гръб и корем + ден 43 - дупе.
Прекрасен ден, прекрасни момичета Hug

# 288
  • Стара Загора
Деа - страхотна.
В момента съм на Коледния календар на Каролин.Тренировките може да са кратки, но в никакъв случай малко натоварващи.Като сложа и добавката си става една много добра тренировка.

# 289
Деа, страхотни резултати! Браво!

Започнах Седмица 3 с почивен ден вчера.
Днес вече тичах малко и бавно в парка, след час ще направя любимата си силова за рамо и бицепс. Отпаднаха ми работни ангажименти, и ми се отвори прозорец по-рано. Ще се възползвам докато имам още енергия.

Едит: готово. Hands Muscle

1. Лицеви 4х15
2. Раменна преса с пудовка 3х15
3. Раменна преса с лост 3х12
4. Повдигане настрани 4х15
5. Бицепсово сгъване 3х20
6. Фронтално повдигане 3х10
7. Чуково сгъване 3х20
8. Задно рамо 4х15

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 16:32 от Dez

# 290
Деа, поздравления и благодаря за споделеното!

Звезди, тренировките ще са по 40-50 минути в програмата на Шон. На мен определено ми се тренира с него.

Аз продължавам с Ignite - Coach Ali  - тренировките са около 55-60 минути. 3 минути обяснения в началото, 5 минути загряване, 30 силова, след това около 15 кардио. Засега ми харесва. Би трябвало до края на годината да съм я приключила ако не ми мине котка път. Следобед ще ходя да бягам и след това на сауна/парна стая/джакузи или някаква комбинация от тези 3.

# 291
  • here, there, everywhere
Спринки, погледнах примерната тренировка на Шон. Всъщност много добре изглежда, дано братушките да я пуснат навреме. И аз скачам вътре.

# 292
Спринкълс, няма да успея да намеря толкова време. Аз се подлъгах по примерната, която е по-кратка.
Тази седмица ще карам по малко по-различна схема. ще се опитам да разделя горната част, явно няма друг начин.
Днес : рамо, трицепс, бицепс и корем с Пени Брадшоу. Нейните тренировки много не ми харесват, защото е привърженик на смес от кардио + силови, а аз не искам да разводнявам ограниченото си време с кардио(и то неприятно, тя обича гаднички упражнения), но има и някои чисти силови.
https://youtu.be/jnpdLwIz4VM?si=KCbQSZS5MD-pKJYc

# 293
  • Перник
Здравейте, момичета, нямах време за темата напоследък, но не съм спряла да тренирам. Правя EPIC. Върви бавно, защото имам по 30-тина минути сутрин за тренировка, а те са по-дълги и ги разделям. Добутах до ден 20. Миналата седмица почивах четвъртък и петък, че ме хвана някакъв вирус - 38 градуса температура и нищо друго. И бягането през уикенда си пропуснах от солидарност към сина, който беше с болно гърло. От вчера и аз се будя с лека болка в гърлото...чарът на есента Grinning
Но пък сме били послушни и дядо Коледа ще ни донесе пътечка за бягане Grin Днес я поръчах.

# 294
Каролинчето напълно ли е спряла да качва тренировки в ю туб?

# 295
  • Перник
Каролинчето напълно ли е спряла да качва тренировки в ю туб?

Май да, но поне за мен има достатъчно, които не съм правила Simple Smile

# 296
Деа, изглеждаш страхотно! Браво за резултатите.

21.11: 21 мин тичане сутрин, вечер някъде към 20 мин долна част с Каролин (една от тренировките й в ютюб, но не я направих цялата, нямах време)
22.11: 22 мин тичане сутрин и сега се чудя дали да тренирам, защото ме мързи и се наядох с ориз и авокадо... Joy но може би ще се преодолея. Чудя се и какво да тренирам, може би корем-ексклузивно. Но след такова обемно ядене? Joy

Ей как ми се тренира и на мен с Гирван, ама няма как да е по програма, защото вечер не искаю да отделям повече от 20 минути за спорт. Дали ако разделя тренировките по 40 мин на 20 минутни сесии в 2 дена ще е контрапродуктивно? Или по-добре нещо друго?

# 297
Сноу, човек прави каквото може в крайна сметка. Според мен по-добре две кратки отделни тренировки, вместо да се дели една на две части.
За днес - долна част с пудовка (основно клек и малко мъртва тяга)с Роксан.
https://youtu.be/VfOg1GJ7uoI?si=EukknV17wzsTSgCU

# 298
  • Стара Загора
Сноу, погледни коледния календар на Каролин. Там са по 20 мин.

# 299
  • Някъде по Дунава
Здравейте. За две седмици прекратих тренировките. Много страшен коремен вирус ме сгази. Реших да започна с нещо по - леко , без тежести. Днес това https://youtu.be/jKTxe236-4U?si=2vjxb0WBNK7rMxgH
Вчера отново тренирах с Mad fit за цяло тяло подобна тренировка.

Общи условия

Активация на акаунт