Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №22

• 54 649
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Сигурно живеете в чужбина....Само там им насипват хапчета в бял плик ,без да ти се обяснява какво е,що е, има ли странични ефекти и какви ...Или пък  да направиш информиран избор дали изобщо да ги пиеш😁😁😁😁. Айде,туй е хомеопатия...Ама така им насипват също антидепресанти, антипсихотици и бензо,което за мен е направо престъпление ....

# 301
  • София
Това чужбина, много общо казано. Досега където живея нищо не са ми насипали в плик да пия. Хомеопатия са ми давали в България в щишенце с никаква бележка на него. Естествено не го и пих.

# 302
В България съм. Нямам проблем да изпия 20 бр. хомеопатия , която ми е дадена от човек, на когото имам доверие , с необходимото образование. Даже предпочитам , отколкото да купя цяла опаковка и след това да търся къде да изхвъря опасен отпадък. То е сега са повече от 20 бр., но все пак не е цяла опаковка.

# 303
Сигурно живеете в чужбина....Само там им насипват хапчета в бял плик ,без да ти се обяснява какво е,що е, има ли странични ефекти и какви ...Или пък  да направиш информиран избор дали изобщо да ги пиеш😁😁😁😁. Айде,туй е хомеопатия...Ама така им насипват също антидепресанти, антипсихотици и бензо,което за мен е направо престъпление ....

сигурно за Америка е това мнение или за Англия? В немско е абсурд, да се случи.

# 304
Да,имах предвид Щатите....😁. Някои дами пък много тънкообидни😂😂😂😂....Аз друго нещо визирах,ама не ми се обяснява

# 305
С риск да разбия нечии илюзии и в САЩ не ги дават в пликче без име... напротив - минимум количество в трудна за отваряне опаковка с името на лекарството, името на този на който е изписано лекарството, името на лекаря, който го е предписал, името на фармацевта, който го е изпълнил и тон друга релевантна информация. Просто за обща култура ще покажа:

# 306
  • София
Тънкообидна? Никой не се е обидил. Просто не харесвам да се генерализира, което все по-често срещам в мнения по социалните групи.

# 307
  • София
Някой да е пробвал тези? Изглеждат интересни: https://www.ozone.bg/product/menopause-transdermalni-plastiri-30 … broya-octo-patch/

# 308
Момичета, след тежък кръвоизлив, за който писах тук, ме приеха по спешност за абразио и отстраняване на полип. Три дни след операцията, т.е. от събота, се появи една тъпа болка в долната част на корема вляво и вече четвърти ден не минава, даже днес се усили. Пих обезболяващи без никакъв ефект и за съжаление не мога да се свържа с лекарката. Странното е, че я усещам само като съм права или в движение. Имали ли сте подобни ефекти? Не знам дали да изчаквам или още утре да търся друг лекар.

# 309
Аз не бих чакала повече, а ще потърся друг доктор. Болката е индикация за нещо и трябва да се разбере какво я провокира. След такива интервенции може да е обичайно да боли, но щом не минава след прием на обезболяващо е добре все пак да се види какво се случва.  Дано всичко е наред и скоро да се оправите!

# 310
И аз съм на същото мнение. Ако трябва иди в някое спешно отделение, че днес нали е празник.

# 311
Да,имах предвид Щатите....😁. Някои дами пък много тънкообидни😂😂😂😂....Аз друго нещо визирах,ама не ми се обяснява

аз го приех, като закачка, да активираме разговорите в темата -:).

# 312
Здравейте момичета, не съм писала в тази тема, но вече трябва да се запиша Simple Smile Аз съм на 55 години. С нередовен цикъл съм от 2020г. През април 2022г един лекар искаше абразио тъй за всеки случай, ходих при друг...и той така нямало нищо притеснително на ехограф, но на тия години биопсия било добре. Отидох на трети. Каза, че няма нужда от абразио, но е добре 3 месеца подред да пия Дуфастон. Направи цитонамазка, добре е. След цикъл юни месец 2022 отидох пак, каза че нещата са наред лигавицата се е излющила. Повече не пих, тъй като вдигнах кръвно 180/100 и пулс 140 и в спешното една сестра ми каза, че може и да е от Дуфастон. Дойде ми на 2 февруари и на 8 март 2023. Отдавам го на това, че майка ми се разболя от рак, оперирха я и 40 дни всеки ден тичах в болницата. Оттогава от време на време усещам менструални болки  , минават и заминават, но тия дни са по-силни. То, че е време да ходя на лекар време е, но някоя от вас имала ли е подобни болки без цикъл в този преходен период? ПП. Забравих да пиша, че имам две миоми между 20-35 мм, които лекарят каза, че като влезна в менопауза и ще се свият.

# 313
  • Варна
Само мога да кажа леле... Всеки луд с номера си. Имам миоми от 20 години. И миомектомия. Следим ги, ако не правят проблем, не пипаме. Чакаме менопауза. И да, изсъхват (стана при майка ми).

# 314
  • тук и там
Аз да споделя, че от както сме на по-хладно (в Белгия) , почти нямам горещи вълни. В Бг поне по 4-5 имах, тук или само сутрин една , или въобще никакви. Та явно жегите ме морят, до сега си мислех че няма значение външната температура-но оказва влияние.
Купих си една скъпа и много рекламирана добавка във Фейса-едва ли не, чудеса прави за жени в менопауза-то отслабване, енергия, бистър ум и т.н. Днес, току-що изпих три хапчета-на опаковката толкова пише че се вземат.Честно казано се надвам да имат ефект, но ме съмнява.
Та това е
Скрит текст:
A, сега погледнах състава-и поне енергия може и наистина да дава, ама за останалото-ще видим.
Ще пиша след месец дали има ефект,или е пореднотото рекламирано "няма нищо".

Общи условия

Активация на акаунт