Тренировки в домашни условия - 120

• 65 040
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Там където
Привет! След моето фигурно пързаляне на 10 януари и натъртена опашка почивах само 4 дни, защото не издържах психически повече. Въпреки адската болка и забрана от лекаря да тренирам поне 1 месец (да бе да Simple Smile) аз ходих на групови, ама с разни леки мацурански тежести и модифицирах упражненията така, че да не ме боли. Знам, че е безумно, но не си представям 1 месец да не тренирам. От около седмица почти съм на предишните си тежести, но много ми е трудно да правя упражнения по гръб или пилатес, защото ми удря точно опашката Sad В резюме, тренирах може би хаотично и не много натоварващо, но тренирах... От вчера пак почнах Fire and Flow, защото го бях зарязала. В петък пак ще ходя при треньорката от фитнеса, с която мислех да почвам точно в деня на пребиването ми Simple Smile Дано да няма произшествия този път Simple Smile

# 496
Съчувствам ти Каки и те разбирам и аз съм с прецакано коляно от няколко дена и само два  дена си налягах парцалите обездвижена ,полудях и сега пия обезболяващи и се движа ...не издържам...
Днес модифициран стреч ,упражнения за травма на коляно (хахах🤣 )
Пилатес от легнало положение .
Така ще е до по-добри времена ...

# 497
Qaki, Frame,  прегръдки - бързо да минават травмите!

Аз днес пак бях в залата. Определено трябва да си организирам деня по начин, който ми позволява да ходя около 3-4 следобед. Между 5 и 6:30 е доста заето, след това пък ми е прекалено късно. Откакто спрях да ставам сутрин да тренирам, определено успявам да се наспя по-добре. Друга промяна е, че много по-сериозно следя приема на вода. И аз в един кюп с местните тийн девойки си купих Stanley чаша за вода. Храната ми е почти идеална, мъкна се навсякъде с кутиите. Ето като идея какво представлява тренировката ми в момента - упражненията са в повторения 3х12 или 3х15.
Скрит текст:
Избутване на машина за гръдна преса
Придърпване на вертикален скрипец пред гърди
Птица-куче
Раменни преси на машина
Бицепсово разгъване на горен скрипец, с въже
Чуково сгъване (чукчета) от стоеж
Лег преса с разкрач на широчината на раменете
Бедрено разгъване
Бедрено сгъване от лег
Глутес мост със собствено тегло
Предна опора(планк)

# 498
Днес реших да отпочина от тренировката ми вчера. Реших че трябва да обогатя малко диетата си и това което готвя.

# 499
След година на тегави семейни ситуации и няколко загуби на членове на семейството, просто лежах от безсилие в леглото и качих много килограми за кратък период. Като включим и установена хипофункция на щитовидната жлеза, хич не е цветущо положението. Та, пия си хапчето, предстоят годишните изследвания.

Малко ми се върна желанието за движение и тренировки, та гледам да използвам момента и да си върна навика. Старая се да не отида пак в спартанския режим на глад и силно натоварване. За момента ползвам видеата на growwithjo в ютуб като дневна тренировка и комбинирам с разходки, просто да се разведря. Спрях да поръчвам пици и други глупости всеки ден и си готвя. Последно бях 86кг, целта е да се върна на 55-60кг, този диапазон ми се ще да поддържам.

Конкретен режим не смятам да спазвам или да изключвам видове храни, по-скоро ще изчисля калориен дефицит. Да мине малко време и ще се срещнем с кантара отново. Simple Smile

# 500
Не е нужно да изключваш дадени храни за да си в калориен дефицит. И най важното  е на теб да ти е добре.

# 501
Unleash series на Caroline Girvan със сигурност е най-голямото предизвикателство, което съм срещала в спортната си "кариера" Grinning С напредването си програмата става все по-изумителна.
Започнах предпоследната седмица. Днес беше ден 21 - крака. Какво беше това чудо?
Започнах с румънска тяга с 2 х 15 и динамични отпади с 2 х 12.5. Дотук добре, въпреки че 75-секундните серии на тягата ми тестваха границите. За клековете взех 1 х 22.5, за редуващите се напади накрая - 2 х 8.
Само че суперсериите тотално ме разбиха! Спестих си всевъзможните подскоци от клек и напад, като ги замених с нормални напади и бързи клекове, и въпреки това накрая краката ми трепереха неконтролируемо. Наложи се да си пусна релаксираща музичка и да се отдам на бавен стречинг за 10-12 минути, за да дойда на себе си.
Истински жива се чувствам от тази програма, само да не бях толкова гладна Grinning
Държа нещата под контрол с променлив успех. Натрупала съм излишни мазнини и смятам от март нататък да опитам да ги изчистя. 1-2 кг и 2-3 см от талията ще е супер да паднат.

# 502
Ау браво Ветрена супер звучи...
Аз съм в бокса ранена от две седмици ,коляното ми е много зле ,прецаках го първо на ските и вторично на Джиу джицуто ,скоро няма да се оправи ,страх ме е да отида на лекар и скан ...Гледам да правя 10 000 крачки ,правя кратък пилатес и малко гребане или спининг ,но много ,много кротко ....

# 503
Напълно съгласна съм с мнението на Vetrena за Ulneash. За момента това е любимата ми програма. Много ми харесва структурата й - в началото около 30% комплексни упражнения с по-големи тежести, а после трисетове, суперсетове, кръгове с по-разнообразни упражнения и по-малки тежести. Аз съм в 3-та седмица, но също съм влюбена в програмата. Някъде в писаното от Карълайн прочетох, че обмисля да Unleash Program - 10-седмична и много ще се радвам, ако/като се случи. И още нещо, тренировката за деня ми е напълно достатъчна за осезаемо натоварване на тренираната група, не правя добавки. Още съм внимателна с тежестите, но плавно вървя нагоре.
No_frame bitch, бързо възстановяване...добре разбирам как се чувстваш.
Къде е Maksimka?

# 504
  • Стара Загора
Тук съм. Чета ви ама нямам кой знае какво да пиша. Стигнах до последната седмица на Хамър и Чизел. После започвам само с Хамър. Не се сила с тежестите заради всичките болежки. Приятна и разнообразна ми е.

# 505
Здравейте, аз се разписвам с вече 10 ти ден ще е днес ходене по около 10 км на ден и се чувствам тотално разбита, но и много доволна. Мисля от днес да включа и силовите, ще разгледам нещо на Каролин.

# 506
  • 1st floor
Аз извъртях по два пъти седмица 1 и 2 (само трите силови) от новото Т25. Като втората седмица гледам да вдигна максимално тежестите, дори с риск да правя упражненията малко по-бавно. Обаче от неделя съм с някаква много гадна болка (нерв или сухожилие) под дясната лопатка и малко тази седмица се жаля…Или се изхвърлих с тежестите, или не загрях достатъчно на плуването в неделя.

Последна редакция: ср, 14 фев 2024, 10:45 от НеПоКоРнА

# 507
  • Там където
Бъзро възстановяване на болните и контузените! Много е гадно.... Тъкмо човек си направи план и влезе в ритъм и хоп непредвидени аварии Sad Аз си въртя Fire & Flow между дните с групови и някак направих 1та седмица. Ще гледам да я добутам цялата. Не е лоша програма дори ако само нея правиш, макар да не е нещо УОУ като натоварване.

# 508
Отчитам около 66 км пеша от 1 до 14.02 което за мен е супер след застояването на работа зад бюро. Днес включих стречинг и спининг. Още ме е страх за рамото. Рехабулуататорката каза, че толкова смела жена сама да си го намести рядко се вижда. Но и да внимавам, защото следващия път ще се наложи да ходя в болница.

# 509
Днес стречинг -20 мин Сидни Къмингс  и това :

Довечера малко ходене ,гребане и спининг.
Утре съм на ортопед и евентуално ЯМР за коляното.

Общи условия

Активация на акаунт