Тренировки в домашни условия - 120

• 65 030
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Там където
Вместо лежанка аз ползвам топката(голямата швейцарската) - супер е! Хем баланс тренираш, хем е добре за гърба, а сега и болната ми опашка, хем ако искаш може да си комбинираш горна и долна част. Примерно пул оувър + глут бридж..... Даже вече и на групови не ползвам степа, а и бая народ взе да ползва топките като мен Simple Smile

# 526
Добро утро,  отчитам се с един спининг байк интервална тренировка 30 минути.
Спор(т)на седмица на всички

# 527
Браво, Духче Kissing Heart

Добро утро и от мен!
Този уикенд беше декадентски - бяхме в София на изложение на калифорнийски вина, насладихме се на прекрасна вечеря в интересен ресторант, полята с френски вина, размазващ неделен брънч, мотаене насам-натам и никакъв спорт. Даже за малко йога нямах време от толкова мързелуване.
И както се случва след такива дни, тази сутрин нямах търпение да грабна железата.
Ден 24 от Unleash започна тежко с редуващи се клекове и пуловър и продължи динамично със суперсерии и често появяващ се maker като рефрен. Страхотно се натоварих и с кеф се проснах на земята за дъъълъг стречинг.
Както преди време отбеляза Деа, хубавото на тази програма е, че натоварва достатъчно, за да не се налагат добавки и удължения. Така, заедно със загряването и стречинга, перфектно се вписвам в 60-те минути, които мога да отделя сутрин преди работа.

Спорна, спортна и приятна седмица, момичета Kissing Heart

# 528
До колкот е нормално при връщане към тренировки и активен начин на живот кантарът да тръгне нагоре?

# 529
Дух, тръгва малко нагоре. Не от храна. Напомпват се мускулите. Досадно е. Сега го боря.
Повече от час ми е физ. активност дневно. Отрази се на кантара. Нервира ме.

# 530
Аз имам 5 кг отгоре, в сравнение с периода от преди 4 г. и половина, когато не спортувах изобщо и това сега е постоянното ми тегло. Нося същият номер дрехи, въпреки че кантарът показва повече, в т.ч. дрехи по тялото и без еластан.

# 531
Нормално е, Дух! Ще се нормализират нещата! Радвам се, че си пак при нас!
При мен винаги след каране на ски килограмите ми отиват нагоре - учудващо, но този път не се случи, а доста сериозно карахме.

За мен замяната на лежанка с топка не е оптимална, защото не бих могла да вдигам високи тежести ако съм на топка.

Продължавам си с 3 тренировки в залата + йога. В края на седмицата ще си направя снимки, макар че аз лично не забелязвам особени промени визуално. НО като положителна променя от началото на програмата отчитам по-добър сън Simple Smile "Големите" резултати, с повече постоянство се надявам да ги видя лятото Simple Smile

Спорна седмица и от мен!

# 532
Спринкълс много си мила и аз се радвам,че съм тук и искам тук да седя.

# 533
Ние продадохме нашата топка, която беше купувана с цел ползване като лежанка и за коремни упражнения. Заемаше много място, а реално съм я ползвала броени пъти за Хамър и Чизел и то не особено успешно.
Степът беше по-добра алтернатива, но и него продадохме по същата причина.
За нас се оказа, че ако ще е гарга да е рошава, тоест нищо не заменя истинската лежанка, на която може да се наглася наклона. Която все още нямаме. ☺️

Спринкълс, дано ефектът със съня се задържи.

Дух, браво за извървяните километри и отпочването.

Аз още не съм започнала, сънят ми е под всякаква критика, но се надявам като почна едното да се оправи и другото, а не да става порочен кръг.

# 534
Благодаря ви момичета.  Сега се чудя дали рамото ми вече е достатъчно добре за силова и от къде са почна. Бих предпочела още малко да правя само кардио,но утре сутрин всички ще спят в нас у спининг байка не е опция. Приготвих си от сега екипа в хола и търся тренировка в ю туб

# 535
Духче, това усещане за напомпване-ако не го искаш, успешно се бори с редуване на силови с пилатес и йога. На мене много добре чи се отразяват пилатесът и йогата, харесва ми този ефект на издължаване, но е проблем, че ми доскучават.

# 536
Аманда, аз силови не съм правила до днес заради рамото.  Имах само ходене и спининг. Не, реално не ми пречи, просто ми става малко кофти когато се претегля и се чудя дали някъде много бъркам с храната, което е напълно вероятно.  Нося си кутии и правя чудеса от храброст да сготвя и да имам хубава храна през деня и накрая се издъня с някоя глупост.  И е адски тъпо, защото сама не си уважавам и времето и труда. Но понякога е доста трудно да не си сложа нещо в устата Simple Smile
За днес отчитам ден 1 от Drive на Сидни.

Но ми е много важен примерът, който давам на сина си. Снощи ме попита какво вечерям, казах му омлет и салата. Днес идва и пиравиш мамо, тренираш? И тате тренира и аз искам да тренирам. Сега каза, че осла да гледа как батковците карат колело - мъжът ми гледа колоездене понякога.  Така че най малкото заради него, но най-вече за себе си трябва да успея.

# 537
  • 1st floor
Духче, това усещане за напомпване-ако не го искаш, успешно се бори с редуване на силови с пилатес и йога. На мене много добре чи се отразяват пилатесът и йогата, харесва ми този ефект на издължаване, но е проблем, че ми доскучават.
Може ли да препоръчаш някое видео с пилатес? Йогата определено не е моето! Чувствам се на седмото небе след нея, както и докато я правя, но ако нямам някоя болежка, никога няма да почна доброволно да я правя. За болки в кръста имам чудни 15-минутки, но само при необходимост ги правя.

# 538
Непо и аз съм точно така, правя йога само ако много ме боли кръста или съм схваната. Това е чудесна, но иначе не е моето.

# 539
Дух, в момента и аз съм с плюс на кантара, но увеличих дължината, интензитета и честотата на тренировките си. При мен в такива периоди апетитът силно се увеличава и това води до +. В комбинация и с прекрачване на личния праг на стрес относно натоварването (всекидневни високоинтензивни тренировки), това води и до здържане на вода. За мен е абсолютно нормално явление и често става така, че ако не тренирам няколко дни и ям малко повече храна за душата, водата пада. Joy Аз съм плюс 2 кг, но тялото ми е много по-стегнато и не ме притеснява. Като се напасна на новите тренировки, ще ги сваля. Симптом, че е просто задържана вода от претоварване (което за теб абсолютно може да е и от ходенето, ако дълго не си тренирала стабилно), за мен е и бързото качване на кгте. Реално за 1-2 седмици може да се появи такъв плюс.

Общи условия

Активация на акаунт