Тренировки в домашни условия - 120

• 65 087
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
14.11: 14 мин тичане сутрин, 15 мин горна част с тежести вечер
15.11: 23 мин тичане сутрин, 20 мин долна част с тежести вечер
16.11: 25 мин тичане сутрин, 15 мин горна част с тежести вечер

Закръглих малко тичането в минути, защото не ми се пише подробно. Като пиша 25 мин значи е 25 мин и няколко секунди например. Харесва ми така с горна и долна част ротация всеки ден. Програми с дълги тренировки не са ми по времевия бюджет в момента.

И аз съм качила малко, 2 кг някъде. Нещо се подух. Joy влизам в дефицит. Предполагам 1 кг е вода, другото си е от лакомия последния месец.

# 271
За днес - бягане и йога с Ребека.

Някой навит в края на декември да правим Dig Deeper? Отдавна не съм тренирала със Шон ❤️

Ето примерната тренировка:

# 272
Аз приключих седмицата с цяло тяло с Дан.
Ако някой има ефективна тренировка за горна част (цяла, не сплит) до 30 минути, моля да я пусне. Пет дена тренирам горна част. Вече нищо не усещам.
https://youtu.be/jIpRlynVMBo?si=QPkqESRfOfc9eOv2
През декември се очаква силова програма на Шон. Ще ми е интересно да я видя. В инсенити 2 имаше upper elite, която не беше лоша.
П.п. спринкълс, сега видях твоя пост. Ако са до 35 минути и няма кардио, мога да се включа

# 273
Току що довърших втората тренировка за горна част за седмицата.
Много добре вървя. Утре ще се отчета седмично, предстои ми долна част 😱. Хич не ми е любимо, и веднага сутринта ще я направя, за да се оттърва от нея.

Спринкълс, Шон ми липсва и бих пробвала с удоволствие.

# 274
Примък- примък след дълго отсъствие от темата (но чинно я следях).
Коя от вас беше правила програмата за начинаещи на Каролин от апликацията?
Може ли едно кратко резюме?
И въобще- заслужава ли си абонамента?
Предварително благодаря.

# 275
Деа със сигурност направи програмата за начинаещи (успоредно с друга).
За другото - не съм виждала спортно приложение, което да си струва повече от това на Карълайн, а съм разгледала и пробвала доста. Цената пък е изключително ниска, особено в съпоставка с качеството на съдържанието. За мен не просто си струва - превъзходно е!

Вчера завърших малко предсрочно седмица 8 от IRON 2 и днес се самонаградих с едночасова тренировка крака и корем пак от приложението на Карълайн.
Утре вече ще е ден за почивка - ще направя тренировката за мобилност от приложението плюс някоя бавна разточителна йога практика на Адриен от YouTube.

# 276
  • here, there, everywhere
Абонаментът беше около 9$ за Каролин (ако не греша). Чудя се дали няма да пусне Черен петък…

# 277
90 евра за година или 12 за месец. И в двата случая има 14 дни фри трайъл.
Аз също я дебна за черен петък евентуално.
Иначе съм решила да платя за месец, с двете седмици бонус стават 6 и така при добра организация и стечение на обстоятелствата ще мога да направя програмата за начинаещи, както и да реша харесва ли ми, или не.
Отделно, може и покрай НГ да пусне намаление. 🙄

Ветрена, благодаря за отзива. 🤗

# 278
  • Paris
Здравейте момичета,

Аз тренирам от години и винаги се старая да съм във форма, но последните няколко месеца основно вкъщи, тъй като намерих приятни програми. Включвам се и аз във вашата тема, защото ми се стори интересно да обменяме информация.

# 279
  • Там където
Днес направих ден1 на 4WEB. Хареса ми въпреки логореята на Оутъм Simple Smile Даже си добавих още 20 мин с топка и ластик за дупе от една от моите любимки в ю тюб. Ще я избутам и ще подхвана после Sure Thing. Малко е по-лека от това, което съм свикнала, но пък е добра за вмъкване между груповите и ЕМС тренировките. Струваха ми се тъпотия тези ЕМС тренировки, ама като че има ефект особено за стягане и оформяне. Едва ли скоро ще се явявам на мис бикини, ама всички ми правят комплименти колко добре изглеждам Simple Smile За крака и дупе разбира се , макар и корема леко да е по-спихнал ....
Всички болни и контузени да оздравяват и лека и усепшна седмица с мнооого тренировки!

# 280
Завърших Седмица 2 успешно, с 1 табата ва Каролин, 3 силови и 4 тичания навън.
Доволна съм, постепенно влизам в релси.

# 281
От мен - две йога практики с Бохо. Имат няколко безплатни програми, които рекламират - 31 йога и някакви други 😊

Тази седмица мисля да пробвам двуразови тренировки - бягане, силова и йога всеки ден ... Да видим. Умувам и дали да не отида спонтанно на някакъв round trip за 2-3 дни ...

# 282
  • Paris
Здравейте момичета,
Използвате ли някаква апликация на телефона за тичане? Аз използвам една на Найк, която показва км и време, но ако използвате нещо по-добро може да ми препоръчате. Simple Smile)

# 283
Не зная какво e Вашето приложение. Когато тичах, също ползвах на Nike - казва се Nike Run Club. Много ми допадаше, че имаше различни типове ръководени тренировки, много надъхващо ми действаха. Имаше по дистанции, по време, както и по тип - за възстановяване, за състезания, нормално бягане, интервално бягане...
Особено много ми харесваше треньорът Chris Bennet - смислени, стимулиращи послания и страхотен глас.

# 284
  • Paris
Vetrena Същото е и моето да. Аз съм фен на всякакви такива приложения 😀 Най-голям резултат имах когато ползвах едно за хранене и тренировки. То беше да си определиш формата на тялото и ти казва колко протеин и въглехидрат дневно трябва да ядеш и направо програма изготвя с тренировки. Но спрях да го ползвам, защото веднъж ме таксуваха повече и се разправях с тях.

Общи условия

Активация на акаунт