Тренировки в домашни условия - 120

• 65 080
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Честит РД, Sprincles, макар и на патерици! Здрава и щастлива бъди, мечтай и сбъдвай Blush
Надявам се, че всички сте добре, момичета, и намирате време за тренировки, колкото и натоварена да е годината в самия си край.
При мен срещите са повече от обикновено, за някои от тях трябва да пътувам и пропускам трен, което никак не обичам, но се налага Confused
Правя Коледния календар на Карълайн от CGX. Започнах го с 6 дни закъснение. Комбинирам по две тренировки и понякога добавям още нещо за 10-15 мин.
Тази сутрин правих ден 14 (гърди и рамене) и ден 8 (глутеуси, през цялото време с ластик). Добавих и 12 мин. трицепс.
Коледните кратки тренировки са много интензивни - имам чувството, че просто е орязала почивките и така нормална 40-минутна тренировка е станала 20-25-минутна Joy
Но пък откакто си наложих да хапвам рано сутрин около половин час преди тренировката, се чувствам по-енергична и силна.
Добре, че са тренировките, да ме вадят от обичайната ми дупка по това време. Тя е и Сатурнова, че само след седмица ставам на 51, но като цяло тази година меланхолията е по-силна от обикновено. Някакво минорно настроение ме е обхванало и не ми се празнува нищо. Боря се с това, като се опитвам да споделям предпразничното вълнение на хората около мен, с тайната надежда да му се поддам Blush
Прекрасен ден, момичета Kissing Heart

# 346
  • Стара Загора
Отчитам Чизел баланс от Хич. Много ми беше странна тази трен. Струва ми се, че друдно ще свикна с друг след Каролинката.

# 347
Следа Каролина наистина трудно се почва нещо ново. Аз си карам сутрин на силова от тази програма, тук някой я беше препоръчал: https://www.youtube.com/playlist?list=PLSSeiOUGC2NP-xY9xfPeb1kwJt9L8DVOF Не е зле, малко мудно ми идва на моменти, леко неорганизирано сякаш. До момента нямам нито една мускулна треска, при положение, че върнах тежките гири-тоест две по 4 (за мен са си тежки Simple Smile ) При Каролина здраво се напомпвах, тук това не е така. Вечер пък ходя на пилатес или йога. До момента нямам раздуване на мускул или задържана вода, което е добре. Топла и уютна събота Simple Smile малко ще размятам гирите сега, а после тестата за коледните сладки, че окъснях тази година.

# 348
Чизел баланс ми е любима тренировка! Карълайн е супер структурирана и изчистена и да определено дразнят другите треньори с плямпане и лутане....

# 349
Здравейте за всички. при мен също най - добре работи калориен дефицит + силови тренировки. Не съм фен на кардио.

# 350
  • Стара Загора
Някои от упражненията можеше в Чизел баланс и по-добре да ги направя, но докато се усетя какво що и та така. Ама за следващия път. Днес имаше възможност за избор между две тренировки и аз избрах The masters cardio.Последното упражнение беше 30 бърпита. Преди Каролин това ми беше най-омразното упражнение. Сега се забавлявах и никакъв проблем. Картичка ми дойде тази тренировка около 18 мин. Аз отделно си правя и мое си загряване. Трябваше да добавя и някое аб, но докато го измисля се бях охладила вече. Първата седмица ще ми е опознавателна.

# 351
Привет-мривет ! Дойдох си от ските ,добре покарахме,много сняг,нямаше обичайните навалици ,доволна съм!
До НГ само йога ,разтягане и мазе кардио ...всичко отрязах,тялото ми дава знаци за почивка и дауншифтинг ,мисля да го послушам.... и азсъм в  меланхолия и анти празничен моуд и мисля да им се отдам без борба,даже и стратегии срещу преяждане нямам ...ще ям колкото и каквото ми се яде и ще си чета книгите дето съм ги натрупала на киндъла + филми и сериали ...изобщо НЕ на всякаква вина и тюхкане,само дето Новата година не съм баннала ,но ме спира капарото дето съм го дала ....Smile
Намерих една мацка за стреч и йога много я харесвам ,бейсик видеата са и мнооого добри https://www.youtube.com/watch?v=yqeirBfn2j4

# 352
  • 1st floor
От миналата сряда и аз така. Нещо се почувствах супер изморена, направо труп. Една ставах от леглото сутрин, през деня не знаех къде се намирам. За целия период отчитам само два пъти плуване (даже и то ми беше на сила), една 15минутна йога и един лесен преход. Яденето няма да го коментирам изобщо, че....
От днес подхващам пак Шон. Много ми харесва тренировката за горна част и от първата, и от втората седмица.

# 353
Аз продължавам с Coach Ali - Ignite. Да, неговите програми са безплатни първата половина и после трябва се плаща $3 на месец. Вчера правих горна част, днес -долна, утре трябва да отида на масаж 😂

До края на годината трябва да съм приключила тази програма. След това не съм решила с какво да се заема ...

Някой направи ли Healthy Obsession на Autumn?

# 354
  • Бургас/Пз
Привет от мен! Не съм се разписвала от доста време, но не съм спирала тренировките. Все още успявам да са 4 пъти седмично, макар че от утре до края на годината не знам дали да не си дам почивка. Детето се прибира за празниците и вкъщи се очертава да е весело и по Коледа и Нова година, та може и да не остане време за тренировки .
Продължавам си по приложението на КГ. От коледния календар комбинирам тренировки, а понякога и повтарям такива, които са ми харесали от другите й програми.
Не мога да не споделя с вас, че най-после роклите ми стоят на д…то , точно както искам и това ще ми е и мотивът за трениране през 2024 😂😂

Последна редакция: чт, 21 дек 2023, 09:50 от ani_d

# 355
Дааааа .....ей това е ...браво,Ани ! ❤️💪
Аз днес ходих на мобилност с треньор и после направих 50 мин гребане ,уж само са 10-15 Мин докато чакам една приятелка да о дам нещо ..обаче се увлякох ,върнах се и продължих ...пристрастяващо е ...признавам ,особено със слушалки и музика ...❤️ трябваше да се принудя да спра ...

# 356
Ani, изглеждаш прекрасно! Роклята също изглежда много приятна!

НФБ, не знам вие с Агент как правите 50 минути+ На мен около 30 са ми макс на гребането.

Днес пак си направих тренировката с Али. Дали от йогата или защото вече съм свикнала, но нямах мускулна треска. Моята мечта е да имам изчистен гръб и хубави рамене .. Май трябва да си го поставя за цел вместо само да мечтая Blush

# 357
Sprinkles, то все пак зависи от интензитета.... понякога като греба вечер след работа съм толкова изморена, че "лежерно гребане" и "лоша форма" придобиват съвсем нови измерения Wink

Ударих снощи 202 км! Имам още два дни, та ще гоня още 20, че обичам кръгли числа Simple Smile))

PS Ani, предколедно хич не ме вдъхновяваш, да знаеш Simple Smile))

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 21:31 от Agent Provocateur

# 358
Ани изглежда супер.
Аз се разписвам с първа тренировка за седмицата. Дано не е и последна. Ужасно много работа и ангажименти, а лошото е, че този кошмар ще продължи поне до Великден.
https://youtu.be/p9F2lvCQSPw?si=9FjSYvPHKP1eOxgg

# 359
Момичета, как се казва приложението на Каролин?

Общи условия

Активация на акаунт