Тренировки в домашни условия - 120

• 65 081
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте!

Започнах коледния календар от app-а на Карълайн. Тренировките са концентрирани и натоварващи за дължината си - около 20 мин. Както бях писала, добавям и по една от "насипните", засягаща същата мускулна група.

Поръчах на Коледа под елхата да намеря 2 нови сета по 2 гири и нова постелка (розова Relieved)...

Хубав ден!

# 331
Привет !
Вчера мобилност с треньор
Днес 20 Мин йога +30 мин гребен тренажор лежерно , довечера Джиу джицу

# 332
Как сте, момичета 😊 Надявам се покрай празниците и веселията да продължавате да тренирате 😊

Аз днес официално съм с една година по-красива, мъдра и спортна 😍 Една седмица си давам йога ритрийт вкъщи и после пак се връщам към стандартните тренировки.  Почерпете се за мое здраве (ако сте останали без поводи 😂) и утре ви чакам на отчет 😍🍷

# 333
  • 1st floor
ЧРД! Жива и здрава бъди!:birthday:

Аз си бутам Шон. Много ми хареса тренировката за горна част от първата седмица. Тотал боди също става. Кардиото само не харесвам. Даже съм на кантар дали изобщо да го правя, но може би ще се понапъна...

С храната съм ужас от миналия уикенд - много поводи, много ядене и пиене. Чак видимо ми личи и ми идва да се гръмна. Angry

# 334
Аз чакам някой да пише ,че да ми излезе темата ....продължавам с коледната ,вчера долна част- крака и дупе...както и предната коледна тази също много ми харесва ....Днес ще направя едно кардио .Избягвам горна част,нещо се бях схванала и си правих един масаж с ония двойни топки като форум ролер ,лягаш и двете топки остават отстрани на гръбначният стълб ,натискам аз ,ролвам и то едно такова приятно наболява и аз натискаааам .....и вече една седмица съм супер пренадървена ,не мога се обърна ...само на партито ме отпусна от алкохолната анестезия 🤣 и се разчупих доста ....ама на др ден още по злеееее.....🥴

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 06:42 от No_frame bitch

# 335
  • Там където
Ох, аман от партита, но пък сега му е времето Simple Smile Sprinkles, да си жива и здрава и все така спортна!
Засега според мен няма големи поражения върху божественото ми тЕло от празниците, ама то тежките трапези тепърва идват....
Аз си тренирам с Отъмка + 100 -ми други занимания, но и аз като НФБ нещо все се чувствам скована. Може и да е от студеното време. Имам разни ваучери за масаж към хотела дето ходя на спорт, та може тези дни да се пусна да видим ще има ли подобрение.

# 336
Sprinkles, от сърце много здраве за теб и близките и купища нови идеи за програми, мероприятия и пътувания.

Аз ви следя редовно и тренирам спорадично. Когато съм във форма пускам по някоя тренировка от Sure thing, но понеже имам много прекъсвания, второто завъртане не върви много добре и съм едва на трета седмица.
Опасявам се, че изпадам в зимната летаргия, в която едва чакам нещо да стане, за да не тренирам. Мотивацията ми е най-вече като усетя, че се сковавам и аз, особено в гърба от седене пред компютъра. Масажите за съжаление са ми приятни на момента, но при мен не действат така добре както една хубава тренировка.

# 337
Sprinkles, здраве и късмет Simple Smile
Аз си продължавам, силова сутрин, вечерно пилатес или йога. Не е вече всеки ден, но успявам да събера едни 8 тренировки. Много звучи, знам. Коуч Али се оказа, че е с абонамент по едно време на програмата, ядосах се и го оставих. Започнах друга, пак от тук взаимстване, запазила съм плейлиста в ютуб. Силова основно, ако се качат тежестите, ще се получи добре, основно базови упражнения са. След Каролайн, трудно може да ми се опре дълга, тежка тренировка Simple Smile Пилатеса и йогата не ме натоварват, по-скоро разтоварват от нервите през деня. Мускулни трески нямам, добре се възстановявам. По съня си мога да кажа, че към момента съм намерила златната среда. Сега ако и ПМС-то отшуми бързо, ще е супер. Simple Smile Хубав да ви е денят момичета.

# 338
Спринкълс, честита да си! Здрава, щастлива и късметлиВа (както казваше синчето). Heart
Не пиша в темата почти, защото и при мен летаргията успява да вземе превес, макар и спорадично да ѝ се опълчвам. Захванала съм се с доста неща, отделно преминавам през тежък период в личен план, в същото време се опитвам да огрея навсякъде и просто времето се изнизва буквално като пясък между пръстите.
Тази година, обаче, съм си казала, че няма да чакам "след НГ", за да започна еди- какво си, действам СЕГА! Та всяка сутрин ставам с ясната цел какво ме чака и какво трябва да правя и точно час по- късно нещата вече изглеждат по коренно различен начин и приоритетите са други. Rolling Eyes
Но! Днес специално явно е един от по- добрите дни Grinning, така че опъвам постелката и започвам тренировка с Маша Блинова. След това, стига да спре да се лее дъжд като из ведро, излизам на поне едночасова разходка.

# 339
  • Перник
Sprinkles, здраве, щастие, късмет, спорт, пътешествия...каквото си пожелаеш все да ти се сбъдва!

Аз мъча Епик, като разнообразявам с тренировки за мобилност понеделник и петък. Последните 2 седмици имам само по 1 бягане, но пък днес пристигна ПЪТЕКАТА, така че се надявам да наваксам. Днес стартира регистрацията за "родното" ни състезание и записах мен и младежа на 24 км. Вдигнали са цените и там, нормален човек едва ли би дал 40 лв., за да страда по баирите, но ние нямаме претенции да сме нормални Joy

Ако не успея да намина пак, пожелавам на всички топли, споделени и весели празници! Gift Heart

# 340
Sprinkles, честита да си! Много любов, здраве и пътешествия! 🌹🥳🎁

Аз не тренирам. Тръшна ме салмонела миналата неделя. Сега тепърва се окопитвам, и се въртя около тийна като болногледачка. Горкото, стопи 10кг, и ми е жал да го гледам.

# 341
Спринкълс, от здраве, път и добри приятели да не се отървеш цяла година! И късметът да те намери! ЧРД! Hug

Дез - и тук бързо възстановяване Sad

По закона на Мърфи и аз кашлям по цяла нощ, но има и много работа, а и съм се заинатила  да направя тези 200 км, та пия със шепи витамини и лекарства да закрепя до Коледа!

Светле, винаги се впечатлявам, но май никога не стигнах да го напиша, че тичаш заедно със детето! Успехи!

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 16:19 от Agent Provocateur

# 342
Спринкълс, и от мен много, здраве, щастие, усмивки, пари и добро настроение!
От близо седмица не съм тренирала и карам на диета от винско и свинско. Положението е трагично, а даже Коледа не е дошла. Днес, след поредната въглехидратна вакханалия, все пак направих една лека тренировка за горна част. Не препоръчвам особено, кратка е и времето можеше да се използва по-рационално, но пък е с приятна музика. За след пауза става за плавно влизане в ритъм.
https://youtu.be/o58ZmxHW0vY?si=EFp68oD_RhEfWBPF

# 343
  • Стара Загора
Спринки , да си жива и здрава!
Аз снощи приключих коледния календар на Каролин.За следващите дни съм си предвидила от единичните и тренировки и след това вероятно ХиЧ ще пробвам.Отдавна ми е мерак.

# 344
Благодаря за чудесните пожелания, момичета!

Болните да оздравяват бързо! На преминаващите през труден период - кураж, сили, вяра и надежда!

Тази седмица отчитам 2 силови и йога всеки ден. Утре вероятно пак ще е силова и йога. Студено ми е тази седмица и не ми се бяга.

Записвам си разни йога предизвикателства за януари 2024 и ме е яд, че всички ги пускат през януари... Не че не може и в следващите месеци да си ги правя ...

Общи условия

Активация на акаунт