Тренировки в домашни условия - 120

• 65 074
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Ами как ...рядко...май за трети път се случва откакто съм го купила,просто се увлякох...иначе 20-30 мин.макс ,като цяло не го ползвам толкова често де ...ще си избива парите много години ...🤣
Пффф днес ми се тренира с тежести нещо,не издържам....бях се зарекла да почивам до НГ ...ще направя нещо от Коледната за дч....

Дух това е

# 361
https://Здравейте дами. Чета си ви, но не съм от пишештите. Тренирам у дома силово, гирички, ластици, собствено тегло с Каролинчето. Януари съм рожденничка и искам да си подаря гребен тренажор(на приемлива цена) за домашно ползване. Никога не съм пробвала такъв и нямам идея, какво да гледам като спецификации. Моля за предложения за гребентренажор.

# 362
Бич, мерси. Сутринта станах с петлите да тренирам и ...пак си извадих рамото, но другото. Беше едно от най неприятните преживявания в живота ми, наместих го сама, но все пак отидохме на лекар. Препоръча физиотерапия за заздравяване на мускулите на рамото, защото явно някои от тях не са в добър тонус, щом ми се случва и на двете рамене. Та сега ще видя какво ще правя и как.

# 363
Пффф днес ми се тренира с тежести нещо,не издържам....бях се зарекла да почивам до НГ ...ще направя нещо от Коледната за дч....

Колко познато Hug
Мислех да не тренирам няколко дни - само йога евентуално.
Снощи легнахме много късно и исках да се наспя, че днес ни е Коледното парти на фирмата, а утре отиваме с ММ, голямата дъщеря и приятеля и за две нощувки в една винарна със спа - изненадаха ме за рождения ми ден.
Пусто сърце не трае. Бях навила часовника за 7:30, но в 6:10 се събудих с натрапчивото желание да грабна железата.
Вкъщи имам едни разглобяеми дъмбели за такива случаи Joy
Направих ден 34 от Beastmode на Карълайн - кръгова за цяло тяло, любимия ми тип - силова с кардио елементи. Толкова добра работа може да се свърши за 40-45 минути само с чифт дъмбели. Тя с 2 Х 10, аз с 2 Х 7. Напоследък не правя кардио и усещам липсата му. Ще се "поправя" Blush

Последна редакция: чт, 21 дек 2023, 10:28 от Vetrena

# 364
  • Стара Загора
Аз вчера завърших с първата седмица на ХиЧ с Тотал боди Хамър и неговия абс.Това до момента се очертава любимата ми тренировка.Като цяло до  момента ми е интересна прогамата.Слеващата ми тренировка е Кардио Чизел, която съм я правила доста пъти и не е за мене кардио .Още не съм решила кога ще си направя почивка.
Видях и Ани и НФБ с червените рокли и двете сте страхотни мацки.Редактирам се.Точно видях пак Ани с бюстието  и панталони се вижда на вдигнатата ръка едно хубаво мускулче .

Последна редакция: чт, 21 дек 2023, 11:18 от maksimka

# 365
Днес спонтанно реших да пробвам т25 делта. Направих първата тренировка за горна част, която приятно ме изненада. Шон ми е странен, но след 20 минути се свиква. Очаквах повече кардио, но реално извън загрявката си е само тежести, като при това пулсът остава относително висок. Съжалявам само, че не дава възможност за смяна на тежестите, като изключим при гърдите. На моменти петиците са ми тежки, на моменти -леки, но се преживява.
Ще пробвам и още някои от програмата.

# 366
  • 1st floor
Звезди, горната част е супер. Долната и цяло тяло също. Корем - горе-долу, само кардиото не ми харесва...

# 367
Относно гребния тренажор и аз бях на този старт преди години ,исках нещо евтино и момичетата ми казаха ,че нищо освен Консепт 2  не си струва .....и аз бях така:пфффф айде ,айде ....къмооон ...айде без изхвърляния ...🥴
После ходих в няколко фитнеса да пробвам евтинджосите и се убедих в това ,затворих очи и си взех консепта...ми да ти кажа заслужава си ,като това е инвестиция за поне 10-15 години напред ,живи и здрави и го ползваме цялото семейство в къщата -татко ,аз,милото ,децата ,даже брат ми идва да тренира на него...Единственият по-добър  ,който съм подкарвала беше в един фитнес в София на техноджим с едновременно магнитно и въздушно съпротивление ,но той сигурно е три пъти по-скъп ,иначе върви като по- масло..евала ..
Може да си вземеш от тия водните ,олд скул ...те са малко по- евтини ,като дизайн са абсолютен топ и са ок ,доколкото знам ...
Последната ми тренировка беше цяло тяло Iron +разтяганията ми ,които са ежедневни...
Вече съм ваканция и както винаги храната е извън всякакъв контрол 😭

# 368
Здравейте fit mamas !
Влизам с искане на съвет ,напоследък доста се “оядох” ,винаги съм била активна спортистка ,но от както се роди сина ми преди почти 2 г ,(та и още 3-4 преди това със смяна на работата) много се застоях . Почнаха болежки в кръста ,коленете.
Качих около 8-10кг .
Мотивирала съм се да започна да тренирам ,не само за да сваля излишните килограми,но и за да се чувствам добре .
Бихте ли ми препоръчали от къде да започна ? Желая да тренирам вкъщи ,място имам.  Гледам ,че споделяте различни програми тук, коя е подходяща за нещо за старт ,човек без много опит ? Обожавам да бягам ,преди бягах доста ,използвах различни приложения за телефона ,чудя се дали да си взема пътека ,или да бягам навън?
Мога да се сдобия и с тежести за домашните тренировки 🩷
Весела Коледа и щастливи празници желая !

# 369
Бягането на пътека вкъщи за мен е смехотворно, не ми се обиждайте... Купувате си маратонки и дрехи за бягане според сезона и независимо от температурата, дъжд, сняг или вятър може да се бяга навън и е всъщност единственият смислен вариант. Може би само, ако човек живее в квартал с много престъпници, опасна махала и липса на възможност за тичане навън без дълго  пътуване, бих препоръчала уред, но и тогава по-скоро спининг колело от пътека. За започване от някъде винаги препоръчвам на познати, които са извън форма или не тренирали скоро, ,,Просто започни". Според мен програмите съвсем в началото могат да са контрапродуктивни, защото човек още не е влезнал в ритъм, не познава тялото си, може да му доскучае, може да не му хареса програмата, а в началото е изключително лесно да се откажеш. Затова съм по-скоро фен на ,,1 видео на ден" или ,,тренирай просто нещо" и си води записки. Примерно имаш 5 минути-прави 5 минути клекове с почивки. Имаш 15 минути, потърси си видео, което ти харесва по чувство, повечето са надписани дали са за начинаещи. Искаш да тичаш днес или дори често-супер. Само не се вкарвай в схеми от началото. Схемата ще си дойде. След около 2 месеца може да си избереш програма след като си пробвала различни стилове натоварване и си опознала тялото си.

Отслабването се случва в кухнята иначе. Без калориен дефицит и разпореждане с качеството няма да има ефект.

Весела Коледа! Аз сега отивам да бягам 😄☺️

# 370
Добре дошла, Bonniekate, аз съм от най-нередовните тук, но без да се обиждаш виждам известно противоречие в поста ти. За активен (бивш) спортист трябва да си много по-наясно😊 с темата за трениране и хранене.
Съветът на Snowwhite е добър.
Започвам от 3-ти Януари аз. Ще споделям и питам, когато имам нужда от помощ.

Последна редакция: пн, 25 дек 2023, 18:44 от G&B

# 371
Може би Bonniekate, имаше предвид, че има опит в бягането, но няма опит с домашните тренировки, аз поне така разбрах.
Bonniekate, за отслабване - диета, за красиво отслабване - диета+тренировки.
За начинаещи ти препоръчвам на Румяна Илиева, защото тях съм правила, но това беше преди 10 години и сега не съм в крак с новите неща за начинаещи. Разгледай и първа страничка, има много полезни линкове. Въпрос на вкус е, пробвай и си харесай нещо. Зора е да стане навик.

# 372
Може би Bonniekate, имаше предвид, че има опит в бягането, но няма опит с домашните тренировки, аз поне така разбрах.
Bonniekate, за отслабване - диета, за красиво отслабване - диета+тренировки.
За начинаещи ти препоръчвам на Румяна Илиева, защото тях съм правила, но това беше преди 10 години и сега не съм в крак с новите неща за начинаещи. Разгледай и първа страничка, има много полезни линкове. Въпрос на вкус е, пробвай и си харесай нещо. Зора е да стане навик.

Точно така 💕
Имах предвид не само бягането ,а тренирането двуразово на ден в спортното училище ,в което бях преди години. Тренирах волейбол. В момента нямам необходимото време да посещавам някоя зала ,а и съм доста възрастна за това Simple Smile
Може би трябва да се разровя и да търся “ветерани” с които да тренираме заедно 😄
Просто с тези домашни тренировки и фитнеса като цяло не съм запозната ,за това реших да се присъединя към Вас ,искам да започна вкъщи. Това са съвсем различни неща от волейбола .Знам ,че мускулите имат памет и ще ми бъде лесно да влезна във форма (това никак не ме успокоява ,напротив,мотивира ме). Факт е както казах в предишния си пост ,че с напредването на годините и работата ми,която беше на бюро по 10часа ,доста се застоях . Особено след появата на детето нещата излезнаха извън контрол, именно заради тази причина започвам да тренирам през свободното си време и да се храня чисто. Та..с вас съм ☺

# 373
Честито Рождество Христово, другарчета, нека донесе мир, хармония, здраве и любов около вас и семействата ви.

Бони, много добре те разбирам. Не съм тренирала професионално преди детето и "сериозната" работа, но си тренирах всеки ден или почти всеки 10 години. Знам, че има жени, които по организирано и волево преминават през тази голяма промяна, но за мен беше трудно.
Докато бях по майчинство тренирах, когато малкият спеше, но ефектът често беше повече умора в края на деня. Някъде след първата година на работа опитах да тренирам в офиса след работа с променлив успех. И различни режими опитах пак с променлив успех. Нещо все се саботирам и доста време търсех причината и коя точно липса опитвам да запълня абсолютно несъзнателно с хапване. В крайна сметка след доста лутане и мислене, стигнах до извода, който много намират преди мен - просто, постоянно, осъзнато. И сега ще се радвам да си правим компания по този път :

# 374
Привет привет и Весела Коледа ! За вчера разтягане ,пътека ,гребане ,спининг -общо 40 Мин за кардиото ,15мин пилатес на стена -новата ми страст ❤️
Днес отивам на планинаааа

Общи условия

Активация на акаунт