Тренировки в домашни условия - 120

• 65 060
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Кароличнето пуска нова програма от утре. Някой смята ли да я започва от ден 1.

Аз ще я правя. Още от утре, надявам се. Зависи дали няколко часа сън ще са достатъчни да компенсират напоителното уважение на близък приятел Иван 😊
В най-лошия случай я подхващам от вторник.

# 421
  • 1st floor
Може ли линк, да хвърля едно око?
Аз приключих с Шон и се чудя нещо ново ли да подхвана или да го извъртя пак, но само силовите...

# 422
Стрес и емоционално ядене при мен разказват играта и на най-изпипаните тренировки.

Агент, съгласна съм Hug  При мен обаче липсата на конкретен план и постоянство са също голям препъни камък ... Ще видим дали с треньор ще ми се получи. Сериозно се замислям да ходя в зала, а това ще е голямо предизвикателство от логистична гледна точка.. но... Начин винаги се намира за важните неща...

Изпълних си програмата за седмицата - всеки ден поне по 10000 крачки, всеки ден йога, Re-Ignite, ски в началото на седмицата. От утре пак на нивата и тренировките.

СпорТна седмица на всички 😊

# 423
Може ли линк, да хвърля едно око…

Тази програма е в платеното приложение на Карълайн.
Стартира от днес, всеки ден ще излиза поредната тренировка. Към момента е излязла само първата. За да хвърлиш оченце върху програмата, мога например да ти изплатя скрийншот с описанието, което пусна предните дни.

# 424
  • 1st floor
Може ли линк, да хвърля едно око…

Тази програма е в платеното приложение на Карълайн.
Стартира от днес, всеки ден ще излиза поредната тренировка. Към момента е излязла само първата. За да хвърлиш оченце върху програмата, мога например да ти изплатя скрийншот с описанието, което пусна предните дни.
Щом е платена, ще пропусна. Благодаря!

# 425
Аз мислех да започна новата програма на Карълайн от днес, но съм пропуснала факта, че тя е структурирана така, че почива в четвъртък и събота, а аз - в събота и неделя. Поради това, ще я започна от следващия понеделник.
Така малко се променят тренировъчните ми планове и тази седмица ще правя произволно избрани тренировки от приложението - днес ден 46 от Beastmode (гръб и бицепси).
А нещото, което ми хареса и отдавна искам е кратка самостоятелна тренировка за прасци - вече е налична в приложението. Има качени и нови рецепти, статии...само трябва да намеря повече свободно време, за да ги прочета.
Имам абонамент и за студиото на Руми Илиева и тя е написала, че през тази година ще добави нови йога практики  и стречинг с "външни" треньори. И двете са ми интересни. Наличните в момента йога тренировки не ми допадат, не са моите. Ще прави и зимен рестарт от 22-ри януари.

Успешна седмица!

# 426
Аз unleash-нах Blush
Имах намерение, както досега, да започна програмата една седмица по-късно, за да мога да варирам с дните на тренировки, но много исках да я опитам.
Реших, че неделната горна част ще я правя през следващата седмица.

Първата тренировка ми хареса страшно много. Идеално отразява концепцията, описана в гайда - първата част на тренировката е базови упражнения в нормални серии с голяма тежест и малко повторения, а втората - с по-леки тежести, но повече повторения и усложнения от типа на суперсерии, комплекси, клъстър серии и т.н.
Днес базовите упражнения бяха статични напади и румънска тяга. Карълайн ползваше 2 х 17.5. Аз се справих с лост 29 кг за нападите и 2 х 17.5 за тягата.
Втората част на тренировката беше от суперсерии (напади, curtsy напади, клек) с гирички и собствено тегло. Тя работи с 2 х 10, аз взех 2 х 9.
Много съм доволна, имах сила и се справих, въпреки че ми беше много трудно. Ама от онова хубавото трудно, което те кара да летиш Hug

# 427
Привет! Разгледах новата тренировка ,но пропускам днес ,само стреч ще направя.
Мисля да пусна един чек на хормони и кортизол тази седмица и според резултатите да си направя план на тренировките ,със сигурност ще трябва май да ги орежа доста ,не ми се иска да го призная ,но май попрекалих последните 6месеца и това ми се отрази и на съня и на общия тонус  и на нивата ми на стрес 😑 Не че съм тренирала чак толкова много ,но понеже  някои неща много ми харесват като Джиу джицуто ,тежестите ,гребането ....си игнорирах щитовидните и другите показатели заради кефа си и т.н. обаче НО МОР ,че не ми се иска да се скапя ...Айде отивам да стречвам.

# 428
Аз съм до 23-тата тренировка от 6 Week Shred II Program с Дан. Почти след всяка силова съм с лека мускулна треска, много добре ми идва като натоварване, не се скапвам, но се натоварвам достатъчно добре.
Аманда, аз имах такива "симптоми" преди време, след като минах на лекар и ме успокоиха, че ми няма нищо, ми изчезнаха и симптомите. Случва се понякога и от нерви, най- добре иди на лекар за да се успокоиш и да не го мислиш. Hug

# 429
Работя си и слушам с половин ухо, но около 55 - 57 мин нещо ми привлече вниманието, а именно: кардиологът каза, че повишеният прием на протеин води и до повишен риск за рак... не подкрепям, не оборвам, ще продължа да слушам, но понеже в тази тема обръщаме повишено внимание на протеина реших да споделя...
https://www.youtube.com/watch?v=RuOvn4UqznU&list=TLPQMTIwMTIwMjR … rbKav4Q-w&index=2

# 430
Какво има предвид под повишен?  Какъв трябва да е оптималният прием според него на кг?

# 431
Ще преслушам, но запомних приблизително .5 гр/паунд - реално половината на количеството препоръчвано за бодибилдъри/активно трениращи...

"Яжте си месото/пилето/рибата, но протеин на пудра/барове/етц. - не"

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 19:38 от Agent Provocateur

# 432
  • Там където
Ох, наминавам само да се оплача... В сряда вечерта след тренировка се изръсих на един цимент покрит с лед точно пред входа Sad Така си натъртих дупето и опашката, че едвам мърдам. Не мога да седна и да се наведа и така ме е яд... Тъкмо се връщах от една нова тренировка и се бях уговорила да тренирам с инструктурката 2-3 пъти седмично във фитнеса.... Не знам знак от съдбата ли е малшанс ли Simple Smile Явно вселената си ме харесва дебеличка Simple Smile Трети ден не съм тренирала нищо, защото всяко движение дори лек наклон и мах на ръцете ми прочинява адска болка. Дано ми мине до 2-3 дни, че просто не знам

# 433
Qaki, прегръдки! Дано скоро да мине!

Агент, послушах и аз видеото, благодаря че сподели. Тези дни (отново) съм на вълна преосмисляне на тренировките и храната и какво наистина може работи при мен в дългосрочен план.

Отчет, Re-Ignite 4 дни, йога 5, днес вероятно ще направя още една от Игнайт и Йога. Хвана ни кучешки студ и всякакви идеи за прекарване време навън тези почивни дни се изпариха ...

# 434
Аз тръгнах да показвам видеото на големия ми син, че доста залита... Направил е страхотно тяло, но просто никога не му е достатъчно. На 16 години изглежда доста по-оформен от всичките бодибилдъри в огромния фитнес, където ходи. Показвам ви го за малко, това е от лятото]Веднага го затвори с репликата - какви са тия индийци, ако трябва да ги слушам тях, цял живот на йога само трябва да ходя и да не ям месо.
Днес приключих с ден 7 от Йога с Таня. Реших нещо по-структурирано да правя, че иначе избирам произволни практики. Отделно и това https://www.youtube.com/watch?v=LPDEaFLTOec

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 10:37 от Аmanda

Общи условия

Активация на акаунт